Şimdi Ara

Geniş Aile (166. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.344
Cevap
5
Favori
162.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ulvi;İnsanmıymış
  • Yalnız bişi diyim bence bu dizide lastik oldu uzadıkça uzadı şimdi mesela ben cevahir i seviyorum 5 dk sonra oyundu hop dön en başa cevahir bilal kavga etsin kız cevahiri seviyorum desin tekrar başa kısır döngü olmuş artık dizide bence eğlendiriyo ama çok kısır bence artık
  • Sakin ol şampiyon'da geldi Korhan efendi söyledi.
  • Zeynep şukufe muhabbetini iyice uzattı bence cevoya birşey olduğu zaman anlıyacak kıymetini o zaman barışacaklar.
  • mürsel'le nazan bilgisayarın
    başında muhabbet ederler;

mürsel: tazan napmışsın ağıza
    alınmayacak laflar etmişsin kıza..!!
    nazam: alla alla o da ağzına
    almasaydı, öpüp geçseydi o
    zaman

Nazana baksen :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen sezonun tadını aldığım bi bölüm oldu

mürselin counter oynarkenki nicki ''ermürselikurtarmak'' mış ,ekşide gördüm

herşey güzeldi ama yine hep eleştirdiğim bi noktaya gelindi.Her hafta polisin mahalleye gelmesi,sürekli başlarına bi olay gelmesi falan artık kabak tadı vermeye başladı,neyseki espriler,diyaloglar o kadar güzelki ordan kurtarıyorlar.

Bi de anlamadığım bişey var,madem diziye Pırılın sevgilisi olacak bi karakter gelecekti tiki tayanç niye gönderildi ? ailece amerikaya taşınmış olsalarda bi şekilde tayanç istanbulda kalabilirdi,komedi dizisinde kimse mantık arayacak değil.

Bu arada diziye yeni gelen kız niye gitti,onunla alakalı bi açıklama yapılmış mıydı ? kızı başka dizilerde falanda göremiyoruz

• ''ermürselikurtarmak''
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mister No

geçen sezonun tadını aldığım bi bölüm oldu

herşey güzeldi ama yine hep eleştirdiğim bi noktaya gelindi.Her hafta polisin mahalleye gelmesi,sürekli başlarına bi olay gelmesi falan artık kabak tadı vermeye başladı,neyseki espriler,diyaloglar o kadar güzelki ordan kurtarıyorlar.

Bi de anlamadığım bişey var,madem diziye Pırılın sevgilisi olacak bi karakter gelecekti tiki tayanç niye gönderildi ? ailece amerikaya taşınmış olsalarda bi şekilde tayanç istanbulda kalabilirdi,komedi dizisinde kimse mantık arayacak değil.

Bu arada diziye yeni gelen kız niye gitti,onunla alakalı bi açıklama yapılmış mıydı ? kızı başka dizilerde falanda göremiyoruz

ben onu hiç hatırlamıyorum hangisi o ? ayrıca zeyzeyin son anda yaptığı da artık hani s..tık sıvadık şimdi tüyü de buraya dikiyorum gibi birşey oldu

edit:Cevo nun annesi bilgisayar muhabbeti dönerken

"neyapacaksın oğlum sonra hacker mıdır fa**ermıdır ondan olacaksın" gibisinden birşeyler söyledi o sahnede yerlerdeydim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thend -- 22 Ocak 2011; 3:20:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: thend

quote:

ben onu hiç hatırlamıyorum hangisi o ? ayrıca zeyzeyin son anda yaptığı da artık hani s..tık sıvadık şimdi tüyü de buraya dikiyorum gibi birşey oldu

"neyapacaksın oğlum sonra hacker mıdır fa**ermıdır ondan olacaksın" gibisinden birşeyler söyledi o sahnede yerlerdeydim

Şevvalden bahsediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Defense Devil

quote:

Orijinalden alıntı: thend

quote:

Şevvalden bahsediyor.

tekkaş olan mı? hocam napıcan onu ya reklamlarda felan görüyoruz onu

• Bölüm güzel olmuş heralde izleyim bari
  • ulvi '' cevayı bırak sevayı al ''
  • Genel olarak güzel bi bölümdü sonu dışında.Zeynep'in yaptığıda cidden ayıptı hani
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Problem

ulvi '' cevayı bırak sevayı al ''

• Nadir Dedeye Bak Sen
    http://www.facebook.com/video/video.php?v=178350658870099&comments&ref=mf#!/profile.php?id=100001476778539

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRLoRd -- 23 Ocak 2011; 19:00:26 >
  • Fragman gelmiş

Birde en çok sevilen oylarda Bilal başı çekiyor ne ara zirveye çıkardınız

• Kusura bakmayın netbook olduğu için biraz küçük
  • Bölüm güzeldi yeni izleyebildim , ama sonunda yine saçmaladılar. Artık birleşsin şunlar saçma sapan olaylar dönmesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Minekop

Bölüm güzel olmuş heralde izleyim bari

hani izlemeyecektin. konu değişene kadar
  • çok saçma bi mantk var bence daha eve yeni pc girdi geçen bölümde . nazan diyo bunun neresine çamasır suyu dökecem vs vs bu kadar olmaz cahillik o kadar cahilsiniz madm bi yemek sofraarı oluyo. çeşit çeşit bi bölümde cacıkmıydı tatlımıydı bişi vardı kapta herkesin isimleri yazılms soslarla felan evde tuvalet terliğiyle geziyo kuddusi fragmana bakın . saçma ya valla saçma
    bi kaç bölüm önce paraları yoktu dükkan felan gitmişti zaten dükkan kiraydı paraları yoktu . kuddusi elin veledine pc hediye ediyo zeynebe eczane açıyo vs vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kill.1907 -- 23 Ocak 2011; 21:34:50 >
  • 
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.