TK oluyo bu iş yavaş yavaş, gerçi yeğenlerimden bana fırsat kalmaz oldu artık, durmadan odaya dolaşıp gözümün içine bakıyorlar bizde oynayalım diye
bi süre daha geliştirdiğimde senin rekorlara elveda diyebilirsin, sadece deadlineda abartı yapmışsın 11 milyon ne insafsız ya
quote:
Orjinalden alıntı: Geymer
by_gokhan'da iyi bir oyuncu ama benim rekorlara daha yaklasamamis...sizleride Geometry Wars2 rekorlar kitabinda görmekten gurur duyariz...gelsenize KoalaX ve Kakà
O kadar oyun var oynadığım yok Geometry Wars 2 alsam onuda oynamam valla.
Demosu yetti bana
Bu konsolda öyle oyunlar tarzım değil abi.
Pc'de dolu öyle oyunlar...
Eto, Beklemedeyim halen...dedigim gibi benim rekorlar Teh Mission impossibledir
KoalaX, Kakà... TK, biz senin Geometry Wars2'deki gecilmesi imkansiz rekorlarini gecemeyiz bu yuzden öyle fasa fuseden sebebler yazdik diyorsunuz yani
PROJECT GOTHAM RACİNG IV oyununda garajda bunun full sürümü var bildiğim kadarıyla
quote:
Orjinalden alıntı: Geymer KoalaX, Kakà... TK, biz senin Geometry Wars2'deki gecilmesi imkansiz rekorlarini gecemeyiz bu yuzden öyle fasa fuseden sebebler yazdik diyorsunuz yani
Kakà, korkuyormuş zaten ondan oyunu almıyormuş, çaktırma...
Street Fighter 2'ye gel sen abi boşver Geometry Wars 2'yi.
KoalaX, Street Fighter 2 cok iyi ama su yeni cikacak olani bekliyorum. Videolarini glrdunmu onun, super bir oyun olacaga benziyor
quote:
KoalaX, Street Fighter 2 cok iyi ama su yeni cikacak olani bekliyorum. Videolarini glrdunmu onun, super bir oyun olacaga benziyor
Evet Street Fighter 2 Turbo HD Remix
Arcade oyunu olarak çıkacak sanırım. Hemen alacağım onu, kaçmazzzzzzz.....
quote:
KoalaX, Kakà... TK, biz senin Geometry Wars2'deki gecilmesi imkansiz rekorlarini gecemeyiz bu yuzden öyle fasa fuseden sebebler yazdik diyorsunuz yani
Cod 4'e niye gelmiyordun abi sen
quote:
Orjinalden alıntı: KAKÁ
quote:
Cod 4'e niye gelmiyordun abi sen
Öyle lafa öyle cevap
quote:
Orjinalden alıntı: rick dangerous
PROJECT GOTHAM RACİNG IV oyununda garajda bunun full sürümü var bildiğim kadarıyla
İlk oyunun sadece 1 modu var. O yüzden full sürüm sayılmaz...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme