Şimdi Ara

Geri kaçıyor!!! 307 4500 km (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hakantan dostum haklısın. Ancak adam diyorki burdaki bütün arabaları gözünün önünde test edelim hepsi aynısını yapacaktır!!! Zaten ne desem normalll yaaa diyorlar :))

Dediğin gibi bir kaç kayıt açtırıp ardından fransaya yazıp mahkeme açacağım koydum kafaya. Kazansam ne olur kaybetsem ne olur. Benim için hiç önemi yok yeterki insanları çok özür dilerim herkezden ( Mal ) yerine koymasınlar. Bu hayati bir olay. Düşünki bir arkadaş rica etti verdim arabayı gitti oda yokuşa parketti ve o an için kaçtığını farketmedi sonra sonrası şu kullanıcı hatası beyefendi...

Neyse olur güzel ülkemde böyle gariplikler alışmak lazım değilmi. Tekrar ilgilenen ve bilgilerini esirgemeyen tüm dostlara teşekkürler. Gelişmeleri aktarmaya devam ederim buradan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: felixo

Öncelikle hepinize ilginizden dolayı teşekkür ederim. Kavga ederek forumu dolduranlarada dahi :))

Sorunun kullanıcı hatası olmadığını ben biliyorum keza çok çok dikkatli bir kullanıcıyım. Ayrıca servise verim aldığımda böyle olmuştu ama bunu nasıl ispatlayacaksınki..

Servisi aradım!!! Usta bana abi oluyor bu hatta geldiğinde burdada bir iki arabada aynı olay var onlarıda test eder gösteririm sana dedi. Bende yinede iş emri açalım kayıt açalım ve sen bir kontrol et dedim. Gerekirse mahkeme hatta fransaya dahi yazmayı düşünüyorum. Sizde bir mahkeme durumunda böyle bir olayın yani aracın geri kaçmasının normal olacağı gibi bir kanı oluşabilirmi???
    Aynı problem için iki defa kayıt açıldığında ve halledilemediğinde ayıplı mal kanununa göre değişiklik veya ücret iade gibi bir şans var sanıyorum. Ayrıca baskı balata garantiye girmeyebilir dedi usta. Duruma göre bakacaklarmış sanki balata dile gelip "evet ben şu gün aralığında kullanıcı tarafından hor kullanıldım" diyecek. Serviste oldu diyorum yok abi olmaz öle şey diyolar...

Hepinize sevgi ve saygılar...

ne pişkin hıyarzan bi usta yaa!
    araçların hepsinde varmış hadi yaa?
    kendisini alsa bi adet, yokuşta geri kaçsa acaba serviste sorununu halleemeden biner mi o arabaya.
    ya bu ustalar bazen insanları hiçbi b.ktan anlamıyolarmış gibi davranıyo.sanki işin kralı o.tamam ustasın eyvallah da biz de az çok gördük geçirdik bi halt bilioruz dimi.sanki arabayı beyefendi yeni icat etmiş de bizim bi halttan çaktıımız yok.bi de en sinir olduğum tavır bi öneri sunarsın.şurasını şöyle yapalım bi zahmet ustam diye o kibirli bi şekilde olmaz abi öyle der.ustam olur etme eyleme bak böyle böyle yapıcaksın tamam.yok abi kesinlikle olmaz.sonra sen alırsın eline aleti, el becerinle istediğin şekilde yaparsın, o da orda ... olur ama ses çıkarmaz halaa da ha sen öyle mi dedin diye üste çıkar ya.hay ben onların .....hepsini kasdetmiyorum burda ama büyük çoğunluk böyle.

servistekilerin de çoğu böyle.sanki siz bi b.ktan çakmıosunuz gibi bildiklerini okuyolar.ben bazen aptal ayağına yatıyorum.öyle bi sıkıyo ki karşımda yuh diorum içimden bu kadar da sallanmaz ki.yazık...

herneyse.dediğim gibi başka bi servise git.servisi de peugeot türkiyeye şikayet et.güzel bi mail yaz.yoksa bu servislerin adam olucaa yok.aracını da s... s... (seve seve içiniz fesat) yapıcaklar.salak salak konuşup da burdaki araçlar da böyle demesinler.ulan milleti mal yerine koymuolar mı!!!

ha unutmadan servisi burada açıkça belirtir misin.bilelim biz de ona göre davranalım.

umarım fazlasıyla başın ağrımadan problemin çözülür.ne kadar canının sıkıldığını az çok tahmin edebiliyorum.
    kolay gelsin...

• kimseye değil sadece görsel bir hatırlatma

http://arabam.e-kolay.net/ncap/mini/kia_picanto_ncap.asp

Güven vermiyor! ***
     Geri kaçıyor!!! 307  4500 km

Cerato'ya üç yıldız ***

http://arabam.e-kolay.net/ncap/kompakt/kia_cerato2006.asp

Geri kaçıyor!!! 307  4500 km

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avcı_33 -- 16 Nisan 2007; 21:47:10 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Soylukan

Hakantan yaşadığı şokun etkisini 2 gün daha böyle kin kusarak sürdürecek alışmak lazım, Pug sendromu diye adlandırdığımız bu şok durumunu takiben mide bulantısı, kalp çarpıntısı falan da olabilir dert etmeyin kia yı sattığınız an geçer

bak ama kia nın iyi bir yönü var bir problem yaşamazsın o araçla çünkü problemi yarattığı an sen zaten hayatta olmazsın, kafanın etrafında o üç tane euroncap yıldızı dönüyor olur hale şeklinde

YORUM YOK soylukan mütiş cevaplamış

• quote:

Bora ile 250 yapan adam gelmiş kaçın

her zamanki gibi lafı GÖZÜNDEN anlamışsın.
    250 değil 240, dikkatli oku.
    hafıza kaybı başladı sende. (bazen böyle etkiler yarattığım olur karşı tarafta).

ayrıca elindeki coupe ile becerip de 230 üzerine çıkamayanlar utansın.
    ne diyim herkes kendini usta sanıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Climanjaro

her zamanki gibi lafı GÖZÜNDEN anlamışsın.
    250 değil 240, dikkatli oku.
    hafıza kaybı başladı sende. (bazen böyle etkiler yarattığım olur karşı tarafta).

ayrıca elindeki coupe ile becerip de 230 üzerine çıkamayanlar utansın.
    ne diyim herkes kendini usta sanıyor.

yahu şikayet edecem de bunca yazılmış şeye kıyamıyorum gelecekler sırf senin abuk subuk lafın yüzünden bütün konuyu silecekler, değmez senin için, 2 dk adabınla otur..

Aksaray'da 33 çocuğun öldüğü kazanın ardından adamın ettiği laflara bak, kalkmış bide idrar yarıştırıyor, yazıklar olsun be trafik magandaları sizi

• quote:

yahu şikayet edecem de bunca yazılmış şeye kıyamıyorum gelecekler sırf senin abuk subuk lafın yüzünden bütün konuyu silecekler, değmez senin için, 2 dk adabınla otur..

Aksaray'da 33 çocuğun öldüğü kazanın ardından adamın ettiği laflara bak, kalkmış bide idrar yarıştırıyor, yazıklar olsun be trafik magandaları sizi

adabınla otur diyorsun, sataşmasan oturacam.
    sen sataşma millete ki millet de sana sataşmasın.

ayrıca ben sürekli hızlı kullanan biri değilim.
    benzin olmuş 2.88, nesine gaz basıcam. tabi senin gibi zengin değilim coupe alacak kadar, o zaman benzini düşünüp basmam gaza.

ayrıca sen de benim kadar magandaymışsın ki 230 km hız yapıyorsun. hatırladın mı?
    dur senin hafızan zayıf, unutmuşsundur sen.
    http://forum.donanimhaber.com/m_13392147/mpage_1/key_406%252Ccoupe%252C230km//tm.htm#13397110

yaşım 30, ne zaman adabımı koruyacağımı senden iyi biliyorum.
    bu forumda pug bölümündekiler bile herkese senin sataştığını biliyor.
    şu forumda sırf otomobil bölümünde millete sataşmak için üye olmuş birisisin.
    bir Allah'ın kuluna da faydan olsun kocaaa forumda.

• quote:

kendi Polomla 210 km, eniştemin Bora ile 240 km

quote:

Boranın motorunu indirecek bile olsam onu 220 üzerine çıkaramazsam en adi şöför olayım

quote:

onları geçebileceğimi düşünerek hava atayım dedim ve abandım.
    15 dk boyunca abandıktan ve peşlerine takıldıktan sonra kendi ibremde 210 u gürdüm

Climanjaro'dan seçmeler..

hava atmak için 210 gören, ticari araçlarla kapışan bir zihniyet

• quote:

hava atmak için 210 gören, ticari araçlarla kapışan bir zihniyet

evet doğru, bunu yaptım.
    ben yapmadım demiyorum ki.
    aynı haltı sen de işliyorsun da beni neyle suçluyorsun. ben ona kızıyorum.
    beni magandalıkla suçlayana kadar aynaya bak.
    aynı haltı sen de işledin. yalan mı?

sana boşuna SUS ki biz de SUSALIM demiyorum.
    otomobil bölümünde millet senin yüzünden kriz geçiriyor.
    insanları kızdıkmaktan başka bişey yapmıyorsun.

• quote:

evet doğru, bunu yaptım.
    ben yapmadım demiyorum ki.
    aynı haltı sen de işliyorsun da beni neyle suçluyorsun. ben ona kızıyorum.
    beni magandalıkla suçlayana kadar aynaya bak.
    aynı haltı sen de işledin. yalan mı?

sana boşuna SUS ki biz de SUSALIM demiyorum.
    otomobil bölümünde millet senin yüzünden kriz geçiriyor.
    insanları kızdıkmaktan başka bişey yapmıyorsun.

Ortak olarak yapmış olduğumuz tek halt hız dan ibaret, hava atmak için üstelik ticari araçlar ile mukayeseye girmek - forumda ne kadar hız yapabileceğine dair iddialara tutuşmak vs bunun gibi şeyler sadece sana özgü bunu bi anla öncelikle. Forumda bir yararı olmayan, işi gücü hız özentiliği ve muhalefet olan etkisiz bir elemansın, teknik konulara girer girmez batırıyorsun yıllardır kullandığım araç hakkında işkembeden yorum salladın avrupadaki coupe lerin farkını pek bulamadın sanırım?? baktım seni peugeot406coupe.com da göremedim, hasır altı ettin hemen bu konuda gayet başarılısın. Benim kimseyi kızdırdığım yok insanlar dönüp kendi bilgisizliklerine kızıyor olay bundan ibaret, senin örneğinde de olduğu gibi. Ayrıca ben kimseye sus falan da demiyorum ben herzaman tartışma/konuşma yanlısıyım sadece edebice ve adap sınırları dahilinde olmasını talep ettim, kullandığın ifadeler hoş değil, burdaki kimse senin ahbabın değil ele ense tarzı konuşamazsın. Adam gibi tartışacaksan buyur konuş yok ben climanjaroyum tarzım bu diyorsan seni başka bölüme alalım.

• quote:

Forumda bir yararı olmayan, işi gücü hız özentiliği ve muhalefet olan etkisiz bir elemansın,

benim 1500 küsür mesajımın 1000 mesajı pc bölümünde insanlara yardım etmekle geçti.
    pc si bozulana yardım ettim, pc modladım, fikir verdim,overclock yaptım, teknik konularda insanlara fikir verdim.
    tabii ben bunları yaparken sen ne yapıyordun? insanları kızdırıyor, sahip olduğun 406 yı yere göğe sığdıramazken insanların araçlarını kötülüyordun.
    sanırım etkisiz eleman sen oluyorsun.

quote:

teknik konulara girer girmez batırıyorsun yıllardır kullandığım araç hakkında işkembeden yorum salladın avrupadaki coupe lerin farkını pek bulamadın sanırım??

teknik konu yetersizliğim var.... poloların 150 yi geçemediğini, TSI motorların aslında çok dandik olduğunu, VW nin sağlam bir araç olmadığını söylerken senin engin teknik bilgini de görmüş olduk forumca.

quote:

Benim kimseyi kızdırdığım yok insanlar dönüp kendi bilgisizliklerine kızıyor olay bundan ibaret, senin örneğinde de olduğu gibi.

tabi tabi. tek akıllı sensin, diğerleri gerizekalı. onlar (ben dahil) hiçbişey bilmiyoruz. biz araba mı kullanıyoruz ki bilgimiz olsun.
    senin gibi autoshow dergilerini okuyup millete bilgiçlik taslamıyoruz.

quote:

burdaki kimse senin ahbabın değil ele ense tarzı konuşamazsın.

evet haklısın. buradaki hiçkimse senin ahbabın değil. buna senin de dikkat etmen gerekmiyor mu?

• !!! Sağolun arkadaşlar cevaplar için... Bir gün umarım aynı problemle sizde karşılaşmazsınız ama ben o zaman bildiğim birşey olursa topiğinizin altında hepsini yazarım...

Yardımcı olanlara çok teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: felixo

Hakantan dostum haklısın. Ancak adam diyorki burdaki bütün arabaları gözünün önünde test edelim hepsi aynısını yapacaktır!!! Zaten ne desem normalll yaaa diyorlar :))

Dediğin gibi bir kaç kayıt açtırıp ardından fransaya yazıp mahkeme açacağım koydum kafaya. Kazansam ne olur kaybetsem ne olur. Benim için hiç önemi yok yeterki insanları çok özür dilerim herkezden ( Mal ) yerine koymasınlar. Bu hayati bir olay. Düşünki bir arkadaş rica etti verdim arabayı gitti oda yokuşa parketti ve o an için kaçtığını farketmedi sonra sonrası şu kullanıcı hatası beyefendi...

Neyse olur güzel ülkemde böyle gariplikler alışmak lazım değilmi. Tekrar ilgilenen ve bilgilerini esirgemeyen tüm dostlara teşekkürler. Gelişmeleri aktarmaya devam ederim buradan...

Doğru sende haklısın. Sana bi olay anlatıyım benim corsamda (2005 cdti) bozuk yolda ön takımlardan ses geliyodu. Aslında ciddi bi ses de değildi ama çok rahatsız etti götürdüm servise. Yok abi bişe dediler yürüyen aksama WD40 sıkıp yolladılar. Bende sinirlendim 3 kes daha götürdüm herseferinde mekanikci arkadaş test etti yanımda bişe yok dedi ne dediysem inandıramadım. EN son kavga etmeye gittim, tekrar bindi mekanikci arkadaş gene bişe yok filan diyodu ben sinirlendim bak ben mühendisim cahil bi insan diyilim bu arabanın bi problemi war ve ben bunu çözücem dedim. Bunu şimdi veya sonra gerekirse 50 defa daha getiririm buraya garanti kapsamında dedim. Her türlü yola başvurcam dedim. Arabayı sonra gene aldılar aşaya ( ANkara Opal de oluyo bu olay konya yolu üstündeki opel) 2 saat sonra çıktı bişe demediler. Ben eve gelene kadar pek bi ses duymadım ama gene WD40 a yordum çünkü o 1 2 gün kesiyodu. Eve gelince faturaya baktım Stabilizatör yatağı adı altında 2 tane parça deişmiş ön takımlardan bidaha ses gelmedi araçtan. Aynı şekilde direksiyon kutusu boşluk yaptı onu deiştirmiyolardı garanti kapsamında servisten adam bulduk onu da deiştirdik. o da sesi kesti. Kutunun fiyat 1.300 ytl civarında. Çoğu insana çok bozuk yolda sürmüşsünüz kullanıcı hatası diyolar adamın yoksa da garanti kapsamından deiştirmiyolar. O yüzden çok net ol ben anlamam de çözecem sonuna kadar daha araba 5 binde de zorla zorlayabildiğin yere kadar. Benim arabam 10000 deydi.
    Kolaylıklar Dilerim...

• 240 basıp da hava atanlara acıyorum.Daha 2gün önce 33kişinin hayatını kaybettiği kazadan sonra hız yapmadığım ve çevremi de uyardığım için kendimi çok şanslı hissediyorum.
  • Herşey bi yana buna katılıyorum. Yasal limitlerin 2 katından fazla hız yapan bu insanların ehliyetlerinin ellerinden alınması gerekir. Hız yapmak bi yana adamlar bunun normal bişe oldunu düşünüyolar hadi oda biyana bide övünyolar. Açıkcası ben tam anlamıyla böle insanları sorumsuz olarak nitlendiriyorum. Kendi hayatının değerini bilmeyenler diğer hayatları umursamak zorundalar. gidin atın kendinizi biyerden ülke sizin gibilerden kurtulur 3 5 masum insan az ölür kazalarda.
  • Yaw Pişman oldum valla yine forumlarda bir soru sorduğuma haa...

Allah cc Kimseye kaza bela vermesin. Ama hız sınırını cidden bilinçli ve sürekli aşarak bunu zevk aracı haline gelmesi kadar kötü bir kabus olamaz ve işin en acı tarafı o kabustan yatağınızda uykunuzu almış bir şekilde uyanamazsınız.

Ayrıca yaşanan çok çoook üzücü kazada hayatlarını kaybeden yavrucuklara ve velilerine Allah rahmet yağdırsın allah bize para yerine biraz bilinç ve birbirimize karşı saygı ve tahammül sınırı versin..
  • yok yok pişman olma.onların her zamanki hali.
  • sizi gören de otobüs aşırı hızdan kaza yaptı zannedecek.
    uykusuzluk ve hatalı sollama sonucu kaza oldu diye biliyorum. şöfötr değişimi yapılmamış.
    ayrıca sürekli hız yapan biri olmadığımı da bildirmiştim. içki içip araç kullananlara lafınız çıkmıyor da şimdi bize mi ahkam kesiyorsunuz yani.
    Eminim ki bu hıza karşıyız diyenler içinden en az 3 tanesi içki içerek araç kullanıyordur.
    açıkçası içkili araç kullanmaktansa hızlı gitmeyi tercih ederim. (gerçi ikisini de onaylamıyorum ya.)
  • BEYLER ARKADAS SORUNU İCİN BİR TOPİC AÇMIS AMA SİZİN TARTISTIGINIZ SEY DE CİDDEN COK KOMİK YANİ..
  • bosphorus199 Hocam teşekkür ederim ama ne yapalım böyle bizim duyarlılığımız. Ben artık sorumu falan unuttum cevapta beklemiyorum. Tekrar şahsına ve yaklaşımına çok teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.