Şimdi Ara

Gerçek WoW'a en Yakın Private Server?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gerçek wowa en çok benzeyen private server hangisidir bilen varmı ?

• versiyon fark etmez cata da olur wrath da olur yeterki item kasması, level kasması benzesin moltenwow oynuyorum benim levelimdeki adamlar benden çok güçlü legendery gibi itemleri var benim de dungeon ve droplardan öyle itemlerim olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Arcatera

versiyon fark etmez cata da olur wrath da olur yeterki item kasması, level kasması benzesin moltenwow oynuyorum benim levelimdeki adamlar benden çok güçlü legendery gibi itemleri var benim de dungeon ve droplardan öyle itemlerim olmuyor.

Orijinal oyunda da boyle zaten? Ayni leveldaki herkesde ayni item seviyesi olmali gibi bir kaniya nereden kapildin ona bakmamiz lazim.

Su an item kasmak hemen hemen en kolay seviyesinde. Her geriye gittigin expansion bunun daha zor oldugunu gorursun. Yani oyun orijinaline ne kadar benzerse senin icin o kadar zor olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@hFeL -- 26 Ağustos 2013; 10:04:24 >

şuan original MOP da hesabı açık olan arkadaşlar bile bu private severda oynuyorlar...

WoW un özüne sahip bir server. 1x Experience, 1x Profession , 1x Drop a sahip Patch 1.12.1 kullanılıyor. Yani level sınırı 60. Vote sistemi yok. Ciddi buglara sahip değil, hatta hiç yok gibi. Gmler her konuya hakimler ve kısa sürede çözüm üretiyorlar...Hile yapanları banlıyorlar vs...

Alliance tarafında "istanbul" adında guilde sahip, guild popülasyonu ortalama 15 online kullanıcıda

Şu anda bende orijinal WoW oynuyorum ama sıkıldım diyebilirim, arkadaşım yerime girip kasıyor hiç yoktan şu yeni patchi de görmeden ara vermeyeceğim MoP'a.

Herneyse, eğer vaktin bolsa gel derim, daha yeni açılmış bir server olduğundan dolayı güçlü adamlar pek göremezsin. Zaten kasamayanlar patır patır 20-30 leveldan sonra dökülüyor, daha 60 olan çoğunluk pek yok geç kalmadan yetişip eski raid alanlarını tatmanızı öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.