Şimdi Ara

Geo İçin Orta Seviye Çözümlü Kaynak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geo için orta seviye çözümlü kaynak öneriniz var mı? Zor olsun da istemiyorum kolay olsun da istemiyorum, 10 üzerinden 6-7 zorluğu olursa iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum

• Birey B gelişim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birey b senin ilacın ama 7-8 olur zorluk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metunbak

Birey b senin ilacın ama 7-8 olur zorluk

eski basım mı yeni basım mı hocam hangisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bounpdr

Birey B gelişim

eski basım mı yeni basım mı hocam
  • Birey B ve C al başka kitap çözme lys ye kadar birde deneme geo için

• Birey b tam ayarında bence kesinlikle çöz ilk testleri kolay son 1-2 testi zorlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam temelim iyi değil birey anin zorluk derecesi nasıl sizce?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baaaksi

Birey B ve C al başka kitap çözme lys ye kadar birde deneme geo için

Hocam ygsye kadar nasil bir yol izleyeyim bilgileri korumak icin malum ygs denemelerinde sadece 8 soru var ve bu bildiklerimi korumak icin yetersiz bence

• Eğer geometrim iyi değil diyebiliyorsan en az üç kitap çözmelisin bence elin gözün sorulara alışsın diye neden birey önerdim dersem okulum olduğu için ve tabiki harika çözümlü olduğu için deneme konusunda ise lys beklenmeli bence ygs için saçma olur. Ben Güvender(Kolay)+birey B +Fem ygslys + En Son güvenemezsem kendime BireyC çözücem şuan elimde birey C hariç hepsi var ben 2. Kitaptayım ama hergün en az 2 test çöz yani bir yerden sonra zevk olarak yapmaya başlıcaksın, yapamadıklarını öğrenmedikten sonra 36 kitap bitirmenin bir önemi yok ayrıca

• Bilgi diyorsun ya ne kadar çok soru çözersen bilgilerini tazelemene gerek kalmıyor beyin o soruyu görünce zaten direkt senin ne yapmam gerektiğini kalem ile kağıda aktarıyor😂 birey B serileri her ders için o konuya ait bütün detaylar Hakkı'nda soru çözmeni sağlıyor bir formül varsa o formülden 3 4 çeşit soru çıkarıyor karşına konu kavramak için harika kitaplar bence

• quote:

Eğer geometrim iyi değil diyebiliyorsan en az üç kitap çözmelisin bence elin gözün sorulara alışsın diye neden birey önerdim dersem okulum olduğu için ve tabiki harika çözümlü olduğu için deneme konusunda ise lys beklenmeli bence ygs için saçma olur. Ben Güvender(Kolay)+birey B +Fem ygslys + En Son güvenemezsem kendime BireyC çözücem şuan elimde birey C hariç hepsi var ben 2. Kitaptayım ama hergün en az 2 test çöz yani bir yerden sonra zevk olarak yapmaya başlıcaksın, yapamadıklarını öğrenmedikten sonra 36 kitap bitirmenin bir önemi yok ayrıca

Hocam mf3 tercih yapacagim icin 3 kitap cok alanim icin geom orta seviye hocam 10 uzerinden 5 6 sadece merak ettigim su bilgileri korumak adine ne yapmak lazim karma testleri olan geo kitaplari var mi? Mesela gunde 20 soru cozeyim her konudan sorulari olsun dendme isine girmem sacma olur cunku ygsden sonrasina birakicam cember analitigi ve sonrasini simdilik ygs lys ortak konulari unh tmamak paslanmamak icin ne yapmaliyim

• sadece karma test bulmak zor

• quote:

sadece karma test bulmak zor

Simdi her gun test cozulur de 20 soruyla h er konudan nasil cozecem orasi dert

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.