Şimdi Ara

GENPA GARANTİLİ Nokia E63 Mavi 260TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 yıl daha garantisi bulunmaktadır fatura fotokopisi var kutusu yoktur.
    Ürün program yüklenebilir (kırık fakat asla garantiyi bozmaz istenildiğinde eski haline getirilebilir.) durumdadır ayrıca içerisinde onlarca kullanışlı program ve oyun yüklüdür. Temizlik olarak 10 üstünden 8.5-9 rahat alır.
    Kendim kullanıyorum, özellikle Mail yönetimi ve kullanımı çok iyi 7 tane mail adresimi kontrol edebiliyorum ve standart kullanımda şarjı 3 gün gidiyor

2 Gb Hafıza Kartı
    Şarj Aleti
    Kulaklık
    Usb Kablosu
    Kırmızı Ön-Arka Kapak ve Tuş Takımı Hediyesidir Dilerseniz Taktırabilirsiniz. (Piyasada 40 Lira)

Fiyat 260 TL
    İstanbul içi elden görülerek alınması tercihimdir.

Kendi Resimleridir.

Özelliklerine linkten bakabilirsiniz.
    http://www.nokia.com.tr/cep-telefonlari/tum-modeller/e63/e63_ozellikler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seronet -- 8 Haziran 2010; 9:31:52 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Ölücüler iş başında

(P.M)

• aynısı var kendimde. eklemek istediklerim.
    cihazı crackladıktan sonra sınırsız prg yukleyebiliyorsunuz nerdeyse.
    16 gb lik micro sdhc kartım ile (son versiyon yuklu olması lazım desteklemesi için) kasılmadan sorunsuzca tum dosyalarımı kontrol edebiliyorum...
    Arkadaşın dediği gibi nokia email prg ile bırak 7 taneyi 15 tane mailimi aynı anda açıp ne gelmiş ne gitmiş okuyabiliyor cevap verebiliyorum
    ayrıca BU TELEFON VARKEN BİLGİSAYARINIZA

WEBCAM ALMANIZA GEREK YOK.

İÇERİSİNDEKİ ÖZEL BİR YAZILIM İLE WİFİ VEYA

BLUETOOTH ÜZERİNDEN MSNDEN WEB CAM ŞEKLİNDE KULLANABİLİRSİNİZ...

bazı programlar:

POWER MP3 : SON KALİTE MÜZK DİNLEMEK İÇİN

BLACKLİST : ARAMASINI İSTEMEDĞİNİZ KİŞİLERİ EKLEYEREK TEL ÇALDIĞINDA DİREK MEŞGULE DÜŞÜRÜR

SEARCH: TELEFONUNUZUN HERHANGİ BİR KALSÖRÜNDEKİ DOSYAYI BULMAK İÇİN GEREKLİ CÜMLEYİ YAZMANIZ YETER

CALCULATOR: GELİŞMİŞ HESAP MAKİNESİ

HAND WİFİ: OTOMATİKMAN ETRAFDAKİ KABLOSUZ İNTERNETİ BULUR VE BAĞLANIR.

İRREMOTE: TELEFON İLE İSTEDİĞİNİZ TV,OTO TEYP,DVD PLAYER VE DAHA BİRÇOK ELEKTRONİK CİHAZI KUMANDA EDER.

ANTİVİRUS: TELEFONUNUZUN VİRÜSLERE KARŞI KORUNMASINI SAĞLAR

ULTİMATE VR: SİZE GELEN ÇAĞRILAR VEYA YAPTIĞINIZ ÇAĞRILARI OTOMATİKMAN KARŞI TARAFIN HABERİ OLMADAN SES KAYDINA ALIR.

FREETONES: TELEFONA KOYDUGUNUZ ÇEŞİTLİ MEDOLİLERİ TELEFON HER ÇALDIĞINDAN DEĞİŞTİREREK ÇALAR.

BEN 15 ADET MP3 MELODİ KOYDUM TELEFONUMA VE HER ÇALDIĞINDA FARKLI MÜZİK SESİ VERİYOR.

SMS TİMER: YAZDIĞINIZ EMSAJI İSTEDİGİNİZ GÜN VE SAATTE GÖNDERMEYE YARAR.

SMART MOVIE VE DIVX PLAYER: İSTEDİĞİNİZ FİLM VE KLİPLERİ DIVX FORMATINDA TAM EKRAN İZLEMESİNİZ SAĞLAR.

dosya transferi için NE BLUETOOTH APARATI, NE USB KABLO NE DE KART OKUYUCU.
    SADECE VE SADECE KABLOSUZ AĞ OLMASI YETERLİ. EVET YANLIŞ DUYMADINIZ KABLOSUZ AĞ ÜZERİNDEN PAYLAŞIM VERDİĞİM KLASÖRLERİME BİLGİSAYARIMDAN RAHATLIKLA ULAŞABİLİYOR VE DOSYA TRANSFERİMİ KABLOSUZ AĞ ÜZERİNDEN HIZLICA HALLEDEBİLİYORUM. aşağıdaki foto e61 telefonum varken kullandıgım ag taransferi. şimdi de e63 den yapıyorum aynısnı.fotoya bakınız...

fiyat gayet makul. kesinlikle kullanılması gereken bir telefon. iyi satışlar hocam. biliyorum çok yazdım ama renk gelsin ilanına istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elusive -- 9 Haziran 2010; 14:59:32 >

• Eline sağlık üstad, ben okadar detaya girmedim ama anlattıklarına katılıyorum.
    E72 modeline terfi ettiğim için satıyorum, ancak E72 üzerindeki mail programını hiç başarılı bulmadım ve henuz kırma şansıda yok son versiyon olduğu için.

• öyle deme opda.cer sitesinden. senın telefonun imesine ait orjinal 2 yıl kullanım sureli sertifika alablir hellocabrie ile cracklama yapabilirsin .. kardeşimde e72 var tıkır tıkır son versiyon olarak full prg kullanmakta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elusive -- 9 Haziran 2010; 15:19:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elusive

öyle deme opda.cer sitesinden. senın telefonun imesine ait orjinal 2 yıl kullanım sureli sertifika alablir hellocabrie ile cracklama yapabilirsin .. kardeşimde e72 var tıkır tıkır son versiyon olarak full prg kullanmakta

Sertifika aldım bahsettiğin programıda denedim ama olmadı, yurt dışı sitelerde son versiyon için birşey çıkmadığı yazıyor.
    Versiyon yükseltmeden önce kırarsan sorun olmuyormuş daha sonra olmuyormuş.
    E63 için hiç sıkıntı olmamış son versiyon olmasına rağmen yapmıştı.

• kullandığın hellocabrie prgmında sorun olabilir hocam. ya da bze iyi denk geldi. kardeşim su anda kullanıyor sorunsuz. iyi satışlar bu arada
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: elusive
    kullandığın hellocabrie prgmında sorun olabilir hocam. ya da bze iyi denk geldi. kardeşim su anda kullanıyor sorunsuz. iyi satışlar bu arada

Teşekkürler üstad renklerdiğin bilgilendirdiğin için
    Müsait olduğunda versiyon öğrenebilirsen sevinirim bi deneyeyim (Hellocabrie).

• PM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatihli52
    PM.

Mesaj kutunuz doluydu gönderdiğim cevabı alamadınız, daha öncede bu teklifi yapmıştınız fakat ben böyle bir takas düşünmüyorum teşekkürler.

• Ürün satıldı, bende ölücülerden kurtulmuş oldum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.