genpaya 02-12-2005 taraihinde bir telefon verdim 11 gün oldu ve bu gün aradım ve hala merkez servise gönderilecek diyor. tek sorun versiyon yükletme ve joystikteki takılmalardı w800i de bu adamlar nasıl çalışıyorlar bilginiz varmı ? müşteri hizmetleri 15 dakika boyunca bekltir sonra suratına kapatıyor yrmcı olabilecek yad fikir verecbilecek varmı?
walla kvkda genpada verdikleri makbuzlarda servis süremiz 3 gündür yazıyo ama ben daha görmedim 3 günde telefon yaptıklarını.şimdi senin psikolojini tahmın edebiliyom p910um bozulmuştu 1 ay yapamadılar delirdim
quote:
Orjinalden alıntı: nasuh
walla kvkda genpada verdikleri makbuzlarda servis süremiz 3 gündür yazıyo ama ben daha görmedim 3 günde telefon yaptıklarını.şimdi senin psikolojini tahmın edebiliyom p910um bozulmuştu 1 ay yapamadılar delirdim
arabayı servise verion 2 günde yapıyorlar bu ahmaklar bi board 3 entegre bi tuş takımmından oluşan aleti 11 günde yapamıyorlar hatta daha da uzayacak
ayrıca ben napayım bunları şikayet için en azından bağıranın çağırarnın lafı dinliyor adamlar hayvanlıklara alıitiıği için sitelerinden okkalı bir mail yazdım ama siterlerinde bize ulaşın bölümü çalışmayacak kadar aciz bence bir daha sakın genpa almayın hiç tavsiye etmiyorum adamlara ulaşma imkanı bile yok siteden möö möö bakıyon o kadar.
varmı tanıdığı olan yrd edebilecek olan genpa servisinde
1 arıza, 2 tanede versiyon için telefon verdim, arızayı ertesi gün, versiyonu 3 saat sonra verdiler... Ankara KVK.
quote:
Orjinalden alıntı: noxco
1 arıza, 2 tanede versiyon için telefon verdim, arızayı ertesi gün, versiyonu 3 saat sonra verdiler... Ankara KVK.
valla helal olsun ankara kvkya orda çalışanlar izmire transfer olsun tez elden.
Ben bir tuşu değiştirmek için 1 hafta bıraktım ve geri aldım. Neymiş tuş gelmemişmiş. Sonra ara ara arayarak geldiği gün verdim öyle yaptırdım. Bıraksam 15 günden fazla bekleyecek. Neler çektim neler. Allah yardımcın olsun.
quote:
Orjinalden alıntı: noxco
walla kvk ile genpa arasında sanırım dağlar kadar fark var keşke kvk ya bıraklsaydım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme