Şimdi Ara

Geri Dönüş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar DH 'ye ve bölüme geri dönmüş bulunmaktayım. Yeni bir karakter açıp bütün konularımı ve camiayı güncelliyorum.
    Gördüğüm kadarıyla eskilerden fazla kişi kalmamış, eski camiayı yeniden toplayabilirsek süper olur.
    Önerileriniz varsa mesaj atabilirsiniz.
    Yeni mailim: utkutombul@yahoo.com.tr

• hosgeldin bende popmundoya yeni basladim yardimci olursun degil mi ?

Bide camiaya katilmak istiyorum
  • Bende yeniden başlasam mı başlamasam mı karar veremedim. Hocam bir toplanma olursa konudan durumu yazarsan sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDarkDefender

Bende yeniden başlasam mı başlamasam mı karar veremedim. Hocam bir toplanma olursa konudan durumu yazarsan sevinirim.

Bölüm neredeyse ölü hale gelmiş, eskilerden arkadaşlara ulaşmaya çalışıcam mümkün olduğunca eski günlere döndürelim buraları.

Edit: Camiadaki ilk 15 kişiye oyun içi mesaj olarak ulaştım, umarım buraya bakarlar da bölümü canlandırırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Calabresi -- 24 Nisan 2011; 13:36:56 >
  • Mesajını aldım. Uzun süredir uğramıyordum buraya çünkü çocuk yuvasına dönmüştü bölüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slash

Mesajını aldım. Uzun süredir uğramıyordum buraya çünkü çocuk yuvasına dönmüştü bölüm.

Seviyeli ve aktif bir ortam oluşturmak ana amacımız zaten bu bölümde.
    Bu arada nick değiştirdin sanırım, eski nickin ne?
  • Çok oldu hatırlayamadım şimdi nicki. Karakterimin ID'si 182395.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slash

Çok oldu hatırlayamadım şimdi nicki. Karakterimin ID'si 182395.

Güncelledim nickini camiada.
  • Eline sağlık.
  • Bölüm pek aktif olmadığı için son 1-2 yıldır fazla bakmıyorum. karakterim hiç değişmedi (gerçi ismi değişti ID'si 228526) bölüme takılanlar çok olursa burayı hareketlendirmek için uğraşabiliriz ama bu iş 1-2 kişiyle olacaksa hiç uğraşmaya değmez.
  • Geldim bende :) Msj'ın Ulaştı.

Maximilian adlı kişiye ait Kimlik Numarası 736154

Hertürlü Yardıma Desteğe Hazırım. Oyun + Forum Farketmez :)
  • Bende mesajını aldım :) yalın çakar :) bencede aktif bi ortam güzel olur
  • Hangi oyundan bahsediyorsunuz acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: B€RK

Hangi oyundan bahsediyorsunuz acaba

Tüm forumlar » [Oyun] » Web bazlı oyunlar » Popmundo » Geri Dönüş
  • Teşekkürler arkadaşlar destekleriniz için.

quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Can

Bölüm pek aktif olmadığı için son 1-2 yıldır fazla bakmıyorum. karakterim hiç değişmedi (gerçi ismi değişti ID'si 228526) bölüme takılanlar çok olursa burayı hareketlendirmek için uğraşabiliriz ama bu iş 1-2 kişiyle olacaksa hiç uğraşmaya değmez.

Merak etme kardeşim 1-2 kişi değil mümkün olduğunca çok kişi olacağız bu bölüm için. SudaEriyenAspirin sanırım bu bölümün modluğunu bırakmış yeni mod kim acaba DH yöneticilerine bi' başvurmak lazım.
  • bende burdayım
  • Hoşgeldiniz
  • Selamlar

Buralar terkedilmiş şehir gibi oldu artık ayda yılda bir bakıyorum. Oyuna da öyle eskisi gibi ilgi gösteremiyorum. Ama her türlü forum içi etkinliğe varım.
  • Tanımıyorum,ama yinede hoşgeldin. :) Camia'ya katılabilirmiyim
  • Tekrardan teşekkürler arkadaşlar, günlük olarak buraya bakabilirse herkes sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.