Şimdi Ara

Gereksiz internethaber.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

geçenlerde yalan haberlerine birini daha kattılar.

konuyu o zaman açacaktım ama burda da inananlar olur diye açmadım.

gereken cevap geldi ve bilgilenmeniz için açıyorum.

bu siteyi adres çubuğunuzdan uzak tutun...

haber :http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=156858&interstitial=true

cevap :www.nihathatipoglu.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TriaThlon -- 18 Eylül 2008; 12:03:58 >

• İyide cevap vermesi o parayı almadığını kanıtlamaz ki.
  • ÖNEMLİ DUYURU

Saygın bir gazetemiz maalesef hakkımda saygın olmayan
    bir haberi okuyucularına masa başında servis yapmıştır.

Haber uydurmadır. Daha önce aynı haber başka bir gazetede
    çıkmış ve tarafımdan yalanlanmıştır. Belli ki Allah'ın izniyle
    olan programlardaki başarımız kıskanılmaktadır.
    Bu, A'dan Z'ye yalan olan bir haberdir.

Kaldı ki doğru olsaydı bile bu, televizyonda
    yapılan programın karşılığı olurdu.

Bu haberin doğru olmadığını saygımdan dolayı
    izleyicilerime duyurma zorunluluğu duydum.

İşi rant savaşına çeviren bu çirkin karalama, yapılan
    irşadı etkisiz kılmak için bir rant savaşına dönüştü.
    Bu, bükemediğin eli kırmak mantığıdır.

Bundan böyle yapılacak yalan haberlerle ilgili
    yasal işlem başlatacağımı duyururum.

Saygıyla arz ederim.

Doç.Dr.Nihat Hatipoğlu

• quote:

Orjinalden alıntı: TriaThlon

ne kadar gereksiz bir sitedir ya??

hıhı nihat hatiopğlu allah için çıkıyor o programlara sadece 3 öğün yemek birde akbil veriyorlarmış oda hayrına gelip program yapıyormuş

işinize gelemeyen tekerinize çomak sokan haber yapılınca yalan haber yalan site oluyor

YERSENİZ

• quote:

Orjinalden alıntı: connoisseur

quote:

Orjinalden alıntı: TriaThlon

ne kadar gereksiz bir sitedir ya??

hıhı nihat hatiopğlu allah için çıkıyor o programlara sadece 3 öğün yemek birde akbil veriyorlarmış oda hayrına gelip program yapıyormuş

işinize gelemeyen tekerinize çomak sokan haber yapılınca yalan haber yalan site oluyor

YERSENİZ

Eee diyelim ki o parayı alıyor ne olacak? Devlet mi veriyor senin benim cebimden mi çıkıyor? Anlaşma yapılmış, program yapılıyor ve para alınıyor. (20 bin ytl aldığına inanmıyorum).

Teker ne ki çomağa gerek olsun?

• NİHAT BEYİN AÇIKLAMASI

ÖNEMLİ DUYURU
    Saygın bir gazetemiz maalesef hakkımda saygın olmayan bir haberi okuyucularına masa başında servis yapmıştır.

Haber uydurmadır. Daha önce aynı haber başka bir gazetede çıkmış ve tarafımdan yalanlanmıştır. Belli ki Allah'ın izniyle olan programlardaki başarımız kıskanılmaktadır. Bu, A'dan Z'ye yalan olan bir haberdir.

Kaldı ki doğru olsaydı bile bu, televizyonda yapılan programın karşılığı olurdu. (ALDIĞINI BU CÜMLEDE ZATEN İTİRAF EDİYOR YANİ ALIYORSAM ALIYORUM SİZE NE DEMEYE GETİRİYOR...) BIRAKIN ADAMIN SUYUNU BULANDIRMAYIN

Bu haberin doğru olmadığını saygımdan dolayı izleyicilerime duyurma zorunluluğu duydum.

İşi rant savaşına çeviren bu çirkin karalama, yapılan irşadı etkisiz kılmak için bir rant savaşına dönüştü. Bu, bükemediğin eli kırmak mantığıdır.

Bundan böyle yapılacak yalan haberlerle ilgili yasal işlem başlatacağımı duyururum.

Saygıyla arz ederim.

Doç.Dr.Nihat Hatipoğlu

Sitemize Üye oldunuz mu ?Henüz üye değilseniz, Şimdi üye olmak çok kolay

• hayret bi şey ya...

bu site değil mi hergün 1-2 haberle konu dışına taşınan ve devamlı yaptığı haberlerle dalga geçilen.

şimdi yine sallama bi haber yapıyo ve doğru diyorsunuz.

kıvırmayalım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hepsiburada.com rezaleti
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nihat hocana sorsana bakalım şalvarlı etin % kaçın ortakmış ve oraya ortak olmak için parayı nerden bulmuş programdan parayı cukkalasın sen kalk burda başkalarına çamur atıp bunun yaptıklarını kapat.öyle allah din iman kitap diyenler nedense dünyalıklarını yapıyorlar çoluğu çocuğu eni enceği hepsi ihya oluyor sonra burda gelip birileri ahkam kesiyor neymiş yalan habermiş

sen kulağının üstüne yatmaya devam et nihat hocana söyle bakalım sana şalvarlı etten iftarlık birşeyler yollayacakmı nede olsa ramazandayız sevaptır....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi connoisseur -- 18 Eylül 2008; 12:30:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: connoisseur

nihat hocana sorsana bakalım şalvarlı etin % kaçın ortakmış ve oraya ortak olmak için parayı nerden bulmuş programdan parayı cukkalasın sen kalk burda başkalarına çamur atıp bunun yaptıklarını kapat.öyle allah din iman kitap diyenler nedense dünyalıklarını yapıyorlar çoluğu çocuğu eni enceği hepsi ihya oluyor sonra burda gelip birileri ahkam kesiyor neymiş yalan habermiş

[b]sen kulağının üstüne yatmaya devam et nihat hocana söyle bakalım sana şalvarlı etten iftarlık birşeyler yollayacakmı nede olsa ramazandayız sevaptır....

eğer bu dediğini kanıtlayamazsan seviyeni ortaya koymuş olacaksın...

• www.haber7.com
  • İzin ver yumruğumla öldüreyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: sol_ak

www.haber7.com

yada kerizfeneri.com demi.... hayatımda gördüğüm en yala site haber7.com. paraları çaldılar fakir halktan. internet haberi bende sevmiyorum. nihat hocada diğer hocalar gibi yarın cemaat kurar parayı cebe katar.

• quote:

Orjinalden alıntı: sol_ak

www.haber7.com

• internethaber, en çok yalan haber veren, hükümet yalakası, bi organizasyona dahil, haber sitesi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.