Şimdi Ara

Geniş Aile (155. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.344
Cevap
5
Favori
162.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hala yok bu sefer salı çarşamba anca koyarlar merakla bekleniyor biliyorlar
  • Bu gece koyabilirler belki
  • İnşallah şöyle yapmazlar

Şukufe geliyor.Cevahir'in anıları depreşiyor Zeynep'ten uzaklaşıyor.O arada Zeynep Bilal'e sarkıyor.Sonra Şukufe gidiyor.Cevahir Zeynep'in gönlünü almaya çalışıyor.Ama Zeynep yüz vermiyor falan filan..Klasik 1. sezonun konusu işte.

Biraz değişiklik lazım konuya.Hep kaçma kovalama insan sıkılıyor
  • FRAGMAN GELDİ!!!!

http://startv.com.tr/dizi/genis-aile-110.html

Cevahir annesiyle , babanesine sevgiliyiz biz falan diyor fakat Şukufe Zeynep'in aklını karıştırıyor gördüğünüz gibi.Ulvi yine bombayı patlatıyor son dakikada

• Al işte ortalığı karıştırmaya gelmiş belliki aytaç tikiside dalga geçiyor cevoyla hele ulvinin söylediği şey cevonun aklını daha çok karıştırdı
  • Ulvi şey demeye çalıştı orda ya.Kızlığı duruyorsa bence evlen .Yoksa benmi yanlış anladım
  • ZzZz tamda düşündüğüm gibi.Cevahir Şukufe'yi göndermezse izlemicem
  • Güzel olacağa benziyor
  • Bence Cevo Zeyzey ile evlensin çocuk yapsın Şufuke ile de dost hayatı yaşasın metres tutsun. Başka çözümü yok.
  • Şukufe'nin gideceği belli zaten.Adı üstünde konuk oyuncu
  • Şükufe konuk oyuncu geldi gibi gözüküyor şu an.Kıvanç Tatlıtuğ'un Ezel'de kaldığı gibi 3-4 bölümlük birşey olabilir.Temelli geldiyse dizideki hikaye akışı bence bozulur.Sonuçta Şükufe mahalleyi birbirine katıp,öyle gitti,karakter olarak hikayedeki miadı doldu.Bu saatten sonra dizide tekrardan gönül favorisi olması saçma olacaktır.Zeynep karakteri de diziye oturmuşken,dizinin kimyasıyla çok oynamamak lazım...

İnternette çıkan haber ise çok ilginç.Rojda Demirer için kaprisli denmiş,sette sevilmiyormuş falan...Tabii röportajlarda birbirlerini kötülemez oyuncular ama böyle bir durum varsa,Zeynep gidecek ve Şükufe kalacaktır.Ki umarım kazın ayağı öyle değildir.Ama bu diziyle ilgili nete düşen haberler hep oldu.Zuhal Topal ayrılacak dediler,başta yalanlandı sonra oldu.Star'a geçecek dediler,dizi bir ay sonra Star'a geçti.Korkuyorum Jane.

Yani şimdi Rojda ile Zuhal'i karşılaştırmak istemiyorum ama,Rojda daha güzel yaw...

• Fragmandan anladığım kadarıyla Zeynep'in aklını Şukufe, Cevahir'in aklını da Ulvi karıştırcak gibi. Ters bir durum olmaz umarım.Bu sebeple bölümün sonunu daha çok merak ediyorum.
  • Bilal'in tipe bak donuna kadar kaptırmış

Ulvi:Şukufe hala kız oğlan kızsa evlen
  • Ulvinin sözüne bakmaz bence kimse
  • Ulvi zaten komiklik olsun diye diyor onu orda ya.Kim bilir o sözden sonra Cevahir ona ne demiştir.
  • Rojda normalde hanım hanımcık sempatik iyi bir kız olarak gözüküyor asıl kaprisli olan birisi varsa oda zuhal topal bence.Aytaç tikisi cevoya neden seni seviyorum dedi anlamadım dalga geçiyor herhalde şukufeyi kaptı ya muradına erdi bir diğer tuhaflık ta bilo ile cevonun ne için kapıştıkları zey zey'de de şukufe paranoyası başladı hadi hayırlısı bence kuddusi yada devir gönderecek şukufeyi güzel bir sözle.
  • Arkadaşlar özeti buldum

ŞÜKUFE’NİN GELİŞİ MAHALLEDE BOMBA ETKİSİ YARATIR.

ZEYNEP’E SONUNDA AÇILAN CEVAHİR İKİ AŞK ARASINDADIR.

Şükufe’nin ani gelişi herkesi şok eder. Özellikle de Cevahir alt üst olur. Haber tez vakitte tüm mahalleye kulaktan kulağa yayılır. Aytaç’ın aniden kumara merak salması Şükufe ile aralarının açılmasına neden olmuştur. Aytaç ne kadar töbe de etse Şükufe artık ona inanmamaktadır. Cevahir,Zeynep’i kıllandırmadan bir an önce karı kocayı barıştırıp Amerika’ya göndermeye çalışır. Koyu Bilal ise bu durumu Zeynep ile Cevhair’i ayırmak için kullanır. Aytaç ‘ın kumardan kopamaması için bir sürü plan tezgahlar. Zeynep’e Şükufe ile gidene kadar görüşmeyeceğine dair söz veren Cevahir, sözünü tutamaz. Ancak başbaşa konuşan ikiliyi Zeynep görür. Cevahir’in hala Şüfuke’yi sevdiğini düşünen Zeynep hiç bir açıklama beklemeden bir karar verir. Ailesi ile konuşan ve Zeynep’e süpriz yapmaya hazırlanan Cevahir ise bu karar ile şok olur.

• Pff al işte tamda dediğim gibi olmuş.Ben diziye biraz ara veriyim bakarım buraya.Değişirse durumlar izlerim
  • Cevonun başına ne geliyorsa iyilik yapınca geliyor sanane şukufeden ne hali varsa görsün bence şukufe zey zeye gerçeği anlatacak fragmanda görülen kısımda olabilir küçüklükten beri bir birimizi seviyorduk ama herşey bitti cevo seni çok seviyor diyecek zey zey'de durumu yanlış anladığı için cevonun gönlünü almaya çalışacak.
  • 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.