Makine mühendisiyim hocam. Direkt şirketlerin ik mail adresine cv ile birlikte iş arama maili mi atayım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
GERÇEKÇİ MÜHENDİS MAAŞLARI 2025 (242. sayfa)

-
-
Bu arkadaş beylerbeyi35, eşi de doktor. Alıyordur muhtemelen zaten durumları babadan iyi.
Sofistike bir ailenin evladı olarak güzel yerlere gelmiş.
-
Gıda, Biyomedikal ikisi de boş mühendislik.
Biyomedikal mühendislerinin yaptığı işi EE ve diğer mühendislikler zaten yapıyor. Ülkede biyomedikal sektörü satış pazarlama dışında yok gibi bir şey. Çok mezun tanımıyorum ama sağdan soldan duyduklarım medikal cihaz tamiri, satışı işi ile uğraşıyordu.
-
ben şu an çalıştığım yerin arge direktörüne linkedinden mesaj atıp kendimi ve yaptıklarımı anlatan bir paragraf yazı yazmıştım ve sizle çalışmak istiyorum demiştim. sonrasında normal işe alım prosedürünü uyguladılar ve 2 mülakattan sonra ben işe alındım. bunu hayatımda bir kez yaptım ve o da olumlu sonuçlandı.
kariyernetten başvurduğum ilanlarda firmaların bana ortalama geri dönüş oranı %1 civarıydı.
-
anladım hocam cevap için çok teşekkür ederim.biyomedikalde satış işinde yükselebilir miyim peki?özellikle medtronic duydum,orada çalışan bir tanıdık da övmüştü.siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? ayrıca ee önerir misiniz hocam?yoksa endüstri mi mantıklı olur?
-
bankalarda sales trainee maaslari nasil acaba arkadaslar?
-
Nerden biliyorsunuz o kişi olduğunu başka bir yerde daha mı gördünüz bu ssi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geçen sene orada yeni işe giren arkadaşım yaklaşık 1500dolar bandında olduğunu söylemişti
-
12 maaş mı? 12*50 bin civarı ise o büyüklükte bir firma için çok değil. Tecrübeyle artıyordur umarım.
-
Valla yalan olmasın bilmiyorum onu. Ama arkadaşım da maaşı çok değil deyip ayrılmıştı işten
-
benim de son edindiğim bilgiler GE'nin Tr'de düşük maaş verdiği yönünde oldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mercedes aksaray maaşları nasıl arkadaşlar yeni mezun için?
-
Kıdemli maaşı 60-70k, yeni mezuna 45 civarı veriyorlardır diye düşünüyorum.
-
Oranın çalışan profili iyiydi diye hatırlıyorum . Düşük maaşla kalifiye mühendisleri şirkete nasıl çekiyorlar ki ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yeni mezun 45k fena degil de aksaray rezalet bir şehire benziyor yaşamak icin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kıdemli derken 5 7 yıl kıdemden mi bahsediyorsunuz
orada öyle yıllara bağlı bişey yok kıdemliysen kıdemlisin değilsen değilsin diye biliyorum.
-
haftaiçi aksaray-ankara-izmir farketmiyor evden işe işten eve zaten. haftasonu nerelere kaçabildiğin daha önemli aksaray mersine adanaya 3 saat, kapadokya'ya 1 saat git haftasonu kızılırmak manzaralı kahvaltı yap mesela. ankaradan iyi.
-
Hocam benzeri bir ilde uzun süre yaşayıp Ankara'ya taşınmış biri olarak söylüyorum Aksaray gibi ufak anadolu illerinde büyük şehirlere alışmış insanlar yaşayamaz. Yani illaki yaşar tabi de kişinin sosyal alışkanlıklarına göre çok değişir. Adam iş çıkışı arkadaşlarıyla tunalıda takılmaya alışmışsa bu elinden alındığında Aksaray'da tokat yemiş gibi olur :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheFourBarMechanism -- 17 Nisan 2024; 21:26:29 >
Yılbaşı zammından önce arkadaşım yeni başlayan makina mühendisi olarak 32k alıyordu. Yüzde kaç zam yaptılar bilmiyorum eğer savunma sanayi gibi %50 zam geldiyse 48k eder.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X