Şimdi Ara

GENPA TURKCELL 14 AY GARANTILI 16 GB BEYAZ IP5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kutusu ve orjinal şarj aletiyle earpod kulaklık hariç eksiksiz teslim edilecek (faturası da mevcut katlarken azcık yırtıldı zaten IMEI ile genpanın sitesinden kontrol edebilirsiniz). Cihaz yere düşmedi, hor kullanılmadı, göçük ve yamuk asla yok.

Kozmetik olarak 10 üzerinden 9.4 rahat alır. Puan kırma nedenim cihazın sağ üst tepe noktasındaki metal yerde ufacık bir tırtık var.

Cihaz GENPA garantilidir ve SuadiyeTurkcell flagship'ten alınmıştır brightstar vb değildir.

Sanalpazar seçeneği yok, takas sadece siyah 5S ile olur

Fiyat: 1399 SON SON SON!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thathurts -- 4 Kasım 2013; 2:25:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 5 te 1700 küsürlere düştü aga ya.
  • Buyrun

http://magaza.turkcell.com.tr/akilli-telefon/Apple-iPhone-5-16GB-Beyaz/1004821/.html

• Resimler ciddi alıcılara mail yoluyla gönderilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Thathurts

Buyrun

http://magaza.turkcell.com.tr/akilli-telefon/Apple-iPhone-5-16GB-Beyaz/1004821/.html

Bu fiyatlar artık yalan oldu apple store açıldığı için turkcell değer operatörleri ve forum satıcıları mecbur fiyatları çekti storeda ip5s havale ile 2085 liraya alınabiliyor ve gold için extra bi ücret dahi olmadan şu an turkcell ve diğerleri fiyatları çekmek zorunda kaldı kısacası apple urunlerini pahalıya alma devri bittiiii

• quote:

Orijinalden alıntı: halilserhatk

quote:

Buyrun

Bu fiyatlar artık yalan oldu apple store açıldığı için turkcell değer operatörleri ve forum satıcıları mecbur fiyatları çekti storeda ip5s havale ile 2085 liraya alınabiliyor ve gold için extra bi ücret dahi olmadan şu an turkcell ve diğerleri fiyatları çekmek zorunda kaldı kısacası apple urunlerini pahalıya alma devri bittiiii

Peki benim telefonumun ederi nedir siz bir teklif verin size satayım 1100 tl mesela?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: halilserhatk

quote:

Buyrun

Peki benim telefonumun ederi nedir siz bir teklif verin size satayım 1100 tl mesela?

Ben olanı söylüyorum isterseniz bedavaya verin benim sorunum değil siz linki yapistirmissiniz bende gerçek olan bir fiyatı söyledim ben htc kullanicisiyim iphone ile isim olmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • GENPA garantili ne demek bence araştırın sizi brightstar-yumatu-codemaster gibi uğraştırmaz ertesi gün verir cihazınızı.

1399'dan satılıktır hala arkadaşlar yurtdışı iphone 5lere bile 1200 isteniyor alıcılar pm yoluyla ulaşabilir

• fotoğraf yollayabilirmisiniz?
  • quote:

GENPA garantili ne demek bence araştırın sizi brightstar-yumatu-codemaster gibi uğraştırmaz ertesi gün verir cihazınızı.

1399'dan satılıktır hala arkadaşlar yurtdışı iphone 5lere bile 1200 isteniyor alıcılar pm yoluyla ulaşabilir

ertesi gün verirmi ? o servise göre değişirde ertesi gün verdiğini görmedim hiç taki hepsi 15 gün süre ile kısıtlıdır bilinçli tüketici olalım lütfen bu arada fiyat 1.399 iyi amma istanbul içi elden 1.300 peşin alırım
  • Satıştan çekilmiştir, iphone 6 bekleyeceğim 5S tede soyulma sorunu varmış 5 ile yola devam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.