Şimdi Ara

Geometri için nasıl bir yol izlemeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen yıl sinava hazirlanirken önce Antrenmanlara Geometri 1 aradan 3-4 ay sonra da kafadengi'nin turuncu geometri kitabını çözmüştüm. Kasım ayına geldiğimde kafadengi de bitmişti ve ben zannediyordum ki bu çözdüklerim yeterli olacaktı, olmadı elbette. Tyt matematik de zaten süre sıkıntım vardı, geometriye gelene kadar sürem bitiyordu. Süresiz çözmeye kalkışsam da en fazla 4-5 tane yapabiliyordum ve ilerleyen aylarda denemelerde sürem yetişmediği için bu rakam daha da düşmüştü. Şimdi tam olarak hangi kaynağı almam gerektiğinden emin değilim, bilgi sarmala geçebilirim lakin şu çözdüğüm iki kaynakla çok da iyi temel atamamış gibi hissediyorum. Nasıl bir kaynak almalıyım?

• Birey b mavi kapaklı kitabi alip çöz hatir yapan hocamızın çözümleriyle birlikte tabikide. Sonra acil bilgi s. Fark etmez hayatimda gördüğüm en iyi kitap birey b eski basim geo kitabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merkez teğet çeeeek dik.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kenan Kara akademi okulları kütüphanesi nasa ltd şti zaa xd. asdasf. aş. dr. nato cia fbi T.C. jüpiter

• hocam konuların mantığını kavra. geo'su rezalet biriyim(hala öyleyim).
    toplasan 1 geo kitabı çözdüm ama kenan kara videolarında biraz mantığı kavradım + endemik geo denemeleri+ endemik ayt mat denemelerindeki geo sorularını çok iyi inceledim. ezberlemek yerine mantığını oturttum. bu denemeleri de haziran ayında çözdüm hani.
    tytde 2 boş bıraktım(zaman)
    ayt de trigo hariç 11 soruda ya 2 ya 3 (ama galiba 2ydi) çözemediğim vardı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.