Şimdi Ara

genpa bir teli kaç günde veriyor w800i

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • genpaya 02-12-2005 taraihinde bir telefon verdim 11 gün oldu ve bu gün aradım ve hala merkez servise gönderilecek diyor.
    tek sorun versiyon yükletme ve joystikteki takılmalardı w800i de
    bu adamlar nasıl çalışıyorlar bilginiz varmı ?
    müşteri hizmetleri 15 dakika boyunca bekltir sonra suratına kapatıyor
    yrmcı olabilecek yad fikir verecbilecek varmı?

• walla kvkda genpada verdikleri makbuzlarda servis süremiz 3 gündür yazıyo ama ben daha görmedim 3
    günde telefon yaptıklarını.şimdi senin psikolojini tahmın edebiliyom p910um bozulmuştu 1 ay yapamadılar delirdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: nasuh

walla kvkda genpada verdikleri makbuzlarda servis süremiz 3 gündür yazıyo ama ben daha görmedim 3
    günde telefon yaptıklarını.şimdi senin psikolojini tahmın edebiliyom p910um bozulmuştu 1 ay yapamadılar delirdim

arabayı servise verion 2 günde yapıyorlar bu ahmaklar bi board 3 entegre bi tuş takımmından oluşan aleti 11 günde yapamıyorlar hatta daha da uzayacak
  • ayrıca ben napayım bunları şikayet için en azından bağıranın çağırarnın lafı dinliyor adamlar hayvanlıklara alıitiıği için
    sitelerinden okkalı bir mail yazdım ama siterlerinde bize ulaşın bölümü çalışmayacak kadar aciz bence bir daha sakın genpa almayın hiç tavsiye etmiyorum adamlara ulaşma imkanı bile yok siteden möö möö bakıyon o kadar.
  • varmı tanıdığı olan yrd edebilecek olan genpa servisinde
  • 1 arıza, 2 tanede versiyon için telefon verdim, arızayı ertesi gün, versiyonu 3 saat sonra verdiler... Ankara KVK.
  • quote:

Orjinalden alıntı: noxco

1 arıza, 2 tanede versiyon için telefon verdim, arızayı ertesi gün, versiyonu 3 saat sonra verdiler... Ankara KVK.

valla helal olsun ankara kvkya orda çalışanlar izmire transfer olsun tez elden.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben bir tuşu değiştirmek için 1 hafta bıraktım ve geri aldım. Neymiş tuş gelmemişmiş. Sonra ara ara arayarak geldiği gün verdim öyle yaptırdım. Bıraksam 15 günden fazla bekleyecek. Neler çektim neler. Allah yardımcın olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: noxco

1 arıza, 2 tanede versiyon için telefon verdim, arızayı ertesi gün, versiyonu 3 saat sonra verdiler... Ankara KVK.

walla kvk ile genpa arasında sanırım dağlar kadar fark var keşke kvk ya bıraklsaydım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.