Şimdi Ara

Geniş Aile (181. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.344
Cevap
5
Favori
162.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diziyi bir türlü istikrara sokamıyorlar. Uzatmak için kıvranıp duruyorlar da sıkıcı oluyor artık.

quote:

Orijinalden alıntı: kenxx

Niye evlendirmiyolar bunları bir sürü malzeme bulabilirler halbuki evli olduklarında da

Aynen. 80. bölüm iyiydi fakat son bölümle yine tipik Türk dizilerine dönüş yaptı.

Edit: 81. bölümün tamamını izledim ve resmen drama bağlamış dizi. Gülmek için izliyoruz ama stres yaptırıyorlar insana.

Bu arada Berrak %99 Hale Caneroğlu. Sesi çok benziyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 20 Mart 2011; 20:25:45 >

• 82. Bölüm özeti :

Berrak ve çocuğunun aniden ortaya çıkışı nikahın karışmasına neden olur.Cevahir, Katip ile birbirine girerken Zeynep ortadan kaybolur!

Cevahir'in eski eşi Berrak'ın çocuğu ile nikaha gelip itiraz etmesi bir anda her şeyi alt üst eder. Çocuğun Cevahir'den olduğu iddiası ortalığın daha da karışmasına neden olur Cevahir'in suçlamalar karşısında sessiz kalması ise Zeynep'in kalbini fena yaralar.
    Çıkan karmaşanın içinde Zeynep, kimseye görünmeden sessiz sedasız ortadan kaybolur. Berrak ise oğlu Cüneyt ile birlikte Kirişoğulları'nın evine gelir. Muazzez, Nazan ve Hafize Nine, Berrak'tan hiç haz etmezler. Fakat Kuddusi Baba, çocuğun gerçek torunu olma ihtimaline karşı fazla yumuşak davranmaktadır. Gönlü ve aklı Zeynep'te olan Cevahir sevdiğinin peşini bırakmamaya kararlıdır. Bütün engelleri aşıp onunla konuşmak için harekete geçer. Bu arada Berrak'ın yaptığı gizli konuşmalardan şüphelenen evdeki kadınlar onu takibe alırlar. Ancak karşılarında hiç ummadıkları bir isim ve gizli kapaklı bir plan vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Benşizofrendeğiliz

82. Bölüm özeti :

Berrak ve çocuğunun aniden ortaya çıkışı nikahın karışmasına neden olur.Cevahir, Katip ile birbirine girerken Zeynep ortadan kaybolur!

Cevahir'in eski eşi Berrak'ın çocuğu ile nikaha gelip itiraz etmesi bir anda her şeyi alt üst eder. Çocuğun Cevahir'den olduğu iddiası ortalığın daha da karışmasına neden olur Cevahir'in suçlamalar karşısında sessiz kalması ise Zeynep'in kalbini fena yaralar.
    Çıkan karmaşanın içinde Zeynep, kimseye görünmeden sessiz sedasız ortadan kaybolur. Berrak ise oğlu Cüneyt ile birlikte Kirişoğulları'nın evine gelir. Muazzez, Nazan ve Hafize Nine, Berrak'tan hiç haz etmezler. Fakat Kuddusi Baba, çocuğun gerçek torunu olma ihtimaline karşı fazla yumuşak davranmaktadır. Gönlü ve aklı Zeynep'te olan Cevahir sevdiğinin peşini bırakmamaya kararlıdır. Bütün engelleri aşıp onunla konuşmak için harekete geçer. Bu arada Berrak'ın yaptığı gizli konuşmalardan şüphelenen evdeki kadınlar onu takibe alırlar. Ancak karşılarında hiç ummadıkları bir isim ve gizli kapaklı bir plan vardır.

İyi bari anladığım kadarıyla çocuk Cevahir'in değil.

Ayrıca evet Hale Cerenoğlu oynuyor Berrak'ı.

• Eko tutmuştur o kadını %100
  • ve özetede bakınca anladımki izlemememde haklıyım hadi bakalım . 7. haftaya doru gidiyorum
  • 80 bölümün 60-70ini izlemişimdir ben bile sıkıldım yahu.Bari farklı karakter girse bir değişiklik olsa son 20 bölümdür para ve kız meselesinden başka olay yok.
  • Harbi ya bu son bölümler iyice sıradanlaştı. Dizi özelliğini yitirdi resmen. Yazan da yöneten de oynayan da bıktı galiba..
  • haziranda dizi final yapacak kesin
  • Berrak : Hale Caneroğlu namı-diğer Yaprak
  • berrak güzel biri olsun diyordum ama
  • Lalanın dile geldiği sahne

http://www.youtube.com/watch?v=wPjyiTYVJDs

Ama gerçekten filmde bir an önce bi final yapalım havası var şuanki senaryo onu gösteriyor
  • Uzun bi aradan sonra(sanırım 3 hafta) ilk kez izleyeceğim bakalım ne olmuş diziye :)
  • Ufaklık da pek fena... nasıl bir çıkıştır o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KYgt

Uzun bi aradan sonra(sanırım 3 hafta) ilk kez izleyeceğim bakalım ne olmuş diziye :)

7. hafta ve izlemiyorum
  • berrak'ı bilal ayarladı galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .solitario.

berrak'ı bilal ayarladı galiba.

öyle gözüküyor.
  • Bilal italyaya gidiyorum diyerek herkesi kandırdı berrak'ı cevahirin üstüne saldı yada bilalin babası ve lala'da bu tezgahı kurmuş olabilir çünkü bu bölümde hiç gözükmediler.
  • oyle olmus evette bilalsiz olmuyor bu dizi. ayrica gecen hafta konusan lala bu hafta konusmadi nedense
  • Berrak'ın Türkiye'ye gelmesini bence Eko ile Lala ayarladı.
    Düğüne engel olmak için.(bknz : geçen bölümün sonları)
  • Komedi dükkanına tıklıyorum Geniş aile konusu açılıyo noluyo len
  • 
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.