Şimdi Ara

Geoemtri Geliştirme Hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ygs geo da 2 boşum vardı biri katlama sorusu diğeride çalışmadığım katı cisimler.Şu an fen bilimleri, güvender ve dershanenin verdiği testleri harmanladım ondan çözüyorum.Son testleri seçtiğim için genel itibariyle zor .Bazen 5-10 dk uğraştığım oluyor(amele işi değil) sizce bu vakit kaybı mı çözemediğimiz şeyler bizi geliştirmez mi ?

dipnot:Analitik geometri için fasikül önerirmisiniz ekstremum aldım beğenmedim.

• 2 boşun var tavsiye istiyorsun 2 doğrum var şükret :D

Geo yüzünden 15ky girebilecekken 36k dayım tavsiye lazım bana da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Started From The Bottom kullanıcısına yanıt
    Sıralamamız aynı sayılır matdan 32 yaptım beni de fen batırdı 12 yanlış yaptım kör koklasa daha iyi yapardı :p
  • Yukarı diyelim
  • YGS'nin en zor geometrisi için gayet iyi yapmışsınız bence. Matematik kısmım full ancak geometride 5 boşum var. Sizin gibi yapsam 3-4k olabilirdim
  • Alıyorsun karekök geo , açıyorsun 10 tane çözen adam hesabı, sonrası bam bam bam.
  • Yetişmez reis kütük gibi kitap, elimdeki sorular dandirik değil zaten ama çoğunluğu hocalara sorduğum için boşa çözüyormuşum gibi geliyor: (
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-Ticaret database hk.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • apotemi analitik geometrisini bekliyorum ben ama o zamana kadar ceyhun hoca ve notlarından çalışıyorum
  • fen bilimleri geo sb son testler arada ağlatıyor
  • HarperWine kullanıcısına yanıt
    Bende apotemiden gidicem 1-2 hafta içinde gelirse kitap, şimdilik diğer konulara yoğunlaştım.Kitap çıkarsa haber verirsin : )
  • HarperWine kullanıcısına yanıt
    Ben kendimi bildim bileli apotemi analitik yakında çıkacaklar kısmında sitede. Geçen sene de yakında diyorlardı hala çıkmadı. Pek ona umut bağlamayın derim.
  • tabii ki umarım çıkar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.