Beyler ygs geo da 2 boşum vardı biri katlama sorusu diğeride çalışmadığım katı cisimler.Şu an fen bilimleri, güvender ve dershanenin verdiği testleri harmanladım ondan çözüyorum.Son testleri seçtiğim için genel itibariyle zor .Bazen 5-10 dk uğraştığım oluyor(amele işi değil) sizce bu vakit kaybı mı çözemediğimiz şeyler bizi geliştirmez mi ?
dipnot:Analitik geometri için fasikül önerirmisiniz ekstremum aldım beğenmedim.
2 boşun var tavsiye istiyorsun 2 doğrum var şükret :D
Geo yüzünden 15ky girebilecekken 36k dayım tavsiye lazım bana da
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Started From The Bottom
kullanıcısına yanıt
Sıralamamız aynı sayılır matdan 32 yaptım beni de fen batırdı 12 yanlış yaptım kör koklasa daha iyi yapardı :p
Yukarı diyelim
YGS'nin en zor geometrisi için gayet iyi yapmışsınız bence. Matematik kısmım full ancak geometride 5 boşum var. Sizin gibi yapsam 3-4k olabilirdim
Alıyorsun karekök geo , açıyorsun 10 tane çözen adam hesabı, sonrası bam bam bam.
Yetişmez reis kütük gibi kitap, elimdeki sorular dandirik değil zaten ama çoğunluğu hocalara sorduğum için boşa çözüyormuşum gibi geliyor: (
apotemi analitik geometrisini bekliyorum ben ama o zamana kadar ceyhun hoca ve notlarından çalışıyorum
fen bilimleri geo sb son testler arada ağlatıyor
HarperWine
kullanıcısına yanıt
Bende apotemiden gidicem 1-2 hafta içinde gelirse kitap, şimdilik diğer konulara yoğunlaştım.Kitap çıkarsa haber verirsin : )
HarperWine
kullanıcısına yanıt
Ben kendimi bildim bileli apotemi analitik yakında çıkacaklar kısmında sitede. Geçen sene de yakında diyorlardı hala çıkmadı. Pek ona umut bağlamayın derim.
tabii ki umarım çıkar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme