Bildirim
Geometri için karekök veya guvender?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
yukarı -
Bence soru bankasıyla başlamak doğru değil. Karekökün mps kitaplarını tavsiye ederim. Üstte 1 örnek soru altında da o soruya benzer 4 soru var. Konu bitince de deneme testleri ve çıkmış sorular var. Hem soru bankası çözmüş gibi oluyorsun hem de konuyu baştan hatırlatıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Karekök mps 1-2 al. İçinde bir soru bankasından daha fazla soru var. Hem konuyu öğrenirsin hem soru çözersin. Çok zor değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güvenderin yeni müfredatı çıktı alacaksan bunu alma dediğimi al
Ben karekök aldım soruları tam ygs ayarında gibi
Konuyu eis föylerinden çalışıyorum. Ancak soru sayısı çok fazla değil o yüzden yanına bir şey arıyorum. Aynı zamanda bir sb çözüp eisin konu anlatımının yeterli olup olmadığını göreceğim. Bunu da göz önünde bulundurursak ne önerirsiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prlk -- 13 Haziran 2016; 21:42:36 > -
Geoda, biyoda ve fizikte ygs sbsi çözmek= para ve zaman kaybı
quote:
Orijinalden alıntı: The Dayman
Geoda, biyoda ve fizikte ygs sbsi çözmek= para ve zaman kaybı
Hocam tavsiyeniz nedir peki? -
Konu:Simetri
Sb:Fem/Karekök/Bireyb
quote:
Orijinalden alıntı: The Dayman
Konu:Simetri
Sb:Fem/Karekök/Bireyb
Hocam birey B piyasadan toplatıldı bulamıyorum. İlk seçeneğim oydu.
Karekök de LYS kitabı ileri seviye, en son çözün diyorlar o yüzden yanaşmadım.
FEM'de bir sürü geometri var hangisini alayım?
Ygs-lys beyaz kapak sb güzel. Femi yalayıp yut, kareköke geç.
eis ten memnun musunuz hocam benim geometri temelim yok şu an karekök 0 çözmeye çalışıyorum, tavsiye eder misiniz? -
Geometrim 0 gibi birşey.ygs de 8 soruda 3net felan anca yapıyorum.Ben ne çözerek başlamalıyım sizce?Analitik geometrim iyi gibi. -
quote:
Orijinalden alıntı: karragenan
eis ten memnun musunuz hocam benim geometri temelim yok şu an karekök 0 çözmeye çalışıyorum, tavsiye eder misiniz?
Hocam benzerlik haric ucgenleri bitirdim, simdi alacagim soru bankasiyla ne kadar ise yaradigini gorecegim. Ama foylerde guzel sorular var ve 24 soruda 15 tane falan cozebiliyorum, bir seyler ogrenmisimdir sanirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X