Şimdi Ara

gerçek hayattan uyarlanmış film tavsiyesi verebilirmisiniz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
9.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1966 dan 1988 e kadar suçsuz yere 22 yıl hapis yatan Rubin ''Hurricane'' Carter isimli ortasiklet boks şampiyonun hikayesiymiş.
    tavsiye için tesekkürler.not aldım..

quote:

Orjinalden alıntı: Skepo

The Hurricane
    Denzel Washington

Mutlaka izlemelisiniz. Müthiş bi film.

http://www.imdb.com/title/tt0416185/
  • En önemlilerinden birisi;
    cinema paradiso.

gerçek hayattan uyarlanmış film tavsiyesi verebilirmisiniz?

Orjinalden alıntı: @kii

american ganster"based on true story"

gerçek hayattan uyarlanmış film tavsiyesi verebilirmisiniz?

kesinlikle izlenmesi gereken bi film.

Orjinalden alıntı: AbsoluT ZerO

En önemlilerinden birisi;
    cinema paradiso.
    "En iyi film, sağır ve dilsiz kişiler için yapılan filmdir. Çok fazla konuşuyoruz, çok fazla kelime var. Benim niyetim, konuşmanın ötesine geçen saf güzelliği bulabilmektir”
    Sergei Parajanov
  • linklerini nasıl olsa sen verceksin hocam:).ellerine saglık şimdiden.tesekkürler
    quote:

Orjinalden alıntı: De-Niro

Fargo, Mar Adentro, Freedom Writers, The Hoax, The Elephant Man, Awakenings, Osama, Serpico, An American Crime.
    "En iyi film, sağır ve dilsiz kişiler için yapılan filmdir. Çok fazla konuşuyoruz, çok fazla kelime var. Benim niyetim, konuşmanın ötesine geçen saf güzelliği bulabilmektir”
    Sergei Parajanov
  • hani olur ya bazı filmlerde küçück bir sahne bir aktör bir replik bir düşünce insanı yönlerdirir.kşisel zaafiyetlerim itti o puanlamayı yapmaya beni:)
  • Korku olarak The Amityville Horror (2005) olabilir..
    Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın, Bu toprak, Bir devin uyuduğu yerdir. Eğil de kulak ver bu mahşerî yığın Fenerbahçe kalbinin attığı yerdir. Bu korkunç,inleyen sesin altında, Gördüğün bu yürek,Migrosta Fenerbahçe uğruna,Zafer yolunda, Gönül verenlerin yattığı yerdir. Bu yürek,her zaman her yerde seninle, Rakibin seni yenerken bile. Darağacında olsa bile Son sözü,son nefesi FENERBAHÇEDİR. Düşün ki dökülen ter,nefes,betin Verdiği bu destek amansız çetin Bir harbin sonunda bütün Fenerlinin ASALET zevkini tattığı yerdir!
  • the Amityville Horror gerçek hayattan geldiğini bilmiyordum

Blood Diamond [Kanli Elmas ]

Orjinalden alıntı: twizle

The Texas Chainsaw Massacre

Gerçek bir hikayeden esinlenerek uyarlanmış bir film. 20 Ağustos 1973'te polis görevlileri Texas'ın Travis Kasabası'nda mezbahada kesim yapan Thomas Hewitt'e ait bir çiftlik evine gönderilir. Olay yerine giden polis 33 kişinin parçalanmış cesediyle karşılaşır. Bu tüm zamanların en büyük kitlesel cinayeti olan bu esrarengiz olay polisi şok eder.
    Bu katliamın sahibi Deri Yüz (LeatherFace) olarak bilinen maskeli biridir. Katliamdan kurtulan bir kızın olayı polise anlatmasıyla işler daha da ilginç bir hal alır. Polis şefi katili yakalamak için sinsice bir plana girişir ama hesaba katmadığı bazı ayrıntılar vardır.

Bu 70lerde çekilen ve 2000 küsürde çekilen texas katliamı filimi aynı değilmi?

Kim ki, kendinden bir canavar yaratır,o zaman insan olmanın acısından kurtulur.

• Scaphandre et le papillon, Le (2007)
    imdb puanı 8,1.fransız editör Jean-Dominique Bauby nin felç olduktan sonra sag gözünün kırparak yazdırdıgı ince kitaptan uyarlama.
    http://www.imdb.com/title/tt0802948/

Amerika Indiana'da 1965 yilindaki islenmis en korkunc cinayetten , yani gercek bir olaydan uyarlanan bir film.

@20burak1991 Scaphandre et le papillon, Le (2007) Bu filmi listeme aldim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eDDiè -- 10 Haziran 2008; 1:24:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: eDDiè

An American Crime 2007
    IMDB Puani 7.6

Amerika Indiana'da 1965 yilindaki islenmis en korkunc cinayetten , yani gercek bir olaydan uyarlanan bir film.

Bu filmde Juno ile adını epey duyuran Ellen Page'in olduğunu ekleyeyim.
    quote:

Orjinalden alıntı: De-Niro

quote:

Orjinalden alıntı: eDDiè

An American Crime 2007
    IMDB Puani 7.6

Bu filmde Juno ile adını epey duyuran Ellen Page'in olduğunu ekleyeyim.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.