Bildirim
Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU) (36. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Merhaba arkadaşlar , Getir üzerinden İstanbulkart ile sipariş vermek istiyorum ama ödeme seçeneklerinde İstanbulkart ile ödeme kısmı çıkmıyor , benim bildiğim kadarıyla kart geçiyor ama ben de o yer bulunmuyor. Sizler de bu kısım bulunuyor mu ve gözükmemesinin nedeni nedir ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
getirdeki ürün fiyatları çok abartılı olmaya başladı, kuponla bile market fiyatına gelmiyor artık çoğu ürün
-
Getir yemek'te mi deniyorsunuz, evet ise geçerli değil, getir ve getir büyük'te geçerli.
-
Getir ve Getirbüyük üzerinden sipariş vereceğim ama dediğim gibi ödeme seçeneklerinde çıkmıyor.
Nft ödemesi açık olacak cihazda o zaman çıkıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Getir'de seçili ürünlerde %50 kampanyası var arkadaşlar. Benim dikkatimi çeken Bahçıvan Peynir ve Yayla Pilakiler oldu. İsteyen faydalanabilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Abur cuburdan başka birşey alınmaz.
Çikolata ile de sepet doldurulamaz, fazla ömrü yok bence getirin.
İndirim baya tırt bu hafta
Evdeki iki hesaba pes pese toplamda 4 kez 30/20 ve 25/20 verdi son 1 saat icerisinde. Ayrica getirbüyüktede 100/30 vardi. Son 1 saatte 5 sparis vermis oldum.
Cok çeşit varmis gibi, bir de 1 adet kota koymuşlar. İyice zırvaladı, getir.
08-18 arası teslimat ücretsiz diyor, ama haftasonu bu banner olmasına rağmen 5₺ getirme ücreti çıkarıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
5 lt yudum sivi yag 93 tl ye dusuyor. İyimidir acaba
şokta 1kg pınar süzme peynir 30tl getirden peynir alanın aklından şüphe ederim kazık resmen
-
İndirim vermedikten sonra fiyatlar marketin 2 katı zaten ne anladım ben getirden.
getir new york'da da çalışmaya başlamış. ekonomisi düzgün, takır takır işleyen bir kent olunca, her türlü alkol vb. ürünleri rahatça getirme imkanı olunca, adamlar ayağına kadar gelen malı-hizmeti sevdi elbette. normal ülkede işleyen sistem, bizde illa ki engellerle karşılaşıp, aksayacaktır.
100 tl den Aşağa 5 lt yağ yok. Marketler de. Hele yudum İmkansız.. Çok yer gezdim baktım..
Birkaç hafta önce çoğu ürünün Getir'deki fiyatları market fiyatlarıyla aynıydı. Fakat Getir de zam yapınca pek uygunluğu kalmamış dediğiniz gibi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşünenadam07 -- 12 Aralık 2021; 12:57:13 >
Atıştırmalıklar dışında evet.
-
bahçıvan süzme peynirin de kilosu 36 ya geliyor.
6 tl için bu kadar büyük cümleler kurmanın anlamı yok bence.
zira herkesin aklı kendine yeter.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X