Şimdi Ara

gerçekten yardıma ihtiyacım var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba .bizim köydeki 3 tavuk civciv kuluçkasına girdi ve bi dünya civciv çıkardılar.çıktılar çıkmasına ama bunlara tekir bir kedi musallat oldu.kediyi birçokkez kovmama ve korkutmama rağmen bu sabah gözümün önünde 3 civcivi dişleyip öldürdü.sizden isteğim şu:

ben civcivler için bu kediyi öldürsem günah olurmu.öldürmekte başka çare varmı.birde bu kediler taktımı kafaya inat ederlermiş.öncedende böyle bişey olmuş ve kedi bütün civcivleri boğup gitmiş.

size yemin ederim ekmek musaf çarpsın henüz kediye birşey yapmadım.sizin vereceğiniz fikirlere göre hareket edeceğim.
    eğer öldürün dersenizde eziyet etmeden olabildiğince kısa sürede öldüreceğim.

• Kediyi öldürmek kesinlikle günahdır hayvanın doğasında öldürmek kediyi al ve uzak bir yere bırak sahil veya kasap önlerini tercih et yoksa kediler iyi yön bulur yiyecek bulabileceği bir yere bırak senin civcivleri boğazlamayı bıraksın
  • sorun orda işte denemedimi zannediyorsun.hayvanı yakalamayı bırak sabahtan akşama kadar epeybi kovalamıştım.hayvan yine döndü.belediyeyi arasam kedi var zarar veriyor uyuşturabilirmiyiz desem ''manyakmısın kardeşim başka işinmi yok ''derler.
    başka alternatifler sunabilirmisiniz.
  • Kediyi tut. Arabaya at 5 km ötede bırak bir dahada gelemez. Bizim köyde böyle yapıyorlar.
  • ya kediyi nasıl tutacam
  • kediyi farklı bir yerde doyurmayı denermisin ? insan hariç hiç bir canlı karnı tokken cana kıymaz
  • onu denerim yarın fikirler için teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardıma ihtiyacım var
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yaş 13-14 herhalde? mantıklı insan bunu sormaz. yaşın büyükse de senin için durum çok vahim üzgünüm.

başka zaman doğanın kanunu biz de dana tavuk balık yiyeceğiz diye car car ötersiniz işinize gelmedimi öldüreyim ortadan kaldırayım... insanoğlu işte...
    doğanın kanunu bu kediyi sakın öldürme başka biryere de bırakma senin civcivlerin olabilir ama onunda belki yavruları vardır. o kediye zarar verirsen dolaylı olarak en az 3 yavruya da zarar vermiş olacaksın. civcivlerinin kümsesi yok mu? kümesten dışarı çıkardığında da gözetim altında tut madem büyüyene kadar sabret. ne olacak. gelip yakınma burada akıl var mantık var!!!! kediyi başka bir yerde besle doyur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vicuna -- 5 Mayıs 2013; 22:41:58 >
  • hocam civcivlere sıkı güvenlikli bir yuva yapsanız nasıl olur ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.