Şimdi Ara

Genie Scout hata

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıl 2014.Save dosyayısını çalıştırıyorum ama yeni oyuncular çıkmıyor.Save dosyamdan eminim ve mesutu denedim mesela 25 yaşına geldi oyunda.Genide 24 gözüküyor.Sebebi nedir?2014de çıkan regeneleri falan görmüyorum.

• kötü olmuş cidden umarım hep olan bişey değildir.

ztn beta sürüm olduğu için bazı gariplikler farketmiştim mesela bende de 2-3 oyuncuyu scoutta buldum oyunda çıkmıyo.

tam sürüm umarım çıkar yoksa oyuncuları çok yanıltır bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

kötü olmuş cidden umarım hep olan bişey değildir.

ztn beta sürüm olduğu için bazı gariplikler farketmiştim mesela bende de 2-3 oyuncuyu scoutta buldum oyunda çıkmıyo.

Oyunda çıkmayanların sadece isimleri scoutta farklı yazılmış nedense oynadığı takıma girin mevkisi yaşı falan aynı olan oyunculara bakın biri mutlaka o oyuncudur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaptainSagara

quote:

Oyunda çıkmayanların sadece isimleri scoutta farklı yazılmış nedense oynadığı takıma girin mevkisi yaşı falan aynı olan oyunculara bakın biri mutlaka o oyuncudur.

malesef ingiltere 6.liginde başladığım için sadece bedava takımsız oyunculara bakabiliyorum o yüzden öyle bi şansım yok

• quote:

Orijinalden alıntı: CaptainSagara

quote:

Açılan pencerenin , sol üst köşesine baktığınızda , oyuncunun gerçek adını göreceksiniz.
  • Brezillerin isimleri çinli gibi çıkıyor.Mesela Bian Jun var bi tane.Bi deniyim dediğini saol.
  • çok sakat olmuş beta
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    starcraft 2 offline map ekleme
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Özelliklerinden buldum aynı oyuncuyu.Gustavoymuş adı.Saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Marcos -- 6 Şubat 2011; 15:34:52 >
  • valla aklımdan uçup gitti 1-2 isim vardıda, ama bidahakine kullanırım sağol.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.