Şimdi Ara

Gerçekden hepinizin düşüncesine ihtiyacım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dostlarım bu kadar uzun yazdım gercekden ihtiyacım var düşüncelerinize. TEŞEKKÜRLER HEPİNİZE ŞİMDİDEN.

    Dostlarım bu sene mezun yılım ve ağustos ayında bir dershaneye başladım. Dershane butik tarzında fakat yol uzak 1.5 saat civarı sürüyo gidişim 2 otobüs dönüşüm 3 otobüs oluyo en hızlı sekilde olsun diye ve ben gercekden yoruldum artık. Gerçekden türkce sosyalcimiz efsane adam adam döve döve anlatıyo öğrenmeden kurtulus yolu vermiyo ama matematikci biraz bosluyo gibi bizi sadece benim düşüncem değil sınıfdaki 2 kişiyle sohbet ediyorum sadece onlarda aynı seyi düşünüyo. Sınıfla bir bağım yok tekim her tenefüs her ders simdi sadede gelelim fen bilimlerine gecmeyi düşünüyorum 5 yıl orda okudum dershane olarak zaten orda arkadasımda var fakat korkum ailenin olası bir kazanamama durumunda söyliycekleri senin yüzünden oldu sen gecmeyi tercih ettin tarzı seyler ama gercekden bu dershanede mutsuzum ve cok yoruluyorum siz olsanız ne yapardınız ? Dershane değiştirirmiydiniz yoksa lanet olsun diyip devam mı ederdiniz ?







  • Hocam boyle yaşanmaz . Kendi tercihlerini verip sorumluluk alacak yaştasin .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okulda olan denemelerde ilk 10 evi ile okul arasında 20-30 dk ya da daha az olanlar. 10-25 ise evi ile okul arası 30-60 dk arası olanlar. Yol önemli, az yorgun olarak eve gidip çalışmak var ve 2 saat yoldan sonra gelip çalışmak var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok haklısın tesekkürler :)
  • Gidiceksin ve aksama kadar artık bulduğun bir yerde caliscaksin kafe olur kutuphane bos sinif vs. Dönerken yorgun olup direk yaticaksin benim taktiğim bu , uzak olması işime geliyor aksama kadar çalışıyorum mecbur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle olmaz hocam. Gidişte 2 saat yol ne demek. Bu yıl olmasa bile ailenin tepkisi saman alevi gibi bir şey olur, geleceğin için kararın sana mantıklı geliyorsa bekleme derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.