Şimdi Ara

Genpa iphone değişim yardım (cevap Geldi :( )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar.Dün tlf um genpa ya verdim.Akşam internet sitesine verdim ve alttaki yorumlar var.Acaba tlf umu yenisi ile değiştirirlermi? yoksa tamirmi ederler.Bilgiler aşağıdaki gibidir.Şimdiden teşekkürler.

ÜST KISIMDA ISIK SÜZMESI VAR DIGER YERLERE GÖRE ISIK AZ ÇIKIYOR CIHAZIN SOL ÜST KISMINDA ÇIZIK VAR IÇTEN EKRAN IÇINDE TOZLAR VAR TEMIZLENMESI ISTENMEKTEDIR MÜSTERI MEMNUNIYETI IÇIN EKRANDA VE ARKA KAPAKTA ÇIZIKLER VAR
    Arıza Tanımları Tüm Bilgilerin (Backup) Sil. Riski Kabul EDILDI
    Iç-Dis IMEI Kontrol Edildi
    Ekranda/Ön Caminda Çizikler Var

Durum Fiyat teklifinin onaylanmasi bekleniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcuky1 -- 28 Mayıs 2010; 16:28:41 >

• Arkadaşım ışık Süzmesi Olduğunda Telefon Değişimi % 90 Oluyor. Daha Kontrol Aşamasında Sabırla Bekleyin

iPhone Servis Arka Kapağını Açamadığı için Değişim Söz Konusu Oluyor Türkiyede Yasak Arka Kapağı Açmak :)
  • Onur Bey Teşekkür ederim.Bana yarın öğleden sonra belli olur dediler ama ne bileyim merak işte
    İnşallah dediğiniz gibi olur.Genpa nın artık tamir yaptığını söylemişlerdi ama.Neyse hayırlısı olsun :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcuky1

Selam arkadaşlar.Dün tlf um genpa ya verdim.Akşam internet sitesine verdim ve alttaki yorumlar var.Acaba tlf umu yenisi ile değiştirirlermi? yoksa tamirmi ederler.Bilgiler aşağıdaki gibidir.Şimdiden teşekkürler.

ÜST KISIMDA ISIK SÜZMESI VAR DIGER YERLERE GÖRE ISIK AZ ÇIKIYOR CIHAZIN SOL ÜST KISMINDA ÇIZIK VAR IÇTEN EKRAN IÇINDE TOZLAR VAR TEMIZLENMESI ISTENMEKTEDIR MÜSTERI MEMNUNIYETI IÇIN EKRANDA VE ARKA KAPAKTA ÇIZIKLER VAR
    Arıza Tanımları Tüm Bilgilerin (Backup) Sil. Riski Kabul EDILDI
    Iç-Dis IMEI Kontrol Edildi
    Ekranda/Ön Caminda Çizikler Var

Durum Fiyat teklifinin onaylanmasi bekleniyor

Bu nedir ? Sanırım sol üst kısımdaki çizik yüzünden garanti dışı bırakılmış, size muhtemelen 500 euro civarında fiyat sunulucak onun onayını alıcaklar...

• Maaalesef garanti kapsamı dışında dediler.Cihaz daa önceden açılmış.İçindeki toz girmeyi engelleyen jelatini yokmuş.Bana söyledikleri bu.Cihazı aldığım yere gittim.Yeni birtane 3gs gelene kadar bunu kullanacağım ve onlar yenisi gelince değişecekler.Hiç yoktan iyidir.Ama çoook canım sıkıldı.Garantili cihazı niy başka bir yere götürürlerki?
    Yada öyle birşey yok ta servis garantiye sokmamak için mi öyle söyledi bilemiyorum?

Bu arada ben iphon u 2. el garantili diye almıştım :(
  • Genpanın Böyle Birşey Yapıcağına inanmıyorum Aslında Anlaşılır Açılıp Açılmadığı iPhone 2. El Alırken Gerçekten Çok Dikkat Etmek Lazım Keşke Benden Alsaydın Şuanda Satıyorum Kaça Aldığını Merak Ettim ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.