Bildirim
Gerçekçi Otomobil Oyunu Arıyorum
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: ITALIAN CAR'S
Fiziksek olarak gerçekçi otomobil yada tır farketmez tekerlekli araçlara ait simulasyon tarzı oyunlar arıyorum. Sistem özelliği farketmez ama çok güncel oyunları açamıyorum.
city car driving indir aradığın oyun o gerçekten gerçek gibi vitesden debraja el freninde kemerine kadar düşünmüşler yama ile başka arabalarda ekleyebılıyorsun :D -
quote:
Orijinalden alıntı: hakan52400
quote:
Fiziksek olarak gerçekçi otomobil yada tır farketmez tekerlekli araçlara ait simulasyon tarzı oyunlar arıyorum. Sistem özelliği farketmez ama çok güncel oyunları açamıyorum.
city car driving indir aradığın oyun o gerçekten gerçek gibi vitesden debraja el freninde kemerine kadar düşünmüşler yama ile başka arabalarda ekleyebılıyorsun :D
Bu tip oyunları çok oynadım. LFS-City Car Driving gibi. Daha farklı şeyler arıyorum. Yinede sağolun.
-
nfs shift oynadınız mı oda güzel similasyon yapmıslar :D -
quote:
Orijinalden alıntı: hakan52400
nfs shift oynadınız mı oda güzel similasyon yapmıslar :D
Malesef ekran kartıyla ilgili bir sorun yaşadığımdan fazla güncel oyunlara giremiyorum -
Gran Tursimo 5 -
quote:
Orijinalden alıntı: Cihathalitt
Gran Tursimo 5
Playstation 2'im var biyerden hediye gelmişti çok önceden.Gran Turismo 3 ü ve 4 Ü bitimiştim. -
city car driving var ama 20 dk oynayınca araba havalanıyor -
Race Driver Grid
Süper Drift Çek Bide Direksiyon Setin Varsa Offff -
quote:
off road drive
http://www.youtube.com/watch?v=CPX7ZHRCYdc
beamng drive alpha
http://www.youtube.com/watch?v=X77cThD4vj8
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lwd -- 23 Eylül 2013; 22:01:58 >
-
ets 2 -
senin tek çaren GTR 2
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X