Şimdi Ara

Geometriden +27 yapan varmı Bu aralar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yapan arkadaş varmı birşey danışmak ıstıyorum

• Gnelde 3yim cikiyodu. Son denemede 12 y yaptim :((((( böyle tezatlik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buyur
  • BearUp kullanıcısına yanıt
    Hocam itüde lys geometri denemesimi çözdürüyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: YeniFakeHesap

yoo bıraktım ben o işleri ama geçen sene +27ydi yani belki yardımcı olabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BearUp

quote:

yoo bıraktım ben o işleri ama geçen sene +27ydi yani belki yardımcı olabilirim

+27ydi de nasıl haberleşmeye gittin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anlamadım kardeş ne demek istediğini ?
  • quote:

anlamadım kardeş ne demek istediğini ?

geodan +27 yapmışsın ama itü haberleşmeye gidebilmişsin diyorum. nasıl yaptın?
  • itü haberleşmeye gitmek için geodan yapılması gereken bir sınır mı var , kurduğun cümleyi ciddi anlamda anlamıyorum ?
  • 20-23 arası şu an. Analitiğim 0 ama. Analitiği hallettiğim zaman hedefim Full olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

itü haberleşmeye gitmek için geodan yapılması gereken bir sınır mı var , kurduğun cümleyi ciddi anlamda anlamıyorum ?

Arkadaş ne çekmiş acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baran021

quote:

itü haberleşmeye gitmek için geodan yapılması gereken bir sınır mı var , kurduğun cümleyi ciddi anlamda anlamıyorum ?

Arkadaş ne çekmiş acaba?

Paladyum
  • quote:

bölümün puanının bu kadar yüksek olduğunu düşünmemiştim, ne iş yapıyorsunuz orda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tony.Stark

quote:

bölümün puanının bu kadar yüksek olduğunu düşünmemiştim, ne iş yapıyorsunuz orda

bölümün tabanı düşük ama tavanı o kadar da düşük değil ki zaten itünün ek yüksek bölümü. puanım boğaziçindeki mühendisliklere felan da yetiyordu fakat itüyü seçtim ben .
    Başarı hıkayen varmıydı
  • quote:

Başarı hıkayen varmıydı

başarı hikayesi derken ? bu konuda bana sorulan sorular ciddi anlamda benim anlamadığım tarzda soruluyor çok ilginç.
    Dostum soru gayet acık forumda yenısın desem degılsın. Her başarılı kişi başarı hikayesini yazıyor buralarda cok sık rastladıgım şey ilginç olan nedir ? İTÜ başarı saymıyorsan o ayrı.
  • quote:

Dostum soru gayet acık forumda yenısın desem degılsın. Her başarılı kişi başarı hikayesini yazıyor buralarda cok sık rastladıgım şey ilginç olan nedir ? İTÜ başarı saymıyorsan o ayrı.

anladım demek istediğini de sanki televizyona röportaj vermiş gibi bir şey oluyor başarı hikayesi. sanırım bunu kastediyorsun :http://forum.donanimhaber.com/m_78576525/tm.htm
    Ondan daha önemli bence. İnsanların hayatları bunu baglı. Örneğin;http://forum.donanimhaber.com/m_78862695/f_//tm.htm#78862695
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.