Şimdi Ara

Getir - Seçili Ürünlerde %50 İndirim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.337
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Minimum 50 TL. alışveriş yapmak gerekiyor.

Getir - Seçili Ürünlerde %50 İndirim!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fozcan -- 11 Kasım 2019; 12:57:25 >

• çöp ürünler
  • bu getir bazen yarı yarıya bile alsan sıcak olamıyor nasıl bir yerse :D
  • Ürün yelpazesi zayıf

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • çöpingen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayet iyi bence. Market fiyatlarına göre en fazla %20 fark var normalde. Adamlar kampanyalı %50 indirim diyerek dışarıdaki market fiyatından %40 indirimle ürün sattılar. Tek kötü yanı sınırlı sayı kotası ve indirim tutarının max 50 TL olması.
  • yav ürünlere %50 uygulayınca market fiyatının üstüne geliyor nasıl fena değil aslında? anca 30/20 50/30 verecek bir de tüm ürünlerde gsçecek ki bi şeye benzesin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AED07

yav ürünlere %50 uygulayınca market fiyatının üstüne geliyor nasıl fena değil aslında? anca 30/20 50/30 verecek bir de tüm ürünlerde gsçecek ki bi şeye benzesin.
    Hangi ürünlere %50 uyguladığında market fiyatının üstüne geliyor ?
  • quote:

yav ürünlere %50 uygulayınca market fiyatının üstüne geliyor nasıl fena değil aslında? anca 30/20 50/30 verecek bir de tüm ürünlerde gsçecek ki bi şeye benzesin.
    zararına versin yani :D bir ürünü 2 liraya alıp 4 liraya satıyorsa 2 tl kar ediyordur sen diyorsun ki 1.5 tlye satsın
  • biraz abartmalı bir cevap oldu kabul ediyorum. ürünleri tek tek kontrol ettiğimde migros carrefoursa gibi marketlerin raf fiyatlarının %10-15 aşağısına geliyor %50 uygulayınca. ki ürün yelpazesi temel gıda ürünlerini pek kapsamıyor. bi kaç yağ makarna vs dışında. geriye kalan ürünler de %10 indirim için beni cezbetmiyor. bir konunun fırsat olabilmesi için piyasadaki indirimsiz fiyatların değil indirimle de alınabilecek fiyatların belli bir düzeyde altında olması gerekir. domestos 1 liraya aldığımız bir fırsattır. 3 liraya aldığımızda da fırsattır ama 6 liralık domestos 5lira olunca kimse buna fırsat demez. zaten beklersen veya bilinçli tüketici olup broşür takip edersen sık sık bu fiyatlara düşer bu ürün. neyse. herkesin fırsat anlayışı farklıdır. Bu ürünlere ihtiyacı olanlar için iyi alışverişler. tavsiye isterseler her gün saat 15 ile 18 arası getir promosyon kısmını takip etsinler. bölgeye özel 30/20 geliyor. ben geçen hafta yakalayabildim, lokasyona özeldi. bu tarz kampanyalarla hem kısıtlamasız alırlar, hem de limit doldurmak için stoklayacakları değil ihtiyacı olan ürünlere para verirler.

• Gönderiliyor... kullanıcısına yanıt
    getir, diğer firmalarla yarışmak istiyorsa zamanında attığı kazıklardan kazandıklarını ufak ufak dağıtmalı. yoksa iste gelsinin karşısında pek fazla dayanamayacak. her salı salı pazarı var iste gelsinde. yarın fiyatlara bak da nasıl hem kar ediliyor hem ucuza satılıyor gör.

• quote:

biraz abartmalı bir cevap oldu kabul ediyorum. ürünleri tek tek kontrol ettiğimde migros carrefoursa gibi marketlerin raf fiyatlarının %10-15 aşağısına geliyor %50 uygulayınca. ki ürün yelpazesi temel gıda ürünlerini pek kapsamıyor. bi kaç yağ makarna vs dışında. geriye kalan ürünler de %10 indirim için beni cezbetmiyor. bir konunun fırsat olabilmesi için piyasadaki indirimsiz fiyatların değil indirimle de alınabilecek fiyatların belli bir düzeyde altında olması gerekir. domestos 1 liraya aldığımız bir fırsattır. 3 liraya aldığımızda da fırsattır ama 6 liralık domestos 5lira olunca kimse buna fırsat demez. zaten beklersen veya bilinçli tüketici olup broşür takip edersen sık sık bu fiyatlara düşer bu ürün. neyse. herkesin fırsat anlayışı farklıdır. Bu ürünlere ihtiyacı olanlar için iyi alışverişler. tavsiye isterseler her gün saat 15 ile 18 arası getir promosyon kısmını takip etsinler. bölgeye özel 30/20 geliyor. ben geçen hafta yakalayabildim, lokasyona özeldi. bu tarz kampanyalarla hem kısıtlamasız alırlar, hem de limit doldurmak için stoklayacakları değil ihtiyacı olan ürünlere para verirler.
    Aldığım ürünlere bakınca gayette tatmin etti beni fiyatlar. Misal barilla makarna 2,4'e geldi. Geçen migrosta 3 lira oldu diye 5 sayfa yorum geldi :) Bunun yanında temizlik ürünleri de iyi fiyata geldi. Mesela markette 10 ise bunlarda 12 ama %50 ile 6'ya geliyordu. Tek kötü yanı adet sınırı ve max 50 TL indirim vardı.

• çöp, 100tl tamamlamak için ürün yok.

• Bu fiyatlara getirME

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İzmir'e ne zaman getir'cekler ?
  • izmir'e de yakında geliyor. Eğer İzmir'de yaşıyorsanız ve maddi durumunuz biraz iyiyse bayilik için hemen başvurun! Çok güzel kâr var bu işte.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.