Şimdi Ara

★★ General Mobile GM 5 Plus [ANA KONU] ★★9 Ay sonra Her tarafı sorunlu bir OREO Geldi ★★ (1114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46.380
Cevap
227
Favori
1.723.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11121113111411151116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    telefon usbdende şarj olur... şarj olurken kullanırsan ısınır... tüm telefonlarda ısınma durumu var...
  • Telefonda hala kronik sorun var mı? Şuan satılanlarda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_mrh

Bende beyaz var, nasıl birşey sorduğunu anlamadım

Ekranın çevresinde siyah bant oluyorya hocam rahatsız edici oluyor mu diye sordum.
  • Sentez* kullanıcısına yanıt
    Ekran kapalı iken hepsi ekran gibi gözüküyor, ben de şu anda kenarları parlak silikon kılıf var, görüntüsü ahenk içinde bence,
    Zaten alt taraftaki dokunmatik tuşlar çıkınca orası da siyah oluyor video izlerken kayboluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yiğenim yeni almış onunla fotoğraf kalitesini kıyasladım renkler daha canlıydı. Diğer özelliklerini, 1 yıl sonra ne olur bilemem siz biliyorsanız açıklarsanız sevinirim. Yukarıda belirttiğim üzere oyun oynamadığımdan fazlada zarar etmeden elimden çıkardım. Örneğin oğlumda c4 var, fotoğraf kalitesini çok beğeniyorum. Bu fiyatta biraz daha iyi olmasını beklerdim. Amacım şimdilik Gm 4g almakki fiyatı düştü, sorunları düzeldiği takdirde tekrar alırım düşüncesindeyim.
  • bugun aldım telefonu ilk izlenimlerim gayet iyi telefon akıcı sorunsuz
    gündüz kamera gayet iyi
    gece ise biraz daha iyi olabilirdi bi tık daha
    fiyatını hak eden bir telefon
  • Sentez* kullanıcısına yanıt
    o siyah çerçeve olayına ben de takmıştım almadan önce, space gray'de göze batmıyor gibi gözüküyordu. ama inan beyaz çok daha hoş :) ben 1 aydır rose gold kullanıyorum, iyi ki space gray almamışım dedim. siyah çerçeveye gözüm alıştı herhalde hiç dikkatimi çekmiyor artık, ekran kapalıyken zaten telefon bezel yokmuş gibi gözüküyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PewPewGG -- 10 Ağustos 2016; 22:45:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akbell

Telefonda hala kronik sorun var mı? Şuan satılanlarda?

Su an satilan veya onceki satilan diye bir ayrim yok,tahminimizce yazilim sorunlari var ve bazi cihazlarda duzgun calisan ozellikler baska cihazda duzgun calismiyor.genelde duzgun calisan cihaz parmakla gosteriliyor.hos ben tam duzgun calisan bir cihaz oldugunada inanmiyorum.
    Yani ilk surum telefon,ikinci surum telefon diye birsey yok,tamamen forumdakilerin sehir efsanesine cevirdigi birsey,bizde profesor cok...

• oskurrr kullanıcısına yanıt
    Banka kredileri genelde yüksek vade farklı olmuyor mu 1000 tl ye 80 tl gibi. Yüksek fiyatlı telefonlarda baya hissedilir yani bu o yüzden de vadefarksız taksit yaptırma kredi kartına gelirse önemli bi değişiklik yani. Gelecek olan düzenleme de ciddi gibi duruyor baya değişiklik olacak sanırım

• Arkadaşlar önceden bahseden olmustu fakat hatırlayamadım kamera için en iyi uygulama hangisi?

Bir de telefonda olmazsa olmaz diyeceğiniz uygulama var mi acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mephısto_06 M kullanıcısına yanıt
    bana göre a better camera
  • bu telefonun 1.seri mi 2. seri mi olduğu kapadokya resmi hariç nasıl anlaşılır acaba bilen var mı
  • Telefonlara rom yüklemesini isteyen arkadaşlar kafayı yediniz galiba, biz googleye güvenmiyoruz sizin ne olduğu belli olmayan romlarınızımı yükleyeceğiz banka hesaplarımızı yazışmalarımızı ve telefondaki herşeyimizi çalabileceğiniz bu romları tavsiye edip durmayın.

• cingibi kullanıcısına yanıt
    markete gidip gözünü aç gördüklerinin hepsi kapadokya resimli 2. seri
  • Katılıyorum, birisi 1.seri 2.seri muhabbeti başlatmış gören herkes artık 1.seriyi 3310 2.seriyi iPhone 6S Plus sanıyor. Arkadaşlar hepsi aynı üretim bandı bu gün bir GM5 Plus alırsınız sorunlu çıkar bundan 2 hafta önce aldığınız tertemizdir. Burada aslında sizin neyi sorun olarak gördüğünüze bağlı millet ışık sızmasına takmış ama bu bir problem değil, kalan durumlarda ise cihazı orda açıp bakın denemeden almayın böylecelikle seri seri diye kafayı yemek zorunda kalmazsınız. Telefonu hepiniz araştırırken aldım yani ilk çıktığı zaman benim telefonum ilklerden, evet üstüne basa basa söylüyorum ilklerden. Sadece bildirim ışığı sızması var, bana sorsanız problem yok nede olsa eksiksiz yapıyor işini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berat256 -- 11 Ağustos 2016; 0:11:49 >
  • Hayırlı olsun reis
  • Telefonu zevkle kullanmamin nedenleri ekranin super olmasi ekran govde orani tasarimi fiyati ve hizli olmasi telefonu biraz kullanmayi abarttim 6.3 saat ekran suresi aldim sadece ekran var wifi acik youtube okey gaste haber ve araba siteleri ve de googleda bikac arastirma :)

• quote:

Orijinalden alıntı: PewPewGG

iyi günlerde kullanın :)
    benim bu telefonu alır almaz yüklediklerim; (neredeyse hepsi ücretsiz ve reklamsız uygulamalardır);

AndroidPIT ve Drippler - güncel android haberleri
    Anime Mobile - animefreak.tv'nin anime izleme uygulaması, play store'da bulunmuyor
    Popcorntime.sh - telefondan dizi/film izlemek için torrent stream uygulaması (orijinal .io'nun devamı) bunu kendi sitesinden indirmen lazım
    Google Authenticator - Gmail 2 factor güvenlik koruma uygulaması
    CameraMX - forumdaki arkadaşların önerisi ile kurduğum kullanışlı bir kamera uygulaması
    CPU Spy - telefon yeni olduğu için cpu ne işler peşinde onu takip etmek için kurdum. wakelock takibi için root gerekiyor
    Dropbox ve Google Drive - bulut depolama
    Duolingo ve Memrise - dil öğrenme uygulamaları
    Feedly ve Flipboard - RSS ve haber/dergi takibi için
    Firefox - android'de chrome'dan daha iyi çalışıyor, reklam engelleme vs istediğiniz her eklenti mevcut, websitelerinin fotoğraf ve kendine özgü font yüklemeleri kapatıabiliyor (daha az data ve daha hızlı websurf için)
    Amaze File Manager - ES file manager yerine bunu kullanıyorum, open source ve reklamsız bir uygulama. ES'nin arka planda fotoğrafları kendi serverına yedeklediği (izinsiz olarak) ve bir kaç falsosu daha olduğu söylendiği için onu kullanmayı bıraktım.
    Gravity Screen - yakınlık sensörü ile ekranı açmak için kullanıyorum. sensöre double tap yapınca ekran açılıyor, double tap to wake isteyenler için ideal. pil kullanımı da 2 günde %1 gibi bir oranda kalıyor :)
    Nova Launcher Prime - Double tap ile ekranı kapatıyorum, ikonları ve sayısını değiştirmek için vs kullanıyorum. pil/ram kullanımı minimal ve stock launcher kadar hızlı.
    Habits- reklamsız open source bir alışkanlık takip uygulaması. spor/ders/hobi/iş vs her şey için de kullanılabiliyor.
    Internet Speed Meter Lite - bildirim çubuğunda up/down hızı ve detaylı kullanım miktarını gösteriyor.
    Kobo Ebooks ve Moon Reader+ - e-kitap okuyucular
    Light Drops ve Under the Sea - live wallpaper'lar batarya sömürücüsü oluyor genelde ama bu ikisi çok az pil harcıyor ve çok özgünler :) mutlaka deneyin.
    Matrix Free ve Clix - En sevdiğim iki ikon seti, özellikle matrix'in dikdörtgen ikonları çok değişik bir hava katıyor telefona. kendisinde bulunmayan uygulamaları ikisi de otomatik olarak kendi formatlarına çeviriyor (masking).
    Money Lover - bütçe takibi
    Prisma - fotoğrafları sanat eserine dönüştüren harika bir düzenleyici
    QuickPic - galeri uygulaması
    Snapseed - etkili bir fotoğraf düzenleme uygulaması (google tarafından satın alındı)
    Tesla Unread - Nova için uygulama üzerinde bildirim çıkarttıran bir eklenti
    TuneIn - radyo uygulaması
    Twilight - geceleri ekrandaki beyaz/mavi ışığı keserek gözlerin yorulmamasını sağlıyor
    Telegram - whatsapp yerine kesinlikle kullanılması, en azından denenmesi gereken iletişim uygulaması.
    Greenify - agresif doze modu var + ekran kapanınca pek kullanmadığım uygulamaları otomatik olarak sonlandırıyor.

umarım herkesin işine yarayacak bir şeyler çıkar

bu arada tekrar yazayım, tap to wake için Gravity Screen, tap to lock için nova launcher prime kullanıyorum, power butonuna elimi bile sürmüyorum

Opensource olarak open camera var ama ben CameraMX'i daha çok beğendim.
    Önerdiğim uygulamaları daha önce yazmıştım artık copy paste olsun istemedim :)

• Eski samsung powerbank'im telefonla uyumsuz oldu.
    Yeni bir powerbank alacağım, asus ile xiaomi'yi önerenler olmuş; aliexpress'te xiaomi'nin type-c powerbankleri var 10binlik falan, tavsiye eder misiniz?
    Kullanan veya konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TUFF GONG

markete gidip gözünü aç gördüklerinin hepsi kapadokya resimli 2. seri

2.el telefon alacağım mesela duvar kağıdını adam değiştirmiş olamaz mı ondan sormuştum bu şekilde bir resme ve aşşağılamay gerek yoktu herkes herşeyi bilemez bazı şeyleri sorark öğrenir forumda konu içi arama kapalı konuda uzun olduğu için yazayım dedim. bunda aşşağılayacak dalga geçilecek bir durum yok

• 
Sayfa: önceki 11121113111411151116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.