Şimdi Ara

gereken yapıldı.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
2.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: electra

@agri

Forumda kaale alınmıycak en önemli fakelerden birisin. Bu kaçıncı nickin Allah bilir. Mesajlarımı alıntı yapma.

O haberi yapan antu.com üyesi, fb kombinesi olan şahıs. Aziz babasının emir kulu, ama dinsizin hakkından imansız gelir. Herşeyin zamanı var, sizede sıra gelecek. Unutmadan şike araştırmaları 80 den bugüne yapılırsa, Şerefli İkincilikler dönemindeki kupalarımızı şampiyonluklarımızı geri verecekmisiniz.

HAKKIMIZLA ŞEREFİMİZLE TÜRKİYE KUPASI + SÜPER KUPA.

ceza almışsın ama okursun heralde 15 ikinciliği olan bir takımın taraftarıyla konuşuyorsun 2.liğin kadar konuş şerefliymiş bide bursalılara sorun bakalım .

türkiye kupasını şeref ve hakla almadığınızı ya bilmiyorsun yada şeref ve hak anlayışın anormal aynı hakem hatalarıyla kaybetseydiniz aynı kupaya fener haksız ve şerefsizce sahip olacaktı pislik lehinize olduğu zaman sizin için hak oluyorsa herşeye müstahaksınız demektir beter olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agri -- 31 Temmuz 2006; 19:39:12 >

• hoca bu kanıt nerde ya soruyorum iki gündür anlamadım.
    20 yaşında yeni yetme bi gazetecinin (ki yukarıdan emir alıp yazdığı apaçık belli) o onu demiş bu bunu demiş yazan bir yazısı var..

yani hemde Fenerbahçeli bir mafya babasından bahsediyor.
    adamın Fenerli olduğunu ben uydurmuyorum,kendisi söylüyor açık açık heryerde...

bir de hani bu mafya babası Fenerin şampiyonluğunda elini kıpırdatmamış ama Rize düşmesin diye kasetlere kayıt yaptırmış öylemi?
    quote:

aydın havası olsun o zaman

ağrı havası olsa olmazmı..
    sana mı soracağım ne yazacağımı fake kardeşim?
    niye cesaret edip harbi nnikinle yazmıyorsun birde onu sorabilirmiyim....

ha doğru kesin ceza almışsındır ondan yazamıyorsundur anladım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 31 Temmuz 2006; 19:41:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

hoca bu kanıt nerde ya soruyorum iki gündür anlamadım.
    20 yaşında yeni yetme bi gazetecinin (ki yukarıdan emir alıp yazdığı apaçık belli) o onu demiş bu bunu demiş yazan bir yazısı var..

yani hemde Fenerbahçeli bir mafya babasından bahsediyor.
    adamın Fenerli olduğunu ben uydurmuyorum,kendisi söylüyor açık açık heryerde...

bir de hani bu mafya babası Fenerin şampiyonluğunda elini kıpırdatmamış ama Rize düşmesin diye kasetlere kayıt yaptırmış öylemi?

telefon konuşmaları ve beşiktaşın o maçta sergilediği oyun senin için birşey ifade etmiyorsa sana anlatacak kelamımda yok dediğim gibi aydın havası olsun .yapanada yaptıranada nalet olsun.

yazacak başka nickim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agri -- 31 Temmuz 2006; 19:43:53 >
  • evet lanet olsun da sizin takım hiçbirşey yapmıyormu ben onu soruyorum heyecanlı kardeşim.
    sütten şimdimi çıktınız siz?
    bize geldimi şike yapmış oluyoruz ama kendinize laf söyletmiyorunuz.

bak bakalım ben hiçbir yazımda"her takım şike yapmıştır ama Beşiktaş ne teşvik primi nede şike yapmıştır"yazmışmıyım...
    burası Türkiye,üçkağıtın merkezi birilerinin sayesinde...sen yaptın ben yapmadım yok...
  • Agri,

Senin agzindan bal damlıyor kardesim. Bursa'ya da sordum birşey demediler. Türkiye kupasını hakkımızla aldığımızı düşünen milyonlar var. Soruyorum ama bana tersini söyleyen cıkmadı. Belki 20 yaşındaki hanım kızımız söyler... Hodri meydan...

Ama pardon bir tek bazı fanatikler bunu kabul edemiyor.

Çok özür dileriz sizin cumhuriyette siz dediniz mi dogru oluyor degil mi? Tümer'in askerligi konusundaki yorumlar, devletin almamasi icin İstanbulspora verilen para vs. tüm bunlar Türkiye Cumhuriyeti'nin devletine ve milletine haksızlık degil midir sorarım sana...

Seviyeli konuşmaya davet ediyorum, bu kadar mıdır, bu kadardır...
  • evet saçmalık bu kadar olur ancak..
    peki Bursanın adı geçiyor orada"Bursa prim gönderecekmiş"diye.
    peki Bursa ne diye şikayet edip duruyor "Beşiktaş Rizeye maçı sattı biz düştük"diye?
    senin paranı kabul etmemiş gitmiş Rizenin parasını kabul etmiş o zaman ben bunu anlıyorum...
    e ne diye şikayet ediyorsun o zaman,sende düzenin parçasısın madem,uy düzene
  • quote:

Orjinalden alıntı: agri

quote:

Orjinalden alıntı: Demus

quote:

quote:

Devletin resmi kuruluşu TMSF tarafından Fenerbahçe'den İstanbulspor'a para transferi yapıldığı belgelerle belirlenmişken ve satılmış medyadan ses çıkmamışken birden beşiktaşa şike suçlaması yapılması manidar. Yazı dizisinin yarınki konusu "Fenernbahçedeki krizlerin perde arkası" olacakmış. Eğer feneri engellemk için bişeyler yapıldı falan diye yazarlarsa bir daha milliyet almam

paranın selçuk transferiyle ilgili olduğu ortaya çıkmıştı yanlış bilmiyorsam da teşvik pirimi başka maç satmak başka kendi yöneticiside bir takıma maçı kazanması için pirim veriyor normal bir şey olarak görülüyor birde yöneticinin kendi takımına yenilsin diye para dağıttığını düşün arada çok fark var önce satılmışları bir ayıklamak lağzım sonra teşvike geçilir.

O satılmış medyanın kandırmacası. Bu yalan da işi kurtarmaya yetmeyince aziz başkan "istanbulspoylu oyunculay payasız kalmıştı, payayı diyek veysek develte gidecekti futbolculay bişey alamıcaktı. O yüzden böyle yaptık" diye basın açıklması yapmıştı.

ve o parayı alan istanbul beşiktaşı yendiküme mücadelesi vermesi o maçta galip gelmesine bahane olamaz yani. konuşurken ağzında bir şey varken kelimeleri telafuzda zorlanabilirsinde yazarken neden bu kadar zorlanmışsın anlamadım.neyse dediğim gibi para alıp maç vermekle para alıp kazanmak için oynamak arasında çok fark var satılmışlık kötü olsa gerek bunu en iyi siz bilirsiniz şuanki vaziyet icabı satanlara isyan edin yayınlayanlara değil .

Aziz başkanın konuşmasından alıntı yaptım dikkat edersen. Bende bi problem yok yani merak etme

• quote:

quote:

@agri

Forumda kaale alınmıycak en önemli fakelerden birisin. Bu kaçıncı nickin Allah bilir. Mesajlarımı alıntı yapma.

O haberi yapan antu.com üyesi, fb kombinesi olan şahıs. Aziz babasının emir kulu, ama dinsizin hakkından imansız gelir. Herşeyin zamanı var, sizede sıra gelecek. Unutmadan şike araştırmaları 80 den bugüne yapılırsa, Şerefli İkincilikler dönemindeki kupalarımızı şampiyonluklarımızı geri verecekmisiniz.

ceza almışsın ama okursun heralde 15 ikinciliği olan bir takımın taraftarıyla konuşuyorsun 2.liğin kadar konuş şerefliymiş bide bursalılara sorun bakalım .

türkiye kupasını şeref ve hakla almadığınızı ya bilmiyorsun yada şeref ve hak anlayışın anormal aynı hakem hatalarıyla kaybetseydiniz aynı kupaya fener haksız ve şerefsizce sahip olacaktı pislik lehinize olduğu zaman sizin için hak oluyorsa herşeye müstahaksınız demektir beter olun.

öyle saçmalayıp, öyle işkembeden sallamışsın ki midem bulandı

• quote:

evet lanet olsun da sizin takım hiçbirşey yapmıyormu ben onu soruyorum heyecanlı kardeşim.
    sütten şimdimi çıktınız siz?
    bize geldimi şike yapmış oluyoruz ama kendinize laf söyletmiyorunuz.

bak bakalım ben hiçbir yazımda"her takım şike yapmıştır ama Beşiktaş ne teşvik primi nede şike yapmıştır"yazmışmıyım...
    burası Türkiye,üçkağıtın merkezi birilerinin sayesinde...sen yaptın ben yapmadım yok...

varsa dök ortya dedikodu yapmadan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mozel

Agri,

Senin agzindan bal damlıyor kardesim. Bursa'ya da sordum birşey demediler. Türkiye kupasını hakkımızla aldığımızı düşünen milyonlar var. Soruyorum ama bana tersini söyleyen cıkmadı. Belki 20 yaşındaki hanım kızımız söyler... Hodri meydan...

Ama pardon bir tek bazı fanatikler bunu kabul edemiyor.

Çok özür dileriz sizin cumhuriyette siz dediniz mi dogru oluyor degil mi? Tümer'in askerligi konusundaki yorumlar, devletin almamasi icin İstanbulspora verilen para vs. tüm bunlar Türkiye Cumhuriyeti'nin devletine ve milletine haksızlık degil midir sorarım sana...

Seviyeli konuşmaya davet ediyorum, bu kadar mıdır, bu kadardır...

dedim ya hak anlayışı değişir insanların hakem o finaldeki aynı hataları fener lehine yapsaydı aziz başkanda kupayı federasyon başkanına götürseydi farklı konuşacaktın menfaat dünyası sen hala hakkımızla aldık diyorsan bursaya sormaya devam et.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Devletin resmi kuruluşu TMSF tarafından Fenerbahçe'den İstanbulspor'a para transferi yapıldığı belgelerle belirlenmişken ve satılmış medyadan ses çıkmamışken birden beşiktaşa şike suçlaması yapılması manidar. Yazı dizisinin yarınki konusu "Fenernbahçedeki krizlerin perde arkası" olacakmış. Eğer feneri engellemk için bişeyler yapıldı falan diye yazarlarsa bir daha milliyet almam

paranın selçuk transferiyle ilgili olduğu ortaya çıkmıştı yanlış bilmiyorsam da teşvik pirimi başka maç satmak başka kendi yöneticiside bir takıma maçı kazanması için pirim veriyor normal bir şey olarak görülüyor birde yöneticinin kendi takımına yenilsin diye para dağıttığını düşün arada çok fark var önce satılmışları bir ayıklamak lağzım sonra teşvike geçilir.

O satılmış medyanın kandırmacası. Bu yalan da işi kurtarmaya yetmeyince aziz başkan "istanbulspoylu oyunculay payasız kalmıştı, payayı diyek veysek develte gidecekti futbolculay bişey alamıcaktı. O yüzden böyle yaptık" diye basın açıklması yapmıştı.

ve o parayı alan istanbul beşiktaşı yendiküme mücadelesi vermesi o maçta galip gelmesine bahane olamaz yani. konuşurken ağzında bir şey varken kelimeleri telafuzda zorlanabilirsinde yazarken neden bu kadar zorlanmışsın anlamadım.neyse dediğim gibi para alıp maç vermekle para alıp kazanmak için oynamak arasında çok fark var satılmışlık kötü olsa gerek bunu en iyi siz bilirsiniz şuanki vaziyet icabı satanlara isyan edin yayınlayanlara değil .

Aziz başkanın konuşmasından alıntı yaptım dikkat edersen. Bende bi problem yok yani merak etme

doğru biri olsan yapmazdın sana söyleyecek sözüm yok insanların Allah vergisi kusuruyla dalga geçen yanlış insandır.

• quote:

Orjinalden alıntı: çerkez

quote:

quote:

@agri

öyle saçmalayıp, öyle işkembeden sallamışsın ki midem bulandı

görmek için karakterli gözlük takman lağzım miden içinde ''emadur'' öneririm.

• hoca sen nediyosun? amacın ne? buraya başlık açtık gereken cevabı aldık.. senin sorunun ne bi söyle bakalım
  • sorunluk bir durum yok arkadaşlarla yazışıyoz sen niye kastın kendini bu kadar ?
  • Arkadaşlarınla yazışmak ???????????

Ben daha çok Beşiktaş'ı yeren ve konuyu amacından saptıran, verilen her cevaba karşılık yazmış olduğun üstü kapalı hakeretleri görebiliyorum.

Örneğin benim de sana cevap olarak:
    1. Dur bunu da Bursa'ya sormaya devam edeyim, sen dedin ya yapmam lazım..
    2. Sana da Talcid öneririm hazım için...
    3. Lens kullanıyorum olur mu?

yazzabilirim ama yazmayacağım zira konuyu dağıtmış olurum,

Konu Agri tarafından başka yerlere cekiliyor, lutfen bu arkadaşımıza ???? daha fazla cevap vermeeyelim.

Konumuz asılsız, dayanaksız, yanllış ve taraflı kaynaklardan yazılan Beşiktaş haberidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mozel -- 1 Ağustos 2006; 13:13:40 >

• daha çok kişiye emedur,talcid lazım bu ülkede.
    şampiyonluk gidince sağa sola saldırmaya başladı herkes.
    hatta öyle bir hal aldıkı 3-4 sene önce olmuş veya olmamış şeylerden medet ummaya başlamışlar.
    Allah bu kinden hepimizi korusun...
  • fanatik beşiktaşlı forumlarında yazan tuğrul un 3,4 sene önce ortaya attığı teşvik olayından medet umanlarıda gördük hoşunuza gitmiştineyse ya sıkıldım I'm naş
  • bu tuğrul kim ya tuğrul aşşa tuğrul yukarı.ne zaman bi konu açılsa bu adam var...
    kim ulam bu adam
  • yahu sen nezaman geldinde ceza aldın
    quote:

yaw lahana muhabbetini açan sensin.
    bende sana cevap yazmayacaktım kaale alıp ama lahana muhabbeti yapınca cevap yazdım,olay bundan ibarettir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Communicator

Hakikaten sacma bir acıklama olmuş. Bir kaç futbolcu hangi takımda oynuyormuş acaba? BJK yönetimi futbolcu ile taraftarı karıştırmış anlaşılan. Hani olay cıkar ya "BU OLAYLARI CIKARAN BİR KAÇ KENDINI BILMEZ TARAFTARDIR. TUM CAMIAYA MAL EDILEMEZ" diye klasik bir cumle dizisi vardır. Bu acıklama da o hesap. E be kardeşim burada bir ligin kaderinden bahsedıyoruz. Küfürden ya da meşalelerden değil!
    Son söz: KİMSE TEMİZ DEĞİL!
    quote:

Orjinalden alıntı: gorkem86

yazınızda adı geçen birkaç futbolcuyu ilgilendiren bu konu asla Camiamız’a maledilemez.

saçma ama şaşırtıcı bir açıklama değil..!!!
    inönüde bir taraftar öldürüldüğünde
    yine aynı şeyleri duymuştuk....futbolcuda onların değil stad da onların değil...onlar fani tabi gelip geçici bu dünya da...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.