Şimdi Ara

Gerçek Guitar Hero keyfi (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
0
Favori
15.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gaziarena

Arkadaşlar inanın bi grup geldiğinde aceba beni de çağırırlar mı 4. kişiyi tamamlamaya die bakıyorum ama daha çağıran olmadı ama azimliyim beklicem ehehe.

Şaka bi yana gelip görüp değerli yorumlarını yapan herkese teşekkürler sizleri memnun edebildiysek ne mutlu bize...

Hocam biz sizi çağırmak için perdeyi araladık ki sizin pes oynadığınızı gördük.
    Vallaha çağıracaktık.
  • Evet pes oynadığınızı görünce çağırmadık artık bi dahaki gelişimizde
  • quote:

Orijinalden alıntı: assassinscreed

Evet pes oynadığınızı görünce çağırmadık artık bi dahaki gelişimizde

Şuandan itibaren pes i bırakıyorum o zaman
  • Tamam.
  • Türk yapımı zillerimizi yeniledim şimdi görsel olarak da daha iyi
  • SS isterük.
  • quote:

Türk yapımı zillerimizi yeniledim şimdi görsel olarak da daha iyi

Hocam o sağdaki Türk yapımı zilden az çekmedim çalarken Eğer algılama sorunu çözüldüyse bu yenilemeden sonra tadından yenmez Ayrıca ßoost un dediği gibi SS isterük
  •  Gerçek Guitar Hero keyfi

Buyrun SS.

Sağ zilde hiç bi sorun kalmadı emin olabilirsin Hatta çok sert vurursan çift falan alıo artık
  • quote:

Gerçek Guitar Hero keyfi

Buyrun SS.

Sağ zilde hiç bi sorun kalmadı emin olabilirsin Hatta çok sert vurursan çift falan alıo artık

Ben ekiptenim, şu anda şehir dışındayım, ziller çok güzel olmuş gerçekten ellerine sağlık murat

• quote:

quote:

Gerçek Guitar Hero keyfi

Buyrun SS.

Ben ekiptenim, şu anda şehir dışındayım, ziller çok güzel olmuş gerçekten ellerine sağlık murat

Kendi mesajından alıntı yapıyorsun? Bir hesabı birden fazla kişi kullanmak ban sebebidir haberin olsun hocam.

• Ziller çok güzel olmuş algılama sorunu da yok diyorsun ne diyeyim
  • Harika olmuş , gerçek ziller gibi , oynarken zorluk çekilmez bununla baksana kocaman.
  • Davul nasıl çalınıyor oyunda klavyeyle denedim hiçbirşey anlamadım.
  • klavyede çok zor oynaması boşver hiç bulaşma bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Davul nasıl çalınıyor oyunda klavyeyle denedim hiçbirşey anlamadım.

Davulda o vurarak çalma zevkini klavyede tuşa basarak alman mümkün değil zaten gitardan da bi farkı olmaz bence klavyede hiç çalma daha iyi
  • quote:

quote:

Davulda o vurarak çalma zevkini klavyede tuşa basarak alman mümkün değil zaten gitardan da bi farkı olmaz bence klavyede hiç çalma daha iyi

Aynen öyle. Ben de gelmek istiyorum ama hiç GH oynayan arkadaşım yok, benim de tecrübem yok gitarla falan tek başıma gelsem bile rezil olur giderim.

• quote:

Aynen öyle. Ben de gelmek istiyorum ama hiç GH oynayan arkadaşım yok, benim de tecrübem yok gitarla falan tek başıma gelsem bile rezil olur giderim.

Yok be hocam ne rezil olması sanki kime rezil olcan ki seyirci kitlesi mi var Eşlik etcek biri arıyosan biz ederiz abi ayıp ettin
  • quote:

quote:

Yok be hocam ne rezil olması sanki kime rezil olcan ki seyirci kitlesi mi var Eşlik etcek biri arıyosan biz ederiz abi ayıp ettin

Ben gelirsem çağırırım sizi hocam

• quote:

quote:

quote:

Hocam beraber gidelim? assassin de gelir.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.