Şimdi Ara

Genius Bar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakın zamanda randevu alan var mı veya saat kaçta açıldığına dair bir bilgisi olan ?

Telefonumun kullanım süresi hakkında şikayetim var fakat saat 12 de 3 gündür randevu açılmadı acaba saatleri mi değişti

• Az önce açıldı. Hatta ben girene kadar bütün hafta dolmuş :D pazar akşam boştu ama saati seçim ilerleye bastım. Bu saat artık uygun değildir hatasını verdi :D :D
    Millet çok hızlı 5-6dk da bitiyor :D :D
  • aynen maalesef bende pazar için yer seçtim (ki çarşamba günü istanbulda olacağım) bir daha gidip gelirim dedim ama nafile tıklayana kadar bitti. bu ne saçma sapan iştir ciddi olarak anlamış değilim.
  • en sonunda bi yer kapabildim ancak istanbulda yaşamıyorum telefonumu kargoyla arkadaşıma göndereceğim inşallah sorun çıkartmazlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan3

Az önce açıldı. Hatta ben girene kadar bütün hafta dolmuş :D pazar akşam boştu ama saati seçim ilerleye bastım. Bu saat artık uygun değildir hatasını verdi :D :D
    Millet çok hızlı 5-6dk da bitiyor :D :D

Saati tam kactı hatırlıyor musunuz :D olmadı bayram donusune bakıcam su an istanbuldayım ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 00.05 de sadece pazar günü öğleden sonrası boş gözüküyodu. Ancak tıklayıp ilerleye basınca bu saat artk uygun değil hatası verdi. Sonra tekrar girdim pazar akşamı boş kalmıştı yine tıkladım ilerle dedim ama aynı hatayı verdi :D :D
  • Arkadaslar sistem hangi gün saat kacta aciliyor acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sound bar mı, Hifi mi?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar saat 00:00 - 00:03 arası randevular açılıyor hızlı olmalısınız 10 saniyede randevular bitiyor.
  • Ben de pazar 19:00 a alabildim dün gece
  • hocam bu gece açılmadımı ya da ben mi alamadım ? Zorladım zorladım yok yani hep dolu hep dolu. Her gece açılıyormu bir de bu? Nasıl bir sistem?

İnsanlar da gece 12 diyen var sabah 6 diyen var. Doğrusu nedir?

Hangi gunler açılıyor bi yardımcı olabilicek varmı
  • Kullanmayacak olan varsa talibim..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batarya sorunum için gittim telefonu değiştirdiler darısı başınıza
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.