Şimdi Ara

Gerçekren kaliteli telefon tutucu var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
5.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    S-link Universal Ayarlanabilr Mavi Mıknatıslı Araç Telefon Tutucu - n11.com
    https://urun.n11.com/telefon-tutucu/s-link-universal-ayarlanabilr-mavi-miknatisli-arac-telefon-tutucu-P311222399

Ben 25 tl'ye koçtaştan almıştım. Geçtiğimiz yazdan beri kullanıyorum. İçinden 2 tane plaka çıkıyor, silikon kılıfın içine koyarsanız sorunsuz tutuyor, kalın kılıf vs varsa üstüne yapıştırmanız lazım. Ben büyük olan mıknatısı 6.2 inçlik telefonumun arkasına yapıştırdım, en ufak oynama vs olmuyor. Mazgala da mandalıyla sabitlendiğinden kolay kolay çıkmıyor. 50 tl civarı vermek istemediğimden bunu aldım gayet memnunum.

• Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Bunun ve spigenin klima ızgarasına geçen kısmı silikon bir malzemeden hocam. Klima konusunda ben telefonun takılı olduğu ızgarayı kapatıyorum. Özellikle kışın telefona sürekli sıcak hava gelmesin diye.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Spigen tavsiye ederim. Amazonda şu aralar indirimde..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha önce aldıgım telefon tutucuya çok para vermeme ragmen fazla kullanamadan çöp oldu. Izgaraya takılan modelleri aracın havalandırmasına zarar verebilir diye ve havalandırmanın önünü kapatmasından dolayı tercih etmedim konsolada yapıştırmak istemedigimden cama takılan vantuzlu modeli seçtim aşagıda linkini verdigim ürünü aldım bir aydır kullanıyorum şu ana kadar bir proplemle karşılaşmadım üründen memnunum
    urun.n11.com
    Araç Telefon Tutucu Mıknatıslı Teleskobik Cama Yapışan Vantuzlu - n11.com
    https://urun.n11.com/telefon-tutucu/arac-telefon-tutucu-miknatisli-teleskobik-cama-yapisan-vantuzlu-P280676017

• Spigen Click.R Air Vent Mount kesinlikle çok güzel tutuyor tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tema1

Daha önce aldıgım telefon tutucuya çok para vermeme ragmen fazla kullanamadan çöp oldu. Izgaraya takılan modelleri aracın havalandırmasına zarar verebilir diye ve havalandırmanın önünü kapatmasından dolayı tercih etmedim konsolada yapıştırmak istemedigimden cama takılan vantuzlu modeli seçtim aşagıda linkini verdigim ürünü aldım bir aydır kullanıyorum şu ana kadar bir proplemle karşılaşmadım üründen memnunum
    urun.n11.com
    Araç Telefon Tutucu Mıknatıslı Teleskobik Cama Yapışan Vantuzlu - n11.com
    https://urun.n11.com/telefon-tutucu/arac-telefon-tutucu-miknatisli-teleskobik-cama-yapisan-vantuzlu-P280676017
    Dikkate alacağım hocam birden bayabi model birikti kafamda bakalım hangisini seçeceğiz...

Şunu düşünüyorum şu an hocam, bizim arabada klimanın tek kanalını kapatma özelliği yok klimaya takarsam sürekli sıcak veya soğuğa maruz kalır Antalyada klimasız gezilmiyor.
    @inifiesta

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bazı araçlarda konsol yumuşak plastik veya suni deri olduğu için vantuz tutmaz. her araca uymaz muhtemelen.
  • 3-4 yıldır Spigen'in CD'ROM'a takılan mıknatıslı moelini kullanıyorum. CD yerine Bluetooth kullandığım için ben çok memnunum.
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Ön cam için olanından almıştım. Çok memnun kaldım.
    Gerçekren kaliteli telefon tutucu var mı?

• Aynı dertten muzdaribim. Eğer benim gibi titiz iseniz dört dörtlük ürün arıyorsunuz demektir.

urun.n11.com
    Araç İçi Telefon Tutucu-diamond Jel Vantuz Torpido Araç Tutacağı - n11.com
    https://urun.n11.com/telefon-tutucu/arac-ici-telefon-tutucu-diamond-jel-vantuz-torpido-arac-tutacagi-P249358870

N11'den yukarıdaki jel vantuzlu almıştım.gayet kibar ve dehşet sağlam tutuyor.Her türlü kullanımı var. 2 gün göğüste kullandım ama hafif iz yaptı. Temizlik ile ve zamanla geçti. Camda kullanımda soru yok. Camda kamera olduğu için ben camda kullanmayı pek istemiyorum.
    Izgaraya tutturulanlar yazın sıcakta klima hava akışını engelliyor. Izgara hassas olduğu için zamanla izgarayı çiziyor hatta kırıyor vb zarar veriyor.
    Şimdi dikiz aynasina tutturulanlari merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kallus -- 21 Mart 2020; 8:26:44 >

• Birsürü tutucu denedim hiç biri kullanışlı değil,gösterge paneline telefonu yerleştiriyorum mis gibi tam önümde oluyor, güneşte gelmiyor mis gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kallus K kullanıcısına yanıt
    MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Ben de almadan önce şu ürünü düşünüyordum. Göstergenin üzerine takılan. Sonra vazgeçtim.
    Gerçekren kaliteli telefon tutucu var mı?

@MaDMaxiBo Jel vantuz yapışkanlı hocam. Ben bir sefer yanlış yapıştırdım. Sonrakine yine güçlü yapıştı. Konsol olmasa cama yapıştırılır.
  • Anker, Aukey, Baseus markaları kalitelidir.

• daha önce başka bir konuda da yazmıştım. şok marketlerde 10 liraya mıknatıslı tutucu satılıyor. aylardır hiç düşme kopma bir şey yaşamadım. çok güzel tutuyor. ttec marka 40 liraya oynar başlı olan mıknatıslı tutucuyu da denedim ama ağır telefonları iyi tutmuyor. şoktakini tavsiye ederim.
  • Izgaraya tavsiye etmem.
    -Ekstra telefon kapağına mıknatıs takmak gerekiyor.
    -Görüntü kirliliği
    -Sıcak klima/Kalorifer açıldığı zaman direk telefona sıcak havanın gelmesi.
    Vb gibi eksi yönleri var. Konsola yapışandan alın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.