Şimdi Ara

Geometri bu konular ne kadar zaman alır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Katı cisimler

Uzayda vektör

Simetri ve konik parabol vs.

Çemberde alan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Temeline bağlı olarak ve günlük çalışma saatine bağlı olarak günde 3 saat ayırabilirim dersen 9-10 günde soru kaçırmayacak duruma gelirsin bence.
  • Haftada 1 gün 6 7 saat baksam 2 ayda biter mi

• KamyonlaDriftÇekenAdam kullanıcısına yanıt
    biter hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 9-10 günde soru kaçırmayacak duruma gelirsin mi :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Hocam öncelikle çemberde alan diye bir şey yok.Çemberin alanı yok.Dairede alan o,başka yerde deme gülerler adama

Konu anlatımını,temel soruları,formülleri kuralları 1 haftada öğrenirsin.Soru kaçırmayacak duruma asla gelmezsin ösymnin de nasıl soracağı belli olmadığından sınava kadar hergün 50-100 arası çözerek antreman yap yapamadıklarından da çözümündeki yöntemleri öğren.Belki yaparsın belki yapamazsın garantisi asla yok haberin ola.
  • helixSNAA kullanıcısına yanıt
    hocam mesajlarinizi goruyodum, geometride iyi bir seviyedesiniz sanirim. geo ya daha baslamadim. hedefim geodan 3-5 net cikartabilmek. hangi konulari onerirsiniz? sadece tyt geometiden sorumluyum belli konulari secip onlari yalayip yutmak istiyorum.

• Dairede alan ve katı cisimleri bir yere koyuyorum diğerleri için 1 hafta soru çözerek iyi seviyeye gelebilirsin son yıllarda çok zorlamıyorlar koniklerden çember analitiğinden çok değişik farklı sorular çıkmıyor yapılabilecek düzeyde ama dairede alan ve katı cisimler için 10 kitap bitirsen sınavda yapamayabilirsin çünkü ösym bu konularda değişik sormayı seviyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • above and beyond kullanıcısına yanıt
    İyi değilim hocam , konu seçme şansın yok doğruda açılarla başlayıp üçgen dörtgen diye sırayla gitmen gerek.Geometri konu konu ayrılan bir ders değil bütün.
  • helixSNAA kullanıcısına yanıt
    anladim kolay gelsin. yavastan baslayayim o halde.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.