Şimdi Ara

Gerçekçi Araba Simülasyon oyunu arıyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mesala arabayla Uludağ,Saklıkent vb yerlere çıkalım yollarda kar ve çamur olsun.Araba karda kaysın.Dik yokuşlar olsun o yokuşlarda vitesi 1'e takınca çıkalım vb.

Beyler böyle bir simülasyon varmıdır ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tam olarak simulasyon denemez ama seni idare edebilir 4x4 e gectiginde dağ tepe tırmanma hissi fevkalade kardeşim.Ayrıca oyunda freeride yani serbest de takılabiliyorsun sırf yarış degil istersen yarışlara sen gidiyorsun benzinin falan bitiyor diye hatırlıyorum sonra aracını modifiye edebiliyorsun iç ve dış aksam olarak ayrıca aracını yıkanman ve tamir ettirmen falan gerekebiliyor ve son olarak oyunda kar yagmur çamur vs falan var ama haritalara ayrılmış şekilde realtime degil yani misal ilk başladıgın yer normal günlük güneşlik ordaki yarışlar bitirince diger karlı bölüm açılıyor. kısacası oyun tam senlik şimdiden iyi oyunlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicans -- 28 Aralık 2012; 14:55:45 >

• Bence tam dediğiniz tarz simulasyon oyunu yok.

Driving simulator diye bir oyun var ama dağ tepe çıkmıyorsun.
  • cabela's off road adventure 3 var güzel bence.boyutu da az zaten, bir dene derim.

test drive unlimited 2'de suvlar varmış ama oynamadığım için bilmiyorum tam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 En iyi Yarış Oyunu ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.