Şimdi Ara

geometri neden ayrı değil (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • IIFSMII kullanıcısına yanıt
    Kıt bakış açın la ironi yapma kardeşim. Kimya ya ygs kimya olarak bakan dar kalıp kafan la cevap verme lutfen. Benim bahsettiğim kimya periyodik tablo değil. Nükleer santralde elektrik üreten kimya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mtehsan

    Kardeşim bilimin değerini sen mi belirliyorsun oran 1 e 10'dur diyor. İnternetten bakarsın diyor.Biyolojiye internetten bakamıyormusun.Sarıkamışta askerlerin oraya gönderilmesinin coğrafya ile de alakası var fakirlikle de.Kıyafeti olmayan kocaman bir orduyu o soğukta oraya göndermeye askeri başarısızlık denebilir.

    Hocam lütfen saçmalamayı keser misiniz? Kepler, Galileo, Newton gibi katma değer üretemeyen insanlar felsefeyle uğraşmışlar da ne olmuş ülkelerine ne fayda sağlamışlar?
  • IIFSMII kullanıcısına yanıt
    Aman da aman sen avukat mi olacan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IIFSMII kullanıcısına yanıt
    Önce düzgün konuş. Ülkelerine fayda mı sağlamışlar diyorsun? Cidden yazık sizin gibiler yaşıyor mu ? Bu adamlar düşünce üzerine çalışan adamlar ona bakarsan Einstein dediğin adamda 1920'de nobel aldıktan sonra rölativite üzerinde çalıştı düşünce yolu ile. Sen gelip galileo kepler newton gibi adamlara burada laf edemezsin. Ayrıca bu adamlar felsefeden daha çok coğrafya,fizik gibi dallarla uğraşmışlardır. Ülkelerine sağladıkları fayda emin ol senin sağlayacağından daha fazladır ve katkı yapmayanlar unutulur.Sen 500 yıl önce yaşamış adamı şu an bile örnek gösteriyorsan emin ol bir faydası vardır. Mars'a gitmek istiyormusun diye sorsak atlarsın evet diye o zamanlar bu adamlar çalışmaları ile öncülük etmeseler bugün astronomi,coğrafya gibi alanlarda çok daha geride olurduk. Bu adamlar düşünce adamı. Senin veya bu sınava hazırlananlar gibi ezber yapıp sonra doktor mühendis oldum diye sevinen adamlar değil. Ne haddine ki bu adamlara laf ediyorsun.Saçmalamayı kesme sırası sende




  • elektrik elektronik okumayı düşünüyordum ama senin mesajlarını okuyunca Türkçe öğretmenliği okumaya karar verdim
  • Bill Gates hukuk mezunuydu bunun yanında adam programlama ile de ilgilenmiş demek ki. Mesleğin ne olursa olsun çok büyük faydalar sağlayabilirsin. Hayat sadece bilim demek değildir. İşin toplumsal,sosyal kısmı da çok önemlidir. Bir çocuk öğretmeni o ülkeye faydalı çocuklar yetişmesini sağlar. Bir pdr'ci belki çok zeki bir insanın hayata bakışını değiştirir belki psikoloji bozuk bir gencin hayatını kurtarır. Bunlar bir bütündür işin sosyal,toplumsal kısmı olmadan bilimsel kısmının hiç bir anlamı yoktur. Öyle olsaydı sosyal,toplumsal sorunlar yaşayan Irak,Afganistan gibi ülkelerde de çok zeki insanlar var ama hepsi amerikada. Sadece para için değil işte sosyal,toplumsal hayat düzensiz ise bilimin bir anlamı kalmaz o ülkede :)
  • 1000 yıl öncesiyle şimdiyi karşılaştırıp o zamanki insanlar da o zaman boş muş demen benim için tartışmayı bitirir. O zaman için çok önemli çalışmaları o kişilerin yaptığı çalışmalar. Suanda önemsiz çünkü o bilgilere ulaşmak çok kolay. Ben o zaman için önemsiz di boşa uğraştılar diye bişey demedim. Bu arada beni neden işin içine kattın ben senden daha faydalı olacam demedim ki hatta ben mühendis bile değilim. Ama bu gerçek istediğin kadar kandır kendini

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafana atom bombası yiyince suriye dekiler gibi anlarsın bilimsel yanını. Ama hava durumu bu gün güneşli dersin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazdıklarımın karşılığı bunlar değildi.Bir daha oku bence.Sen 2 üstteki mesajı okumuşsun son yazdığım seninkine bir karşılıktı ve dediklerim gayet doğru.
  • IIFSMII kullanıcısına yanıt
    Sen istediğini oku tartışacağım seviyede bi insan değilsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tartışacağın seviyede bir insan değilimdir.Çünkü verdiğim cevap gayet mantıklı ve doğruydu. Toplumsal,sosyal bilimler ile doğa bilimleri iç içedir.Bunu anlayamayacak kapasiteye sahipsen ve üstüne kendini üstün görüp tartışacağım seviyede bir insan değilsin diyorsan o senin kendi problemindir ama şunu unutma senin gibi kendini üstün görüp her tartışmada kendini haklı gören ve mantıklı bir cevap bile veremeyen insanlar yok olup gider.
  • Sana yazmadım onu tekrar bak. Ustteki 2 kelime lafıma elektronik okumayacakmis arkadaş ona yazdım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet hocam benim seviyeme gelebilmeniz için bolca kitap okumanız, düşünebilmeyi öğrenmeniz gerek. Ama ilk olarak coğrafyanın bilim olduğunu öğrenin.
  • Özür dilerim.En son birlikte tartışıyorduk ya bana dedin sandım kusura kalma. :)
  • Coğrafyanın hava durumundan ibaret olduğunu mu sanıyorsun.Kafana atom bombası yiyince suriyedekiler gibi anlarsın bilimsel yanını diyorsun.O zaman sana soruyorum.İskandinav ülkeleri isviçre mi daha çok bilimle ilgilenir yoksa iran mı? Eğer senin dediğine uysaydı iran dememiz gerekirdi.Bilimi sadece güçten ibaret gördüğün burada bile belli.
  • IIFSMII kullanıcısına yanıt
    Kitap okuyunca lvl mi atlıyoruz. Bu arada kaç kitap okuduğumu nerden biliyorsun. Kitap okuyunca kendini çağdaş entelektüel gören insanlardansın sanırım. Bi insan neden ben çok kitap okuyorum seviyem çok yüksek tarzı bisey yazarki. Kitap ilgimi çekerse roman okurum. Seviyem artmış mi oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MvMLegenD

    İnsanlık o devirleri çoktan geçti Türkiyenin iklimini bilsen ne bilmesen ne herşeyi Google da yazıyor açar okursun . İnsanlar teknoloji ye yöneldi. Cografyayla tank tüfek uçak bilgisayar telefon uretemezsin. Katma değer uretemezsin. Bunlar için mat fizikk geo kimya lazım.

    Coğrafyanı bilmeden askeri teknoloji üretemezsin. Coğrafya = iklim değil, savaşlarda en önemli şey coğrafi bilgidir.

    Bende sayısaycıyım ama sayısalcıların %90 ı coğrafya ve tarihi küçümsüyor bu yüzden ilerde başarılı olamıyorlar.
  • Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    Hocam bu çocuklar anlamıyor. İki üç türev integral sorusu çözünce kendilerini coğrafya tarih gibi sosyal alanlarla ilgilenen bilim adamlardan üstün görme çabası içine giriyorlar.Adama sosyal bilimler ile doğa bilimleri iç içedir diyorum. Sosyal ve toplumsal alanda sıkıntı yaşayan ülkelerde doğa bilimleri de gelişmemiştir diyorum adam bana suriyede kafana atom bombası yiyince havanın güneşli olup olmadığına bakarsın diye karşılık veriyor. Bu mudur yani ülkedeki tartışma seviyesi :) Neyse ki sizin gibi akıllı insanlar var
  • Bu çocuklar derken kendini üstün görmen =). Benim bahsettiğim o matematik değil kardeşim ne zormuş anlatmak bunu sana. Adamlar integral kullanarak uçak üretiyor sen gelmişsin türev alınca simariyorsunuz diyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu çocuklar derken kendimi üstün görmedim. Bu lafı 7-8 yaşında bir çocuğa anlatsan çoktan anlamıştı ama sen anlamamak için dirayet gösteriyorsun. İntegral kullanarak uçak üretmeleri ve senin integral bilmen kendini başka alanla ilgili bir bilim adamından üstün görebileceğin anlamına gelmez.O zaman ben plc programlamayı biliyorum.Sosyal alanlarla ilgili bilim adamlarından üstünüm abi . Plc bilmeyen bilim adamı mı olurmuş.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.