Şimdi Ara

'Gerçekten' Conan Öldü mü? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: smarthan

yanlış duymuşsun 23 milyon dolar gibi bir zararları olmuş diye biliyorum ben

bana bir tane funcom tarafından soylenmiş acıklanmıs resmi belge gösterin . su kadar zarar oldu. 23 milyon dolar diye. Oyunu bırakayım yarın... Böyle kulaktan dolma, belgesiz bilmem nesiz resmi olmayan şeylerle mesaj atmayınız lütfen.

Adamlar bilmem kaç tane kopya sattı. Oyuncu sayısı her geçen gün artıyor yeni hesp alıp baslayan insanları goruyorum... Ki Age Of COnan ek paket cıkarcak... Kapancak olan bir oyun için ek paket mi çıkartırlar?

Nöyle bir oyun nasıl free 2 play olsun allah askına arkadaslar...

Desteğinizi esirgemeyin.. Ben oynayamasamda aylık 13 euro nun cekilmesini durdurmayacagım aoc nin... Yıllar sonra zevk alarak oynadıgımız , kaltieli bir şey cıktı onunda p.ç olmasını istemiyorum açıkçası

• oldmember oku istersen
    http://www.gamesindustry.biz/articles/funcom-reports-q4-USD23-3m-loss
    yada burayı oku
    http://news.softpedia.com/news/Age-of-Conan-Could-be-the-Next-MMO-to-Close-Down-105378.shtml

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smarthan -- 3 Mart 2009; 20:13:00 >

• Arkadaslar birde okudugunuz haberi anlasanız öyle algılasanız. Onuda geçtim yine resmi kaynak değil ama size çeviriyim bir kısmını , böylece bundan sonra kulaktan dolma şeylerle yorum yapılmaz.

Funcom has reported its financial results for the fourth quarter, revealing an operating loss of USD 23.3 million, caused by a depreciation of USD 22.8 million due to the lagging performance of Age of Conan.

Funcom 4. çeyrek e ait finansal sonuçlari açıkladı , toplamda 23.3 milyon gideri olan Age Of Conan nın 22.8 milyon doları lag sorununu (server performansını) artırmak için harcandı.

While Funcom's cash position remains robust at USD 39.4 million, the company reported a full-year net loss of USD 33.8 million. According to estimates by DnB NOR Markets, subscriber levels for Age of Conan are below 100,000, reports

Funcom a kalan net 39.4 milyon dolar kar , ve firma tüm yıl giderlerini 33.8 million dolar olarak belirtti. Rapor edilene göre suan 100.000 civari üyesi bulunuyor. (Kim ettiyse :P)

Neyse böylece okdugunuz haberde bir rakam görünce bunu haşırt diye zarar oldu aoc kapanacak diye yorumlamamk , ingilizcenizde yoksa en azından birilerine sorup insanları yanlıs yonlendirmemek adına...

İyi günler..

• tmm ozman pardon
    siteyi ben okumamıştım.bi arkadaş çevirmişti foruma yazmıştı bende ordan okuyup koydum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.