Şimdi Ara

GEOMETRİ YAPAMAMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En en en en kötü dersim geometri ya. Delta yayınlarının geometri özetini aldım. Çözemiyorum ağlıyorum kaç saattir. Testleri çok zor geldi. Nolcak bu geometri ya? Matematikte geometri olmasa 32 değilde 36-38 yaparım. Az zaman kaldı ve geometri yok bende.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardım edebilcek tavsiye verebilcek yok mu ya

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bogazicili_zekiye kullanıcısına yanıt
    Usta ihtiyacın olan tamamı video çözümlü soru bankası yapman gereken tek şey her gün en baştan başlayıp mesela üçgende 20 test var 2 test çözüp bırakacaksın diğer konuya geçeceksin ertesi gün 2 test çözüp bırakacaksın. 1-3-5-7 diye tek olan testleri çözüp sonra 2-4-6-8 diye diğerlerini çözersen daha iyi olur kolay testler gelmez hep. Önerim birey B veya A seviyene göre. 2 testten fazla çözme sıkar. 24 sorunu çözüp kenara atıyorsun zamanla birike birike artıyor. Ama her gün çözeceksin. Bu arada analitik kısmına daha fazla önem vermeni öneririm. Sonra da karekök ayt geo’ya Geçersin

Edit: ilk testte bile çözemediğin oldu diyelim uğraş biraz ama kasma otur izle hemen hee taktik buymuş dersin ne kadar basit olduğunu görürsün. Sonraki sorularda o taktik aklına gelir zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkotiko -- 24 Mart 2019; 17:8:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erkotiko E kullanıcısına yanıt
    Hocam 0ım yazdım ama 0 değilim aslında. Delta yayınlarının zor olduğunu düşünüyorum. Denemede yapabiliyorum aslında bazen kaçıyor sadece. Çok bunaldım diğer yayınlarda bu kadar tıkanmamıştım

Dediğim gibi, çözümsüzse eğer at o kitabı yıl olmuş 2019

• Erkotiko E kullanıcısına yanıt
    Çözümlü hocam da hepsinin çözümünü mü izleyeyim?

• Kenan karanın konu anlatımlarını öneririm ben faydasını gördüm fazlasıyla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ayt yapılabilecek matematik
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Uppp

• bende şöyle bir tavsiyede bulunayım
    bugüne kadar YouTube tan hiç bir geometri dersini izlemedim ve geometride en az 6 net yapıyorum oda çemberi falan bilmiyorum yani( tabi bu demek değildir YouTube dan ders izlemeyeyim tamamen tercih meselesi)
    burda önemli olan bütün ozellikleri ezberlemen gerekiyor(herkes şunu söylüyor geometri gorme işi diye halbuki bilmediği bir özellik olduğunu için çözemiyor)
    artı olarak evde ben birey b çözüyorum gayet kaliteli bi kitap ve hocanın çözüm videolari kitaptan dahada kalitelio derece yani
    eğer vaktin bolsa çözdüğün sorularin bile çözüm videolarını izleyebilirsin ben öyle yapıyorum buda o çözüm yolunu unutmami engelliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet 148 -- 24 Mart 2019; 18:2:37 >
  • sliceoflifer kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam bakacağım

Delta ayt denemesi vardi bende ondaki geo sorularida saglamdi

• duduklumamut D kullanıcısına yanıt
    Hocam intihar ettircek ya gavura böyle sorulmaz

• Kenan kara dinleyip birey b gelişim çöz kafadan bi 8-9net çıkarırsın zaten ayt de

• Barışş9999 B kullanıcısına yanıt
    Ben birey b çözebiliyorum zaten. Delta yayınlarını çözemedim

• Upppp

Hocam ben delta yayınlarında zorlandığınızı yeni gördüm, benim tg lerde ilk yuze giren arkadasim bile zor diyor denemelerine deltanin. birey b yi de çözebiliyormuşsunuz bence stres olmanıza gerek yok acile de bakabilirsiniz birey b bittiyse. Delta kultur gayet zor yani

Birey b yi çözebiliyosan pek sıkıntın yok demektir sınavdan uzak gereksiz yayınlar ile zamanını çöpe atmamanı öneririm

• sliceoflifer kullanıcısına yanıt
    Dimi hocam çok zor ya özet diye bi kitabı var test kısmına gelince noluyo oluyorum. Of inşallah herkese zordur cidden moralim çöktü bütün gün bir şey yapamadım

• Hocam kenan karaya bak deltayı at gitsin iğrenç bir sey o kara kara yazılar virgüllü sorular filan yayındenizi geo iyi başlangiç için benim geo da geriledi sanki acil çözerken çok zorlanıyorum pes etmeyelim:(

• Barışş9999 B kullanıcısına yanıt
    Trigo hariç 11 de 9 çok iddialı olmuş hocam bence :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.