Şimdi Ara

Gerdek Gecesinin Mantığı Nedir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sevgiyle gelen özel anların yaşandığı gece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İllaki o gece olması gerekmiyor tabiki. Çiftin durumuna göre ve özellikle kızın durumuna göre istenilen bir zaman olabilir. O ilk gece olması halne bazı köylerde devam eden eski adetlerden dolayıdır. O ilk gece yapılır ve sabaha çarşaf dışarı asılırkı, alınan bayan eşin KIZ olduğunu ispatlanmış olur böylece. Namus konusu işte :S hatta bazı yerlerde kızın mı damadın mı hatırlamıyorum ama birinin annesi kapıda bile beklermiş ki hemen çarşafı alıp dışarı assın diye veya bir sorun olursa diye :) Saçma adetler tabi zaten günümüzde kayboluyor artık böyle şeyler
  • Arkadaşlar biriniz tüm kurabiyeleri çaktırmadan sömürmüş bak açlık yapmayın

Öyleyse amaç sadece seks mi, başka bi şey yok mu ne bileyim hani bi amaç, sadece seks öylr mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kayın pederle babanı da çağır da okey dönün. Ne saçma soru şimdi tabi gerdek gecesinin bir özelliği kalmadı millet hallediyor hemen ama eskiden özellikle kırsal kesimde pek flört olmuyordu o yüzden çiftlerin birbirini tanıması için gereklidir. Mantığı basit niye yılbaşını kutluyorsak gerdek gecesi de o yüzden var hepsi insanların ritüel haline getirdikleri davranışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Novarolife

quote:

Orijinalden alıntı: SlayerCarlion

Gerdek ilk kez birlikte olmak demektir. Bu devirde ilk kez birlikte olan kaldı mı ?

Kız kardeşin veya bekâr ablan var mı ?

/>
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Arkadaşlar biriniz tüm kurabiyeleri çaktırmadan sömürmüş bak açlık yapmayın

Öyleyse amaç sadece seks mi, başka bi şey yok mu ne bileyim hani bi amaç, sadece seks öylr mi

Dostum çok açtım yav kusuruma bakma.

Konuya gelirsek , adet olum işte deşmeye gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.