Şimdi Ara

General Mobile Q4, Huawei G6608, wifi, Qklavyeli, çift sim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
22.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • General Mobile Q4, Huawei G6608
    Cihaz Huawei üretimidir.

     General Mobile Q4, Huawei G6608, wifi, Qklavyeli, çift sim
     General Mobile Q4, Huawei G6608, wifi, Qklavyeli, çift sim

    GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - SIM 1
    GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - SIM 2
    111,5x59x12 mm, 93 gr
    19,5MB Dahili hafıza, 2GB Hafıza kartı içinde, kartslotu microSD 16GB desteği
    Telefonun menüsü çok hızlı
    TFT, 256K colors, 320 x 240 pixels, 2.4 inches
    QWERTY klavye
    3.5mm jack
    WLAN Wi-Fi 802.11 b/g
    USB
    3.2 MP, 2048x1536 pixels
    FM radio
    - Java
    - Çift sim (Dual SIM )
    - Nimbuzz (Tüm sosyal ağlara erişim)
    - Opera mini
    - Predictive text input
    Batarya Li-Ion 1000 mAh

    http://www.generalmobile.com/tr/index.asp?action=Double_Sim_Card_Phones/Q4_overview

    http://www.gsmarena.com/huawei_g6608-4032.php


     General Mobile Q4, Huawei G6608, wifi, Qklavyeli, çift sim
    __________________________________________
    Qwerty klavyeli diğer modeli GM Fox
    http://forum.donanimhaber.com/m_49755230/mpage_1/f_/key_//tm.htm
     General Mobile Q4, Huawei G6608, wifi, Qklavyeli, çift sim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 21 Eylül 2011; 20:11:26 >







  • o ne renk öyle ya hu .. iyice. şaşırdılar artık...
  • Ya sanmıyorum açıkcası androidli olduğunu. çift sim kart ve Wi-Fi yazmışlar slogana. Bunu öne çıkarmışlar yani. androidli olsa muhakkak androidli derlerdi sloganda. bu yüzden daha da uygun olur fiyatı bence. facebook sayfalarında yarışma başlatacaklarmış bu telefonla ilgili. bakalım açıklansın bi nasıl olacak görelim.
  • yarışmayı ben de gördüm. başladı mı? bi de telefon çıktı mı piyasaya bilen var mı?
  • telefon piyasaya çıkmış olabilir.http://www.generalmobile.com/TR/index.asp?action=Double_Sim_Card_Phones/Q4_overview websitelerinde özellikleri açıklanmış çünkü. sade ve kullanışlı bi telefon gibi. çift simkart, Wi-Fi ve QWERTY klavyesi var. yeterli bence



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ninjatospa -- 16 Ağustos 2011; 18:24:54 >
  • yarışma başlamış sevda_cöm. "çift simkart tam bana göre;çünkü..." noktalı yeri en yaratıcı dolduran yarışmayı kazanıyormuş. bence katıl. kazanman için forumdan da destek toplarız. :)
  • Hala satışta değil sanırım..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 20 Ağustos 2011; 13:11:06 >
  • Slm bu cihazın piayasada ki muatilleri hagileri olur acaba daha ucuzmudur.

    Birde bu cihaz çift hattlı ya 2 hat ta aynı anda çalışıyormu.
  • Q4 hepsiburada ve hızlıal'da satışa sunulmuş. İkisindede fiyatlar aynı. Fiyat hakkında yorum yaparsanız sevinirim.



    http://www.hizlial.com/telefon/cep-telefonlari/general-mobile-q4_02.044.1580.0050.htm
  • SAR değeri nedir
  • telefon satışa sunulalı bir hafta olmadı, cihaz yeni yani. çift simkart aynı anda çalışıyor bu telefonda da. zaten general mobile ın tüm çift hatlı telefonlarında öyle. iki hat da aynı anda aktif durumda. SAr değeri ile ilgili olarak da kulakta 0,912 w/kg. vücutta ise 0,851 w/kg. SAR değerleri bence oldukça iyi çünkü avrupa'da sınır 2,00 w/kg. amerika'da ise 1,6 w/kg. mesela blackberry'nin SAR değeri 1,5 w/kg olduğu için konuşmanın onuncu dakikasından sonra başınız ağrımaya başlıyor. Blackberry kullanan arkadaşlarım en çok bundan şikayetçiydi. O açıdan bakınca Q4 ün SAR değerleri çok çok iyi.
  • Bu telefonu Hızlıal'dan aldım. Yanında 4 Gb hafıza kartıyla geldi. Telefonun kullanımı çok basit. Oldukça hafif bi telefon. Menüde aradığınızı rahatça bulabiliyosunuz ama bazı yerlerinde çakma telefonlarının menüsü kullanılmış. Bu sebepten moralim bozuldu biraz açıkçası. Q klavyenin kullanımı inanılmaz derecede kolay geldi bana. Ben bu kadar hızlı mesaj yazdığımı hatırlamıyorum. Kamerası tatmin edici ama video çekimlerinde kalitesi baya bi düşüyo. Radyosu kulaklık takmadan çalışmıyormuş fm tuşuna basınca öyle bi uyarı verdi. Telefonun hoparlör sesi bence çok iyi. Önceki telefonumda cebimdeyken biri aradığında duymuyordum bunda duyuyorum. Telefonu alırsanız eğer yanında ona uygun bir kılıf almayı ihmal etmeyin. Keşke ona uygun bi kılıf koysalardı kutu içeriğine. Wifi hakkında yorum yapamıycam. Ağ aradığında üç dört tane rahat buluyo ama ben bağlanmayı beceremedim (şifreleri bilmiyorum :)) sonuç olarak bence verilecek parayı hakeden bi telefon. Aklında olanlara tavsiye edebilirim.
    Yukarıdaki bir günlük kullanım sonrası yapılan yorumdur ve kişisel düşüncelerdir. Ben beğendim.

    Teşekkür ederim




  • birkaç haftadır kullanıyorum gerçekten çok iyi bir cihaz..twitter-msn-facebook uygulamaları menüde hazır halde var..wi-fi ile çok rahat bağlanılabiliyor şarj süresi oldukça uzun 3-5 gün rahat gidiyor..4 renk var ama bence en güzeli beyaz..vatanın kampanyasıonda enson 219 tl idi ben vatandan 248 tl ye almıştım kampanyadan hemen önce worldkarta...ama bugün baktığımda vatanın sitesinde artık bu model yok nedense ya ellerinde kalmadı yada bu modelin satışını yapmıyor artık garip...birkaç gün öncesine kadar vardı çünkü sitede..
  • birolayd kdv siz fiyatı o siteye girdiğinizde 244 tl diyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aybasan

    birkaç haftadır kullanıyorum gerçekten çok iyi bir cihaz..twitter-msn-facebook uygulamaları menüde hazır halde var..wi-fi ile çok rahat bağlanılabiliyor şarj süresi oldukça uzun 3-5 gün rahat gidiyor..4 renk var ama bence en güzeli beyaz..vatanın kampanyasıonda enson 219 tl idi ben vatandan 248 tl ye almıştım kampanyadan hemen önce worldkarta...ama bugün baktığımda vatanın sitesinde artık bu model yok nedense ya ellerinde kalmadı yada bu modelin satışını yapmıyor artık garip...birkaç gün öncesine kadar vardı çünkü sitede..

    aybasan hayırlı olsun tlf netten videoları açıyormu flash player desteği varmı çift hat kullanımı nasıl



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarun -- 26 Eylül 2011; 19:42:22 >
  • opere mini falan var içinde..imdb nin sitesine girdim orada videolar görünüyor ama tıkladığımda java vs ve null diye birşeyler yazıyor çokda bilgim yok pek kurcalamadım cepten kullandığım birşeyde değil.ama facebook-msn twitter falan hazır uygulama olarak içinde yüklü..şarjı bence oldukça iyi ben ceple çok fazla konuşan ıvır zıvır yapan birisi değilim böyle olunca bende 5 gün kadar gidiyor şarjı çok kullananlarda sonuç ne olur tam bilmiyorum..
    ..Çift hat mükemmel ve sorunsuz bir şekilde çekiyor ve çalışıyor ikisi aynı anda aktif...Çevremdekilere öneriyorum ve bu fiyata bir daha cep ihtiyacım olsa hiç düşünmeden alacagım bir çift hatlı telefon bence fiyatının ötesinde bir alet ...
  • 2 telefon taşımaktan kurtulmak için pazar günü aldım bu telefondan. 1. problem benim için şu oldu : birinci veya ikinci hattan biri kullanımdayken diğer hattan arandığınızda arayan telefonun kaplı olduğuna ilişkin uyarı alıyor. yani aradığınız kişiye ulaşılamıyor mesajıyla karşılaşıyor. oysa bunun yerine meşgul uyarı tonu alsa sorun olmayacaktı. 1 hatla görüşme yapılıyorken diğer hat kapalı oluyor. telpa yı aradığımda (uzun uğraşlardan ve dakikalarca beklemek zorunda kalarak) tek işlemci olduğu için böyleymiş çözümü olmuyormuş. ki nokia çift hatlı telefonları bu yüzden elemiştim. 2. problem : java olmasına rağmen işbankasının işcep - cep anahtar uygulamalarını kuramamak oldu. gelen sms den uygulamayı download ediyorsunuz kurulum başlıyor %30 a geldiğinde java AP doğrulanmıyor hatası verip kurulumu durduruyor. telpa general mobile telefonlarının bu hizmetleri desteklemediğini söyledi. şuana kadar yaşadığım sorunlar bunlar. kullandıkça başka sorun çıkarsa burada paylaşırım. ama şu java olayı ilginç. bir arkadaşında blackberry taklidi çift hatlı telefon vardı ve iş cebi kullanıyordu.




  • Java uygulamaları her model serisi için ayrı ayrı yapılır. Bankaya eposta gönder "General Mobile Q4, Huawei G6608" model telefonum var yüklenmiyor diye belirt.
  • Aynı sorun bende de var Q4 cihaza yüklenmiyor %30'da java hata veriyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.