Şimdi Ara

Genpa İphone

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 14 ocakta Turkcell aracılığı ile iphone 4s cihazımı genpaya gönderdim garantisi var.Telefonumun sorunu power tuşunun basmamazlık yapması sorum bu değil.Ben ayın 14ünde turkcelle verdiğim cihaz hala genpanın sitesinden imei ile baktığımda herhangi bir bilgi yok eski tarihte gönderdiğim bir bilgi var yeni bilgiyi neden göremiyorum 3 gün oldu hala onlara ulaşmamışmıdır ?

• ben cumartesi verdim pazartesi hemen yazdılar bi ara sorun var bence
  • Benımde bir önceki verdiğimde iki gün sonra verilmişti bilgi ama bunda hala bir bilgi yok pazartesiyimi bekleyip gitsem sorsam anlamadım.
  • Benımde bir önceki verdiğimde iki gün sonra verilmişti bilgi ama bunda hala bir bilgi yok pazartesiyimi bekleyip gitsem sorsam anlamadım.
  • Hocam biraz daha bekleyin. Haftanın 3 günü araç gidiyor genpaya sadece. Kargo ile göndermiyolar masrsflı diye.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayra39

Hocam biraz daha bekleyin. Haftanın 3 günü araç gidiyor genpaya sadece. Kargo ile göndermiyolar masrsflı diye.

Ozaman pazartesiyi beklemek mantıklı ?
  • Kesinlikle aceleci olmaya gerek yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 3GS WhatsApp
    9 yıl önce açıldı
    İPhone 5s Şarj Durumu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anladım inşallah sorun olmaz
  • Bugün bilgi girildi durumda onarılmak için bekliyor yazıyor kaç güne gelir acaba ? İkinci gönderişim genpaya yine değişim çıkmadı iyide çıkmadı değişim daha çok bekletiyormuş :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.