Arkadaşlar inanın bi grup geldiğinde aceba beni de çağırırlar mı 4. kişiyi tamamlamaya die bakıyorum ama daha çağıran olmadı ama azimliyim beklicem ehehe.
Şaka bi yana gelip görüp değerli yorumlarını yapan herkese teşekkürler sizleri memnun edebildiysek ne mutlu bize...
Hocam biz sizi çağırmak için perdeyi araladık ki sizin pes oynadığınızı gördük. Vallaha çağıracaktık.
Evet pes oynadığınızı görünce çağırmadık artık bi dahaki gelişimizde
quote:
Orijinalden alıntı: assassinscreed
Evet pes oynadığınızı görünce çağırmadık artık bi dahaki gelişimizde
Şuandan itibaren pes i bırakıyorum o zaman
Tamam.
Türk yapımı zillerimizi yeniledim şimdi görsel olarak da daha iyi
SS isterük.
quote:
Orijinalden alıntı: gaziarena
Türk yapımı zillerimizi yeniledim şimdi görsel olarak da daha iyi
Hocam o sağdaki Türk yapımı zilden az çekmedim çalarken Eğer algılama sorunu çözüldüyse bu yenilemeden sonra tadından yenmez Ayrıca ßoost un dediği gibi SS isterük
Buyrun SS.
Sağ zilde hiç bi sorun kalmadı emin olabilirsin Hatta çok sert vurursan çift falan alıo artık
quote:
Buyrun SS.
Sağ zilde hiç bi sorun kalmadı emin olabilirsin Hatta çok sert vurursan çift falan alıo artık
Ben ekiptenim, şu anda şehir dışındayım, ziller çok güzel olmuş gerçekten ellerine sağlık murat
quote:
quote:
Buyrun SS.
Ben ekiptenim, şu anda şehir dışındayım, ziller çok güzel olmuş gerçekten ellerine sağlık murat
Kendi mesajından alıntı yapıyorsun? Bir hesabı birden fazla kişi kullanmak ban sebebidir haberin olsun hocam.
Ziller çok güzel olmuş algılama sorunu da yok diyorsun ne diyeyim
Harika olmuş , gerçek ziller gibi , oynarken zorluk çekilmez bununla baksana kocaman.
Davul nasıl çalınıyor oyunda klavyeyle denedim hiçbirşey anlamadım.
klavyede çok zor oynaması boşver hiç bulaşma bence
quote:
Orijinalden alıntı: GencayA
Davulda o vurarak çalma zevkini klavyede tuşa basarak alman mümkün değil zaten gitardan da bi farkı olmaz bence klavyede hiç çalma daha iyi
quote:
quote:
Davulda o vurarak çalma zevkini klavyede tuşa basarak alman mümkün değil zaten gitardan da bi farkı olmaz bence klavyede hiç çalma daha iyi
Aynen öyle. Ben de gelmek istiyorum ama hiç GH oynayan arkadaşım yok, benim de tecrübem yok gitarla falan tek başıma gelsem bile rezil olur giderim.
quote:
Aynen öyle. Ben de gelmek istiyorum ama hiç GH oynayan arkadaşım yok, benim de tecrübem yok gitarla falan tek başıma gelsem bile rezil olur giderim.
Yok be hocam ne rezil olması sanki kime rezil olcan ki seyirci kitlesi mi var Eşlik etcek biri arıyosan biz ederiz abi ayıp ettin
quote:
quote:
Yok be hocam ne rezil olması sanki kime rezil olcan ki seyirci kitlesi mi var Eşlik etcek biri arıyosan biz ederiz abi ayıp ettin
Ben gelirsem çağırırım sizi hocam
quote:
quote:
quote: