Şimdi Ara

Gerçekten dişleri beyazlatan bir diş macunu var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
7
Favori
119.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim bugune kadar buldugum en guzel sey
    kimse inanmaz ve bende inanmazdim ama dis macunundan boyle bir sonuc cikacagina
    simdi iyiki bulmusum diyip gercekten asik oldugum en iyi sey
    Turkiyede bulunmuyor o yuzden cogunlukla arkadaslarim yolluyor Rusyadan yada bengittigim zaman aliyorum
    Rocs marka bi dis macunu seti ''Rocs Pro'' diye geciyor... ayni markanin simdi yeni bir urunu cikti sensation white diye ama ben begenmedim bi ise yaramiyor
    ama burda bula bileceginiz bir tek Tekin acar cosmetics'den Swissdent var onun NanoWhite'i da gayet basarili bir urun
    simdi artik disciyegidip bleaching yaptirmak yerine bu macunlari kullaniyorum ve cok memnunum
     Gerçekten dişleri beyazlatan bir diş macunu var mı?

• Bir çok sebepten tam beyaz görünüme kavuşulmuyor. Mesela dişleri çizerseniz yine eskisi gibi beyaz olmaz. Dişinize florür oranı yüksek bir macun kullanın kafi. Ayriyeten misvak da kullanabilirsiniz. Daha pratik oluyor hem. Ben dişimi fırçaladıktan sonra kullanıyorum daha beyaz oluyor.
  • Konu hortmuş yeni farkettim bu arada :D
  • gittigidiyordan diş beyazlatma kalemi aldım 1 ay boyunca kullandım. Dişlerimi günde 3 kez düzenli fırçalıyorum dişlerim süt beyazı oldu.
  • ben ayda bi karbonat limon yapıyorum sapsarı bi su akıyor 3-4 renk atıyor sonra yine dewam
  • Misvak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Giamodel G kullanıcısına yanıt
    gayette Türkiye'de bulunuyor Watsons mağazalarında bulabilirsiniz örneğin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venganza

ben ayda bi karbonat limon yapıyorum sapsarı bi su akıyor 3-4 renk atıyor sonra yine dewam

Nasıl yani bi tarif versen?

• Sensodine white now, Klinik olarak test edilmiş 100 kişiden 90 'ın da beyazlama göstermiştir.
  • hocam beyazlatıcı yazan diş macunlarının hepsi diş minesini aşındırarak altındaki beyaz tabakayı çıkarır.
    özellikle 2 haftada bembeyaz dişler veya her hafta 1 ton daha beyaz dişler diyen malum markalar. bunların ok ciddi zararları var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ellemon

quote:

Orijinalden alıntı: Venganza

ben ayda bi karbonat limon yapıyorum sapsarı bi su akıyor 3-4 renk atıyor sonra yine dewam

Nasıl yani bi tarif versen?

bi çay kaşığından biraz az diş fırçana karbonat dök üstüne limon sık dolduracak şekilde hemen ağzına at önünde bi kap olsun atmalık pet bardak falan fırçaladıkça tükür 3-4 dk fırçala sonucu yaz

• Paradontax Beyazlatıcılı hem ucuz hem Türkiye'de var.

Rembrandt biraz pahalı ve yurtdışından geliyor.
  • envayi çeşidini deneyip aldığım ve reklamı dönenleri kastetmiyorum bile tümü zehir ve aşındırıcı değeri, yani rda'sı arşı delmiş değerlerde olan market satışlı macun safsataları hariç, geriye sadece eczane satışı olanların hepsinden alıp kullanıp aynı hisside sonunda maalesef hissettiğim formatın adıdır "beyazlatıcı macun(!)" ve o his ne acıdır ki hep aynı hep aynı olmuştur "yine kazıklandım!" amma caddeden bi eczacı ablanın ısrarı üzerine yeni türkiyeye geldiğini söylediği macunu alıp denediğim ve deli para bayıldığım macunu şu iki aylık kullanım deneyimimle söyleyeceğim o ki, fırçaladıktan sonra yoğun nane aroması yüzünden açılan uykum sebebiyle geceleri uyuyamasamda on üzerinden on numara.. içinde karbamit peroksit yani diş hekimlerinin diş beyazlatmada kullandığı içerikle, xylitol içeriğiylede çürümeye karşı sağladığı korumayla bir doğal beyazlık vadediyor ki her ne kadar 3 dk fırçalamak zorunda kalsamda sonunda memnuniyetimle adını insanlara öneri olarak paylaştığım beyazlatıcı macun markam oldu yotuel.. ama her yerde satılmışyormuş sanırım o da ayrı bir derdi, önerdiğim bir çok arkadaşım bulamamışlar eczanelerde.. eee cadde farkı, macunun gralıda zenginlere, fakirler dişçiden çıkamasın diye 1 tl likler rafları doldursun :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlonePirate -- 9 Şubat 2014; 12:31:16 >

• Venganza kullanıcısına yanıt
    . Sakın ama sakın siz siz olun asla karbonat yada tuz limon ile dişlerinizi fırçalamayın
    Aynı salaklığı bende yaptım ama şuanda diş hassasiyeti ve aşınmasından dolayı çok zarar gördüm. Lütfen ileride dişlerinizin mahfolmasını istemiyorsanız yapmayın bunu

• Burada white strips diye bir şey var arat Google'da, o ise yarıyor diyorlar deneyeceğim ben de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BluPassione kullanıcısına yanıt
    Öyleymiş
    Birde Real alışveriş merkezlerinde varmış
    fakat tüm çeşitler yok özellikle şu Pro serisi 😔
    Ama tavsiye edebileceğim Sakura çiçeği ve Coffe&Tabak günlük kullanım için doğal beyazlığını koruması için ideal.

• quote:

Orijinalden alıntı: JackGhosen

Paradontax Beyazlatıcılı hem ucuz hem Türkiye'de var.

Rembrandt biraz pahalı ve yurtdışından geliyor.

Konuyu okumadım sadece başlık için konuşuyorum. +125784124578965781294578621957462426394783

Benim dişlerim genetik biraz beyaz ek olarak bu paradontaxın böyle pembe kutulu flörürlü olanını kullanıyorum gerçekten işe yarıyor dene derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giamodel

. Sakın ama sakın siz siz olun asla karbonat yada tuz limon ile dişlerinizi fırçalamayın
    Aynı salaklığı bende yaptım ama şuanda diş hassasiyeti ve aşınmasından dolayı çok zarar gördüm. Lütfen ileride dişlerinizin mahfolmasını istemiyorsanız yapmayın bunu

+1 karbonatlı sakız macun benzeri şeyler dişleri beyazlatmak yerine aşındırmayı artırır bu da diş hassasiyeti özellikle ön dişlerde küçük çatlaklıklar meydana getirir
  • Beyler bu Clinomyn kullanan var mı? Önerir mi?
  • İnsan dişinin doğal rengi sarımtıraktır beyazlaştırmak için çok fazla kimyasal kullanırsanız bu sefer zarar vermeye başlarsınız

O değil cevapla görüntülenme oranı da iyiymiş
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.