Şimdi Ara

getthemall telefona indiremiyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu program ile video indiriyorum,ama telefonda videolar bölümünde gözükmüyor. Ne yapabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avasl -- 6 Ağustos 2014; 22:59:23 >
  • Beyler bir yardımcı olun ya.

Up.

• Hocam bende YoutubeHD uyglumasını kullanıyorum, aynı şekilde inen video programın içerisinde kalıyor. Bilgisayara bağladığım zaman bile ulaşamıyorum. Program kendi içerisinde barındırıyor videoları, programı sildiğiniz zaman indirmiş olduğunuz videolar da siliniyor maalesef.
  • Aslanor1940 kullanıcısına yanıt
    Hocam böyle şey mi olur ya.

up
  • Hacam bilmiyorum uygulamayı hiç kullanmadım ama tubecast falanda aynı uygulama içinde çalışıyor offine olarak açıyor videoları

• Telefonun SD Cardlıysa SD Carda kaydedebiliyorsun ama 920 gibiyse maalesef yok diye biliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Icloud mu Google Drive mı?
    2 yıl önce açıldı
    Snaptube apk bilmeyen var mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahz-ı yed

Telefonun SD Cardlıysa SD Carda kaydedebiliyorsun ama 920 gibiyse maalesef yok diye biliyorum

Telefonum sd kartlı. Ama sd kart ile ilgili bir seçenek yok.
  • Hocam IE ve UC browserları için farklı indirme yöntemleri var. Biraz İngilizceniz varsa burdan okuyabilirsiniz yoksa ben de tercüme edebilirim:

http://forums.wpcentral.com/windows-phone-apps/278724-download-youtube-videos-your-sd-card.html
  • quote:

Hocam IE ve UC browserları için farklı indirme yöntemleri var. Biraz İngilizceniz varsa burdan okuyabilirsiniz yoksa ben de tercüme edebilirim:

http://forums.wpcentral.com/windows-phone-apps/278724-download-youtube-videos-your-sd-card.html

Hocam inceledim de biraz. Dosya yöneticisi falan diyor. Benim tel 8.0 yalnız.
  • Biraz google'ı kurcalayın hocam eğer çok ihtiyacınız varsa. Ben zaten umudu kestim belki siz bulursunuz.
  • quote:

Biraz google'ı kurcalayın hocam eğer çok ihtiyacınız varsa. Ben zaten umudu kestim belki siz bulursunuz.

Siz umudu kestiyseniz ben de keseyim hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.