Şimdi Ara

Gerçek kahraman Mübariz İbrahimov kimdir tanıyalım. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
1
Favori
6.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yalnız adamda cidden tam asker vucudu varmış,dikkat ettiyseniz ölünce vucud ufalmış kanını çekmişlerdir korkudan. Mekanı cennet,ruhu şad olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aeemin

quote:

Orijinalden alıntı: by-ko

Evet diğer Türk devletleri ortodoks zaten.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Dev%C5%9Firme

Eee?
    Ne yani devşirme olduğunu mu ima ediyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Usain Bolt

quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: the_thing

quote:

insanlari öldürmenin adi kahramanlik olmuş yazik..
    askerde ölen adama da şehit diyorsunuz herkes sazan gibi atliyor ölmek icin. eli kanli nesilleri kahraman ilan eden zihniyetinize sizin...

Konu hakkında bilginiz yoksa Karabağ bölgesinin yakın tarihini bir araştırın öyle yazın derim, zira bölge hala işgal altında ve ermenistan ile sınır kapımız bu yüzden kapalı. Adamın zoruna giden de bu olmuş zaten gitmiş bu yüzden şehit olmuş, siz değil ama anlatmak istediğim duyguyu çok iyi anlayanlar var aramızda.

Şehit olmanın önemini Hazreti Nevfeller bilir.

http://www.nasihatler.com/gecmis-zaman-olur-ki/dirilen-sehit-hazreti-nevfel.html

katilsin

senin gibileri öldürenlere katil denmez, helal olsun denir

katiller insanlari öldürüyorsunuz utanmazlar

LA HE HEEEEE. AVUSTRALYADA YAŞAMAYA DEVAM.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aeemin

quote:

Evet diğer Türk devletleri ortodoks zaten.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Dev%C5%9Firme

Eee?
    Ne yani devşirme olduğunu mu ima ediyorsun?

Benim için farketmez devşirme de olsam gurur duyarım çünkü islamcıyım aslen ben kafkasyalıyım türk,çerkes,çeçen,laz bir benim için ama türk olmayıp da ırkçı türk milliyetiliği yapanların salaklığını suratlarına vuruyorum.

• Ben yorum yapmayacağım diyorum ama gerçekten yazık çok yazık.

biri demiş ki insan öldürmenin neresi kahramanlık diye. evet neresi kahramanlık? bu kadar mı önemli insan öldürmek ki 24 tane eksi vermişsiniz!!!

biri de yazmış orada hakkari de şehit olsaydım duygularına girmiş.

kürt te olsa ermeni de olsa insandır. sen ona iyi davranırsan emin ol ki o da seni sever canı sana yanar. kötü davranırsan da düşman olur.

azeriler kesinlikle iyi düşünemiyorlar kin nefret onları köreltmiş onun için hastlalıklı zihniyete sahip olduklarını düşünüyorum.

dünyada bir hastalık varsa o da millyetçiliktir kimse kimseden üstün değildir.

biz ermenistan a iki kez gittik. bizi kimse öldürmek istemedi. hatta türk ermeni kardeştir diyen insanlar gördük. benim gibi gidip de görenler var. sonra bizim arkadaş ermenistan da köyün birinde KARI nerde bulabiliriz diye sordu. o da bize sauna varmış oraya tarif etti. daha sonra da evine davet etti. kız kardeşinin annesinin yanına götürdü. cebinde parası yok ama çay ve bisküvi ikram etti bize. adam misafir görüyor diye mutlu oluyor oysa ki düşmanız biz. bu ermeninin kötü olduğu söylenebilir mi?kırgınlıklar var ama sen ermeniyi seversen inan ki ermeni de seni sever.

kürtlere gelince kürtle iyi olursan kürt te sana iyi olur. ben van da lahmancun yerken orada biri fanta içiyordu bana ikram etti. tanımam bilmem etmem ama adamlar bana iyi davrandı.

demem o ki kesinlikle ırkçı olmayın.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.