Şimdi Ara

Geri zekalı olduğumu düşünüyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
5.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sorun yok, ben de zekalıyım ama amele olmak istiyom.
  • bana kalırsa sağlık sektöründe çalışanların özgüveni yerinde olması gerekir. mesleki açıdan bu önemlidir. sonuçta doğrudan bir insanın hayatıyla oynama durumu söz konusu.
    pısırık, korkak ve kendine güveni olmayan bir sağlıkçı hastalara çok fazla birşey kazandıramaz. özellikle acil vakıalarda ilk müdahale eden kişinin kendine güvenen biri olması belkide birçok kişinin hayatını kurtarabilecek kadar önemlidir.
    eğer bu mesleği yapacaksan hayata ve kendine bakış açını değiştirmeni öneririm. sonuçta özeleştiri yapmışsın ve bu çok iyi bir başlangıç. kişisel gelişim noktasında doğru yoldasın.
    ayrıca iletişim becerilerinin yüksek olması demek çok konuşmak demek değildir.
    karşındakini anlayarak az ve öz konuşmak seni çevrende daha saygın biri konuma getirebilir. ama önce karşındaki kişiyi anlamayı dene.
    dersleri anlamıyorum demişsin. bunun sebebide içine kapanık olman. belki soyal fobi-depresyondan kaynaklı dikkat dağınıklığı da vardır. bu konuda eğer varsa okulda rehber danışmandan yardım alabilirsin.

*başkasına tavsiyelerde bulunan biri aslında kendisine tavsiyede bulunmaktadır

• seni gerizekalı yapan kafanın çalışmaması değil.bu düşünceleri beynine sokarak kabullenip hayatını ot gibi yaşamaya mahkum etmek.halbuki her şey senin elinde bu düşüncelerei sen sokuyosun kafana böyle olmayı sen seçiyosun.aksini düşünemiyosun belki cesaretin yok ya da yeterince güçlü biri değilsin.işte insanlar burda ayrılıyor pes edenler ve etmeyenler diye kapasite herkeste var marifet kullanabilende
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.