FBI ders alıyor diyen de sendin ama. :) YOK ÖYLE BİR ŞEY!
Bir tek Salih Avcı özel kuvvetlere sürekli ve düzenli ders verir ama orada da WT öğretilmez, EST öğretilir. EST de yüzeysel bir program, kontrol ve kilit konularında bir programdır.
Bana cahil dedin ama senin de pek bir şeyden haberin yokmuş. O gereksiz saldırın ayıp oldu biraz, neyse... EST'yi sen hiçgörmedin ama! O sadece polislere öğretiliyor ve WT'deki bir çok saçmalıktan arındırılmıştır. Muay Thai güzel spordur. WT yerine 500 defa MTyi tavsiye ediyoruz.
furkan3191
kullanıcısına yanıt
cevap II: hakikaten, FURKAN haklı. adamlara mantıklı bir eleştiri getiriyorsun, adamın lafı "git hocamla görüş". İYİ DE siz zamanında boksa laf edince gidip Mike TYSON ile kapıştınız mı? Hadi onu geçelim; Türkiye 5.si bir boksörle bile kapışamazsınız!
O ANLI ŞANLI SİFULARINIZ DA DAHİL! Siz kavga edemeyen, etmeyen kişilersiniz. gidin Wushu maçlarına girin mesela! veya MMA ... (ama WT ile dövüşün, çünkü çoğu hoca WTden kazandığı para ile Muay Thai ve BJJ özel dersi alır, ŞAKA GİBİ)
gerçekten uzadı artık. bu tartışmalar bitmez yaa. nedense hep bu WT olunca çıkıyor bu tartışmalar. ben neredeyse 1 yıldır muay thai yapıyorum. haftaya da jui-jitsu'ya başlayacağız. yani hem muay thai hem de jui-jitsu yapacağım. bizim spor kulübünde olsun veya başka branş sporcuları olsun karate şöyle zaman kaybı, boks - kick boks - muay thai şöyle işe yaramaz, taekwondu kandırmaca gibisinden hiçbir tartışma duymadım. ancak bu WT konusunda resmen bir partizanlık var. mahkemelik olsa avukat aramaya gerek kalmayacak. daha ben hiçbir hocamdan ve hiçbir hocadan branş yüceltme duymadım. benim antrenörüm taekwondo, kick boks - muay thai ve jui-jitsu hocası ve hiçbirini yüceltmeden şunun avantajı ve dezavantajı şu diye hep bahseder ve üstünlüğün olmadığını konuşur. ama bildiğim kadarıyla WT'de bu yok. burda eleştiri okları WT'nin kendisine değil, eğitiminedir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme