Şimdi Ara

General Mobile'ın Tam Q Klavyeli; Msn, Facebook ve Java Özellikli Çift Hatlısı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
416
Cevap
0
Favori
58.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar java destegi saglayan ve bizim telde calısan oyun bulan varmı acaba??
  • quote:

Orijinalden alıntı: canturk61

e-mail gönderip almayı başarabilen var mı arkadaşlar?

arkadaşlar kendi menü içindeki msn'e girmeyi basaran ve e-mail olayını yapan arkadas var mı lütfen yardımcı olsn
    birde hangi operatorle kullanıo
    avea bana bi kac msj attı manuel olarak ayarları kayıt etmek için ama onlar sanırım kendiliğinden girilmiş
    facebooka girebilorm ama msn olmadı...
  • Arkadaşlar TeknoSA yetkilisiyle konuştum. Bu telefonun sadece görüntüsüne aldanıyorlar dedi yani telefonun çift hat ve Q klavye hariç hiçbir özelliği yok v.s dedi. Bende bunlara dayanarak ( Tabiki telden vazgeçmedim :D) ama fiyatının biraz daha düşmesini beklicem. Gerçi şuan bile uygun fiyatı ama bence daha düşücek gibi çünkü cidden goruntusu dışında hiçbi özelliği yok ekran zaten kötü... Multimedya özellik olarak zaten başka telefon kullanıyorum. 3 hattım olduğu için bi tanede çift hatlı tel alıcam fazla bi özelliğe gerk yok ve bu tel.de karar kıldım olumsuz yonlerine ragmen. Sizinde boyle bi durumunuz varsa tavsiye ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikizmert

Dostum upload ettim dosyaları karıştırmadıysam bu olması lazım.
    Email'i bende ayarlıyamadım ayarlarsan konu üzerinden yazarsın.Birde sana opera programını upload ediyorum bununla internetde daha rahat dolaşabiliyorsun.Programı yüklerken karşına mesaj gelebilir ekstra kontör vs gitmiyor habern olsn.
    Msn
    http://www.dosyaupload.net/download.php?file=164wlm387.jar

Opera
    http://www.dosyaupload.net/download.php?file=99opera.rar
    içinde 2 adet opera var .Jad uzatanılıyı dene ilk sanırım bu yüklemişti diğerini denemedim.

selam ikizmert
    bn operayı yukleyemedim senin verdiğin adresten indirdim
    olmadı
    operanın kendi adresinden indiridm yine olmadı
    telefona bt'dan atıorum ama sonra telefonda karta yuklerken gereken izin yok dio
    acaba ayarında mı bi sorun var yardımcı olabilrmsn acaba?? saol

• myk171 ekran çözünürlüğünün aynı olduğundan emin ol,
    birde şu linktekini yükle olmazsa başka bir yol buluruz
    jar dosyasını indir ve tele kur.

http://www.opera.com/mini/download/samsung/samsung_x820/
  • ikinci satırdakini sonu jar ile biten dosyayı indirip kurman yeterli.
    1. sıradakine gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: özgür5353

ikinci satırdakini sonu jar ile biten dosyayı indirip kurman yeterli.
    1. sıradakine gerek yok.

saol özgür5353 oldu calısıo
    her nedense bilmorum ama ftp ayarlarında bişi varmıs sanırm onları değiştirnce oldu
    bu arada bişi daha sorucam arkadaslar e-mail işini halleden var mı acaba??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myk171 -- 14 Kasım 2009; 17:33:40 >
  • Selam arkadaşlar tekrardan
    bn bişi sorucam acaba aranızda telefonunda olan var mı
    sanırım bnm telefon bayagı bi sorunlu çıktı ama..
    söyle bi durum var msjlaşırken birden fazla kişiyle mesajlasıosanz
    oluo bnm durum
    mesela x kişiyle msjlasırken ,x ten önce y'ye cvp yazdıysam x için yazdığım msj y'ye gidio
    onu da iletim raporlarından alıorm acaba bi ayarı mı değiştirmek gerekiyor yoksa bi sorun mu var
    acaba aranızda bu tarz bi problem yaşayan var mı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: myk171

Selam arkadaşlar tekrardan
    oluo bnm durum
    mesela x kişiyle msjlasırken ,x ten önce y'ye cvp yazdıysam x için yazdığım msj y'ye gidio
    onu da iletim raporlarından alıorm acaba bi ayarı mı değiştirmek gerekiyor yoksa bi sorun mu var

aynı sorun bendede var
    sole oluyor eger mesajı yazdıktan sonra gondericegin kişiyi rehberden sectiysen surekli ona gonderiyor ben mesela rehberden birini sectim gonderdim sonra cevapla diyerek kutumdaki gelen mesajı cevapladım yine rehberden sectgime gondermiş.
    yani sonuc olrak ben gondericeklerimi rehberden seciyorum surekli bi sorunla karsılasmadım ondan sonra bole bi sorun var;galiba telefonn sistemiyle ilgili bi sorun bu

• quote:

Orijinalden alıntı: jonhatendavis

quote:

oluo bnm durum

aynı sorun bendede var
    sole oluyor eger mesajı yazdıktan sonra gondericegin kişiyi rehberden sectiysen surekli ona gonderiyor ben mesela rehberden birini sectim gonderdim sonra cevapla diyerek kutumdaki gelen mesajı cevapladım yine rehberden sectgime gondermiş.
    yani sonuc olrak ben gondericeklerimi rehberden seciyorum surekli bi sorunla karsılasmadım ondan sonra bole bi sorun var;galiba telefonn sistemiyle ilgili bi sorun bu

anldm
    saol jonhatendavis bnde var sadece sandım dedim bi tel aldık bu kdr mı sorun cıkar die
    sanırım bn general mobile'in servisine götürcem teli eğer böyle bişi yazılım vs kaynaklıysa belki yazılımı tekrar yuklerler v.s. hoş değişir mi bilmiorm ama..
    an azından denemek te fayda var diye söylüyorum
    yrn yada persembe servise götürürm bn
    tel gelince de buraya yazarım ;)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jonhatendavis

quote:

oluo bnm durum

aynı sorun bendede var

anldm
    saol jonhatendavis bnde var sadece sandım dedim bi tel aldık bu kdr mı sorun cıkar die
    sanırım bn general mobile'in servisine götürcem teli eğer böyle bişi yazılım vs kaynaklıysa belki yazılımı tekrar yuklerler v.s. hoş değişir mi bilmiorm ama..
    an azından denemek te fayda var diye söylüyorum
    yrn yada persembe servise götürürm bn
    tel gelince de buraya yazarım ;)

tamm dostum sen gotur eger duzelirse bende goturrm:))
    ama sorunu cozdum için ben cok takılmadım acıkcaıs

• haklısın jonhatendavis
    ama eger msj telefonuysa şikayetimizi söyleyelim de
    onlar da düzeltsinler ;)
  • şimdi çoğunluk telefonu beğendimi?
    bende yarın alıcam büyük ihtimallede
  • erim11
    cihaz sorunsuz ve başarılı bir çift hat kullanımı vaad ediyor
    tasarımıda güzel
    ve oldukçada sağlam
    bunun dışındaki özellikleri vasat
    ama bence bu fiyata bulunması zor cihazlardan
    fakat bir uyarı yapmak istiyorum
    eğer bu cihazı foto ve video çekmek
    oyun oynamak
    kaliteli müzik dinlemek için alıyorsan büyük bir hayalkırıklığı seni bekliyor

birde arkadaşlar mesaja alıntı yapmak istediğimde
    şu şekilde bir uyarı çıkıyor ,,
    Bu özellik ya kapalı yada erişim izniniz yok.
    Eğer üye olarak girmediyseniz lütfen foruma üye olup tekrar deneyiniz.
    halbuki giriş yapmış vaziyetteyim.
  • saol özgür çok fazla bi beklentim yok memnun kalacağım öyleyse.
    arkadaşların bahsettiği msj çekme sorunu sende varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erim11

saol özgür çok fazla bi beklentim yok memnun kalacağım öyleyse.
    arkadaşların bahsettiği msj çekme sorunu sende varmı?

evet ozgur sende ole bı sorun yasadın mı?
  • Arkadaşlar ben cihazı sattım ,
    daha doğrusu iade ettim,
    bu yüzden bu sorun hakkında net bilgim yok
    ama arkadaşların söylediğine göre
    bu bir yazılım hatası,
    yada kasten böyle tasarlamışlar
    ve sanırım tüm tellerde durum böyle.
  • slm arkadaslar bende gm dst w1 modelı var makınede wındows mobıle 6.1 yuklu klasık ınternet expolar yuklu halıyle ınternete gırmem cok kolay oluyor ANCAK ARTIK bu telefonun kalınlıgından sıkıldım cok

yer ısgal edıyor sımdı gelenım benım sorunuma dst q100 telefonu almak ıstıyorum bu telefonda ınternette gırmem için[wwwi*******.com] seklınde yazabılecegım[dırek baglanacak bır kısa yolu varmı YANİ

wapavea veya wap turkcell veya mobıle google gıbı ıfadeler olmadan gırebılıyormuyum[www.google.com]seklınde dırek gırılebılıyormu elımdekı telefonda mobıle goole dan da gırılıyor sayfalarda acılma

sıkıntıları oluyordu ancak sımdı dırek gırıyorum KISACASI BU SORUNUMA KONUYLA ILGILENMIS ARKADASLAR CEVAP YAZARSA SEVINIRIM......
  • iyiabi bende daha önce dstw1 modelini kullandım
    ve sana şöyle söyliyim
    bu cihazla o cihaz mukayese kabul etmez
    dstw1 hemen hemen her alanda çok daha iyi bir telefon
    ve windows mobile in internet konusunda bize sunduğu avantajlar ortadayken
    bu cihazı bu yüzden kullanmaya çalışırken
    daha ilk gün geri iade etmek isteyeceksin (tarayıcısı çok zayıf çünkü)
    benim tavsiyem dstw1 ile devam etmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyiabi

slm arkadaslar bende gm dst w1 modelı var makınede wındows mobıle 6.1 yuklu klasık ınternet expolar yuklu halıyle ınternete gırmem cok kolay oluyor ANCAK ARTIK bu telefonun kalınlıgından sıkıldım cok

yer ısgal edıyor sımdı gelenım benım sorunuma dst q100 telefonu almak ıstıyorum bu telefonda ınternette gırmem için[wwwi*******.com] seklınde yazabılecegım[dırek baglanacak bır kısa yolu varmı YANİ

wapavea veya wap turkcell veya mobıle google gıbı ıfadeler olmadan gırebılıyormuyum[www.google.com]seklınde dırek gırılebılıyormu elımdekı telefonda mobıle goole dan da gırılıyor sayfalarda acılma

sıkıntıları oluyordu ancak sımdı dırek gırıyorum KISACASI BU SORUNUMA KONUYLA ILGILENMIS ARKADASLAR CEVAP YAZARSA SEVINIRIM......

Arkadaşım eğer iyi bir web tarayıcısına sahip bir cep telefonu arıyorsan sana DSTL1 tavsiye edebilirim. Ben kullanıyorum ve cihazdan çok memnunum. 5MP kamera, Wi-Fi 3" full dokunmatik ekran, aynı anda aktif çift sim kart, 624Mhz Marvle işlemci, cihazda yok yok, bunlara ek olarak cihazda Android işletim sistemi varki , Windows işletim sistemine sahip dokunmatik bir telefondan bu telefona geçiş yapman çok kolay olur. Hatta sana bir şey söyliyeyim, Windows a nazaran performans olarak son derece üstün bu Android işletim sistemi.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.