Şimdi Ara

GENPA ÇIKIŞLI BEYAZ 4S 16 GB---600 TL.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz Tablet Marka #OnePlus
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefon tarafımdan aktif olarak kullanılmaktadır.
    Telefonu 2. el olarak aldım.
    Sol üst köşede çerçeve kasanın birleşme yerinde darbeden dolayı hafif açıklık var normalden en fazla 1-2 mm ama ben yazdim yakindan buyultulmus fotosunuda ekledim...Ben aldığımda bu şekildeydi kullanıma vs en ufak bir zararı olmadığından yaptırma gereksinimi duymadım. Gerekte yok zaten
    Arka kapak cam kısmı gene benden önceki sahibi tarafından kozmetik gorunum için değiştirilmiştir.
    Ses kısma tuşu bazen titreşime sessize aldığında 2 kere titriyor sanırm ufak temassızlık yapıyor ama sadece 2 kere titriyor sessize alıyor...
    Telefon tamir amaçlı servise gitmemiştir.
    Genpa çıkışlıdır. İmei'den sorgulanabilir.
    Ekranda çizik yoktur.Jelatinle kullanılmıştır.
    Donanımsal yada yazılımsal en ufak sorunu yoktur. Çalışması mükemmeldir. Onlarca 4/4S kullandım pil olarak en iyileri arasındadır.

Orijinal şarjı ve USB şarj kablosu verilecektir.Başka bir şey verilmeyecektir.

Forumda genelde alıcı olarak bulunuyorum, telefon merakımdan sürekli değiştirdiğimden satılıktır. 2. telefon olarak kullanmaktaydım.

1 lira pazarlık mesajı atanlara cevap yazmıyorum. Genpa çıkışlı yurtiçi telefon kayıt kapanma derdi yok!

Takas kesinlikle yok. Elden teslim edebilirim istediğiniz gibi inceleyebilirsiniz... Eyüp Sultan yada Fatih'den
    Sanalpazar v.s açamam ücreti ödenmeden ürünü gönderemem...
    Forumda onlarca telefon aldım aldığım her telefonu ya elden aldım yada önce havale yaptım. Kendim nasıl yapıyorsam satışımda o şekil.

İlan katıyetle yoruma kapalıdır. Sohbet odasına dönüyor sonra burası.

FİYAT : 600 TL.

GENPA ÇIKIŞLI BEYAZ 4S 16 GB---600 TL. GENPA ÇIKIŞLI BEYAZ 4S 16 GB---600 TL. GENPA ÇIKIŞLI BEYAZ 4S 16 GB---600 TL. GENPA ÇIKIŞLI BEYAZ 4S 16 GB---600 TL. GENPA ÇIKIŞLI BEYAZ 4S 16 GB---600 TL. GENPA ÇIKIŞLI BEYAZ 4S 16 GB---600 TL. GENPA ÇIKIŞLI BEYAZ 4S 16 GB---600 TL.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtasova -- 20 Ekim 2014; 16:37:37 >

• Fiyat guncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyatı günceledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtasova -- 20 Ekim 2014; 16:39:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gümcel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.