Şimdi Ara

Gerçektende Şeytan Doldurur MU? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalinden alıntı: madanci

quote:

Orijinalinden alıntı: Hellmarch

quote:

Orijinalinden alıntı: Yeni Türkü

quote:

Orijinalinden alıntı: .dezda

Evet şeytan dolduruyor mecazi anlamda da olsa askerdeyim bir arkadaşım yanımda G3 silahı ile şarjöründe mermi varken kurma kolunu çekti ancak geri bırakırken kolu hafifçe saldı ses çıkmasın diye ve silahı kurdu.Daha sonra şarjörü çıkardı ağzına aldığı mermiyi çıkarmak için tekrar kurma kolunu çekti ancak mermi dışarı çıkmadı ve etrafta acemi asker dolu iken tetik düşürdü ve güm allah,tan havaya tetik düşürdü.
    Evet burada şeytan dolduruyor işte arkadaş kurma kolunu çekti ancak bırakırken yavaşça bıraktığı için mekanizma merminin kıçına tam oturmadı boşaltmak için tekrar kurma kolunu çektiğinde mekanizma tam oturmadığından mermiyi dışarıya alamadı işte arkadaşlar şeytan böyle doldurur silahı anlayamazsınız

walla şu an tam anlamadım bidaha düşünücem gene anlamazsam artık daha açıklamalı yazarsın

Askere gitmiş olmaz lazım onun için.
    Evet bizde de bir arkadaş uzmanın silahını silahhaneye verirken silahın ağzına mermi vermiş. Mermi duvardan sekip kapıya girmişti. Arkasında da 3 kişi vardı. Allahtan kapı alimünyumdu da mermiyi tutabildi. Ama işin ilginci arkadaş silahı alırken uzmana boş olup olmadığını sormuştu.

ne yani şeytan mı koydu mermiyi içine? Töbe töbeee... bi fıkra vardı ona döndü bu mesele kesin duymuşsunuzdur da bilmeyenler varsa diye yazıyım. Adamın biri bi kadınla ilişkiye giriyo sonra kiliseye gidip "Tanrım beni affet şeytana uydum" diyo. Ertesi gün bi daha ilişkiye giriyo ve yine kiliseye gidip "tanrım beni affet yine şeytana uydum" diyo. Bu olay böle defalarca tekrarlanıyo. Sonra adam yolda giderken, şeytan karşısına çıkıyo ve "lan karıları mikiyon mikiyon niye benim üstüme atıyon" diyo.

Yani uzmanın yaptığı eşekliği şeytanın üzerine atmamak lazım. Yoksa şeytan bi gün karşına çıkıp " lan silahta mermiyi unutuyon niye benim üstüme atıyon" demesin

Haklısın

• silahla oynayanlar bu işin acemisidir genellikle. ama bazen ustalarında dikkatsiz davrandığı oluyor.
    o ünlü KAZA KURŞUNU nedir biliyormusunuz.
    silahın çalışma mekanizması ile ilgilidir. çoğu kişi bütün fişekler silaha şarjörle girer - şarjörle çıkar sanıyor ama değil.
    günümüzde silahların çalışma prensibinde şarjördeki ilk fişek mekanizma tarafından alınıp namluya sürülür ve ondan sonra
    namlunun arka girişinde patlatılır. bir kez namluya sürülen o fişek artık şarjörde değildir ve bir daha şarjöre dönmez.
    işte o ünlü KAZA KURŞUNU budur.

çoğu kişi bu konuyu bilmez. salak salak mekanizma ile oynarlar silahın şak-şuk etmesi hoşlarına gider.
    o sesler çıkarken namluya kurşun sürüldüğünü bilmezler.

salaklar daha sonra şarjörü çıkarınca silah boşaldı sanırlar. oysa şarjörde bir fişek eksiktir artık.
    mekanizmayla oynarken namluya sürülen fişek hala silahın içindedir ve tetiğe bir dokununca patlar.

yani silahları şeytanlar değil acemiler ve salaklar doldurur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barsgan -- 23 Ağustos 2005, 20:17:29 >

• quote:

Orijinalinden alıntı: barsgan

silahla oynayanlar bu işin acemisidir genellikle. ama bazen ustalarında dikkatsiz davrandığı oluyor.
    o ünlü KAZA KURŞUNU nedir biliyormusunuz.
    silahın çalışma mekanizması ile ilgilidir. çoğu kişi bütün fişekler silaha şarjörle girer - şarjörle çıkar sanıyor ama değil.
    günümüzde silahların çalışma prensibinde şarjördeki ilk fişek mekanizma tarafından alınıp namluya sürülür ve ondan sonra
    namlunun arka girişinde patlatılır. bir kez namluya sürülen o fişek artık şarjörde değildir ve bir daha şarjöre dönmez.
    işte o ünlü KAZA KURŞUNU budur.

çoğu kişi bu konuyu bilmez. salak salak mekanizma ile oynarlar silahın şak-şuk etmesi hoşlarına gider.
    o sesler çıkarken namluya kurşun sürüldüğünü bilmezler.

salaklar daha sonra şarjörü çıkarınca silah boşaldı sanırlar. oysa şarjörde bir fişek eksiktir artık.
    mekanizmayla oynarken namluya sürülen fişek hala silahın içindedir ve tetiğe bir dokununca patlar.

yani silahları şeytanlar değil acemiler ve salaklar doldurur.

teşekürler ilk defa anladım şu konuyu

• OLAY OLAY OLAY!!!
    Polat Alemdarın yanında mermileri doldurmak için çalışan sigortasız üç şeytan yakalandı şeytanlar "mecbur yaptık açız " dedi.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: drahte 1905

Mesala ben arabaya benzin koymuyorum şeytan dolduruyor

koptum ya.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.