Şimdi Ara

GErçek 350Watt UPS'li En uygun KASA Hangisidir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

En uygun fiyatlı ve gerçek 350Watt Ups i olan kasa hangisi bilgisi olan varmı? Asustek ve aopen ın 50 $ lık kasalarında 300watt kullanılmış. Ama athlon 64'e yetmez gibi geliyor, ne dersiniz?

Not: Fiyat 50$ ı kesinlikle geçmemeli.

• bence fiyat 50$'ı geçsin zorla biraz

asusun kasaları eskisi gibi değil, ben Aopen öneririm...
  • Niye gerçek 350Ups li olanlar 50$ ın çok mu üstünde? Aslında kasanın dış görünüşü 2.planda sadece gerçek 350watt olsun yeter bana.Yokmu 50$ ın altında önerisi olan?
  • Gerçek UPS li ne demek???
    UPS kesintisiz güç kaynağı demek.Sen heralde PSUlu demek istedin.
    50$a böyle bir kasa istiyorsan gider 350 Watt FSP alırsın.30-35$ verirsin buna.Sonra gider 15-20$lık kasalardan istediğini beğendiğini alırsın...
  • Kusurabakmayın, 10 saaattir PC nin karşısında oturmaktan nereye ne yazıyorum farketmiyorum. Evet Psu demek istiyorum.
    Peki bu aopen in 54 $ lık qf50w modeli var ve üzerinde 350watt psu olduğu yazıyor. Bunun gerçek 350watt olduğunu nasıl bilebiliriz, yada hazır bilen varsa yardımcı olabilirmi?

quote:

Orjinalden alıntı: xf

Gerçek UPS li ne demek???
    UPS kesintisiz güç kaynağı demek.Sen heralde PSUlu demek istedin.
    50$a böyle bir kasa istiyorsan gider 350 Watt FSP alırsın.30-35$ verirsin buna.Sonra gider 15-20$lık kasalardan istediğini beğendiğini alırsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Em_tech -- 14 Aralık 2005, 15:24:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Em_tech

Kusurabakmayın, 10 saaattir PC nin karşısında oturmaktan nereye ne yazıyorum farketmiyorum. Evet Psu demek istiyorum.
    Peki bu aopen in 54 $ lık qf50w modeli var ve üzerinde 350watt psu olduğu yazıyor. Bunun gerçek 350watt olduğunu nasıl bilebiliriz, yada hazır bilen varsa yardımcı olabilirmi?

degil...
    350w degil, bahsettigin kasadan aldim, icinden 300w psu cikti ki, onunda gercek 300w oldugu supheli. zaten ambalajinda 300w yaziyor, sadece "new 350w" yazili bir sticker yapistirmislar...
    ben mavi den almistim, belki sadece oraya has bir uckagittir bana denk gelen ama icindende tek fan cikti, heryerde 2 fan oldugu yazmasina ragmen...
  • Saol gurnanka, belkide dediğin gibi sana Psu su değiştirilmiş bi kasa vermişlerdir ama bi fikrim yok. Bu kasadan kullanan başka arkadaşlar bizi aydınlatırsa iyi olur.

XF arkadaş 350watt FSP marka PSU al sonrada 15-20 $ lık bi kasa al demişsin ama, Genelde PSU ile satılıyor galiba bu kasalar ve fiyatlarıda 25$ ten aşağı değil. Acaba psu yu çıkarııp daha ucuza satarlarmı istediğim kasayı?

Birde hazır 350watt gerçek PSU lu bi kasa bilen varmı? Fiyatı 50$ ı geçmeyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Em_tech -- 14 Aralık 2005, 17:00:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kadkıköyde dolu.20 YTLden başlıyor fiyatlar..psusuz şekilli kasalar mevcut.diyelimki en ucuzu 25 dolar.o zaman al onlardan psuyu sat 10 dolara işini gör...
  • Dostum ben istanbulda oturmuyorum maalesef. Ama şu psu ları satma fikir iiyi görünüyor. Bi araştırıym
  • Foxconn lar var..

www.eksenbilgisayar.com.tr

38 $ + KDV

Gerçek 350w

bir arkadasıma aldım, sesi az denecek şekilde ve gerçekten kaliteli bir psu su var
    malzeme kalitesi de cok iyi

ya da 50 dolarının ustune 10 dolar daha kat gerçek 400w olan modeli al

http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1461

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrah_Tr -- 14 Aralık 2005, 19:33:26 >

• Fiyatı çok uygun hakkaten saol dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Em_tech

Fiyatı çok uygun hakkaten saol dostum

yardımcı olabildiysem ne mutlu
    Foxconn'lar gerçekten iyi tavsiye ederim. Bizzat aldım, kullandım
    forumda bir arama yaparsan forumca önerildiğini goreceksin
  • aopen kasayı tavsiye ederim....

thermalteke kasalarda iyi fakat fiyatları pahalı....
  • beyler asus lar daha cazip gelmiyomu yaw.ben de bişey sorayım:p4 3.0;;1gb ddr 400 mhz ram;;a9600xt 8x vga;;120 gb seagate sata hdd;;gigabyte anakart;;56k modem;;dvd rw;;cd rom;;fdd..byle bi sistem warda asus 300 wattlık psu kullanıyom.acaba azmi ya.bi cewap werirseniz cok ıyı olur....
  • 1)Aopen
    2)CoolerMaster
  • @gusfaba
    Dostum bildiğin geçek 350watt olan kasaların tam marka ve modelini verirsen daha yararlı olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.