Şimdi Ara

Geometride çok zorlanıyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam mesela ders videosu izlerken ilk önce sen çözmeye çalış,yapamazsan çözümünü öğrendikten sonra dönüp tekrar dene.

ve zamanla bazı soruların temel mantığının benzer olduğunu farketmeye başlıyorsun,geometrim çok iyi olmasa da hiç yapamadığım zamanlara göre iyiyim,pes etmeden sürekli soru çözmek lazım maalesef

şahsen ilk önce çözümlü konu özetleri bulunduran kolay bir kaynakla başlamıştım sıradışı analiz ygs geometri ardından birey gelişim b geometri çözmeye çalıştım,örnek soru bulunduran konu anlatım kitabı(bendeki esendi zaman kısıtlı olduğundan sadece örneklerini çözüyodum)+birey gelişim a veya b tavsiye edebilirim elindeki kaynaktan sonra,gerçi geo yapamayıp mezuna kaldım tavsiye vermem ne kadar doğru olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocodale10 -- 24 Ağustos 2017; 23:42:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tm de 70 100 bin için geo yapmana gerek yok ki
  • Bence geometride en önemli konu, kendini soruya dair inandırman. Yani soruya başlarken bu çok zormuş diye en başından pes etmemen gerekiyor. Çok karmaşık soruların mutlaka çok kolay çozumleri oluyor geometride.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pes etme. Çıldır kudur ama çöz soruyu. Ya böyle olmaz deme ordan dik indir şuaraya bir daire çiz, şekli çevir gibi gib. Bende seninle aynıydım yavaş yavaş gelişti böyle. Ha şimdi muhteşem değilim de kendime yetiyorum en azından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Death -- 24 Ağustos 2017; 23:54:56 >
  • ocodale10 O kullanıcısına yanıt
    Her insanın fikirleri , dinleyen kişiye birşeyler katar. Şenol hocanın kitabını aldım hocam , sence işe yaramaz mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ivo I kullanıcısına yanıt
    Neden ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SevilenAdam kullanıcısına yanıt
    hocam pek bir fikrim yok kitabı incelemedim ama işine yarar,bence işe yaramaz kitap ya seviyenden çok yüksek ya seviyenden çok düşük ya da müfredat dışı soruları çok olan kitaptır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocodale10 -- 25 Ağustos 2017; 16:16:37 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.