Şimdi Ara

Getz VS Peugeot 207 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    dayatsu alayım istersen
  • O butceye dizeleri geç bir kere 206 tek kapı olabilir. Getz de 1.3 bulabilirsin Getz kullanıcı profili olarak az yıpranmışı seni memnun eder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Getze jant yay takmazsanız kolay savrulan araç kuzende var yay ve jant atmış yolntutuşu orjinaline göre baya artmş abs olmalı getzde yoksa durmaz ayrıca crdi hdiden fazla yakar

Bence dizelse 207 ,207 benzinli ise absli getz. Abs yoksa yay jant yoksa hızlı kullarınırım diyorsanız başka seçeneklere yönelin

• O fiyata 1.3 daha yükseği yokmu veya 207
  • quote:

Orijinalden alıntı: zicoss

dayatsu alayım istersen

Dayatsu değil daihatsu. Önce öğren öyle gel. Doğruyu söylüyoruz yardımcı olmaya çalışıyoruz 2005 getze 21 22 çeken var malum sitede.

• dkerem2 D kullanıcısına yanıt
    malum siteye bakmamak gerek adamlar fiyatları balon gibi ucuryorlar
  • tereddutsuz Getz

• quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

quote:

dayatsu alayım istersen

Dayatsu değil daihatsu. Önce öğren öyle gel. Doğruyu söylüyoruz yardımcı olmaya çalışıyoruz 2005 getze 21 22 çeken var malum sitede.

Nisan'da 1.3 Getz', 20100'e 93000'de 2005 model(eski kasa) aldım.
    Fiyatlar halen bu seviyelerde maalesef.
    Alınıp, binilebilecek Getz'e 21-22 isteniyor.
    207 zaten o bütçeye bulunmaz. Getz'in dizelini de bulamazsınız. 18.000 civarına biraz hırpalanmış 1.3 ya da 1.4 doch bulabilirsiniz.
    1.5 crdi iyidir ancak 1.3 performans istiyorsanız yetmez, sadece sizi götürür getirir. Yakıtı lpg'de bi hayli iyidir. Benzinde şehiriçi 34 kuruş civarı, lpg'de 20 kuruş civarı yakıyor 1.3 motor

Bütçeyi 24 25'e çıkarabilirseniz dizel Getz'e ya da 207'e bakabilirsiniz maalesef bu piyasada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TwinExist -- 30 Ağustos 2015; 14:32:32 >

• Zaten malum site galericilerin her türlüsünün oluştuğu bir pazar arada gercek kullanıcı da satıyor ama onada yetişmen şans Getzlerin 1.4ve1.5 lerin yüksek km komple(tavan hariç) boyalilari bol değişenlileri,sesli ufliyenli bişeyli olanlisini o paralara alirsin 206 için tam bişey diyemiyorum fever desire Feline var

• Getz konusu açılmışken sorayım. Ben de getz almayı düşünüyorum.
    1.5. Dizel 2007+ , ABS, klima ve airbagli bir getz ne kadar eder ? Ve Yakıt olarak üzer mi ?
    Ayrıca bazıları 207 tavsiye etmiş ama bütçemiz getze daha uygun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gesi bağları

Getz konusu açılmışken sorayım. Ben de getz almayı düşünüyorum.
    1.5. Dizel 2007+ , ABS, klima ve airbagli bir getz ne kadar eder ? Ve Yakıt olarak üzer mi ?
    Ayrıca bazıları 207 tavsiye etmiş ama bütçemiz getze daha uygun.

Bunların yanında km boya degisen de fiyatı etkiler 90binde o özelliklerde 23-24 yaziyolar fazlası verilmez bence yakma konusunda 206 yla uçurum yoktur kullanmaya bağlı kendi önceliklerini belirle,kullanım tarzı
    Ben 1ay once 65beygir aracimda hic keske 85ligini alsaydim demedim 3000 deviri nadir geçerim geztimde oldu isimi goruyodu satmak zorunda kalmıştım.

• 23-24 çokmuş. Daha ucuza halletmem lazim. Km olarak sınırım ne Olmalı ? 90 binde araç bulmak zor cunku

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

malum siteye bakmamak gerek adamlar fiyatları balon gibi ucuryorlar

Evet öyle ama tutulan arabaların fiyatları çokyyüksek bu devirde tutulmayan araba almak lazım. En azından arabaya bindim dersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: gesi bağları

23-24 çokmuş. Daha ucuza halletmem lazim. Km olarak sınırım ne Olmalı ? 90 binde araç bulmak zor cunku

Ben ararken denk gelmistim 110bin üstüne bakmamistim dizel kullanım tarzına bakımları düzenli yapılmışmi bilmek önemli tanıdık olursa km pek sıkıntı olmaz

• dkerem2 D kullanıcısına yanıt
    aynen tutan arabayı millet fiyatını bildiğin gagalamaya çalışıyor
  • Dizel 207 kullanıyorum.
    Dış görünüşü çok hoş.Hemen hemen herkesin güzel bulduğu bir araç.
    İç döşeme gayet kaliteli çok sert adi bir plastik değil.
    İç hacmi ve konforu gayet iyi B sınıfı bir araca göre daha üstün.B-C arası bir segment olsa bu araç orada olurdu.
    HDİ motorun kalitesi zaten ortada.Yakıt olarak da kesinlikle üzmez(Forumda aratırsanız ortalama tüketimler var)

1.4 motor 68 bg yaklaşık 1200 kg olan araca nispeten yetersiz ama dizel torkundan dolayı sıkıntılı bir durum değil
    1,6 90 bg olanlar var gayet iyi fakat fiyatta artıyor tabi.
    Getz hakkında hiçbir fikrim yok kıyaslama yapamıyorum.
    Eğer alacak olursanız kronik göğüs kabarma sorunu var ona dikkat edin.Ekstra sorunuz olursa yardımcı olurum.
  • 4 sene boyunca 207 kullandım sahlam oturaklı araç hiç bir problem cıkartmadı bana 130-200 bin arası kullandım
    Getz hiç kullanmadım bilmem ama 1.5 crdi ın gayet seri olduğuunu duymuştum. Pug 1.4 hdi ile tasarruf aracı olup 1.6 hdi ile hem tasarruf hem hızlı bir araç oluyor ama 18 bin bandında 1.4 hdi ın temizini bulabileceğinizi pek sanmıyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.