Şimdi Ara

★★ General Mobile GM 5 Plus [ANA KONU] ★★9 Ay sonra Her tarafı sorunlu bir OREO Geldi ★★ (1869. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
46.380
Cevap
227
Favori
1.722.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18671868186918701871
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    şarj soketinin olduğu parça değişiyordu soket değil... başka sorun daha olabilir...
  • Bu aralar sarj cabuk bitiyor ne yapmalıyım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • General mobilenin son çıkan teli bu mudur arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: egmn101

Bu aralar sarj cabuk bitiyor ne yapmalıyım ?

evet son 1 haftadır şarjı cabuk bitmeye basladı...son güncelleme yüzünden diye düşünüyorum
  • GM 5 ve 5 plus arasındaki fark nedir ?

• Full şarjdan sonra teli bir kapatıp açın. Son patchden beri bende de var. Uyanık kalıyor telefon full şarjdan sonra, kapatıp açınca düzeliyor. 7.1.2 yakındır artık o zaman düzelir sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memothegreat -- 20 Mayıs 2017; 23:0:38 >
  • Gm5 plus almayı düşünüyorum. En uygun telpa garantili nereden alınabilir. Bi de alırken tavsiyr edeceğiniz bir şey var mı ? Mesela çift hatlisi ya da yuksek hafıza kartli gibi şeyleri.

• Benim de kamera sorun çıkardı sağ üst tarafta siyahlık var bi ara servise götürürüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreaman -- 21 Mayıs 2017; 0:15:29 >

• Mouse ikonu çıkan arkadaşlar, bluetooth paylaşımı yaptığınız cihazlar varmı?

• Bu sefer bu mouse ikonu olayını çözdüm herhalde arkadaşlar en azından bendeki artık çıkmıyor.

Bluetooth paylaşımı olan 3 cihaz vardı hepsini sildim ve artık ikon zırt pırt görünmüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: x-calibur

Bu sefer bu mouse ikonu olayını çözdüm herhalde arkadaşlar en azından bendeki artık çıkmıyor.

Bluetooth paylaşımı olan 3 cihaz vardı hepsini sildim ve artık ikon zırt pırt görünmüyor.

tam olarak bahsettiğiniz şey eşleştirilen cihazlar mı oluyor ?
  • MehmetCem1994 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam, bluetooth ayarlar kısmına girince eşleşmiş eskiden kalma ne varsa sildim unut dedim liste bomboş oldu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-calibur

Evet hocam, bluetooth ayarlar kısmına girince eşleşmiş eskiden kalma ne varsa sildim unut dedim liste bomboş oldu

teşekkürler
  • tutankenshta kullanıcısına yanıt
    Anlatımım eksik olmuş. O parçayı komple değiştirdim zaten. Mikrofon kısmı da o parça üzerinde. Bir de eski parçaya yeni soket lehimleyip de deneyeceğim.
  • kullanıcıya bağlı ama benım bıldıgım gm5plus ın bır alt modelı donanımsal anlamda
  • pixel launcher geçmeyi bilen yok mu ya ?
  • Beyler dün telefonu yüz üstü yere düşürdüm ekranında çizik filan en ufak bir şey olmadı ama şarjım hep %21 hiç azalmıyor neden?

• asterix64 kullanıcısına yanıt
    Hocam büyük ihtimalle bu fare imleci olayı bende halloldu uzun zamandır çıkmadı. Sizde bluetooth eşleşmiş cihaz var mı? Varsa silip komple hepsini unutun liste boşalsın. Sonra ayarlar uygulamalar kısmında sistem uygulamalarını da göster deyip listede 2 tane bluetooth lu uygulama var onların depolama verilerini de silin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun zamandır alarm kullanmıyordum. Dün alarm çaldığında ekran açılmadı. Tekrar denemedim fakat benzer sorun yaşayan oldu mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • x-calibur kullanıcısına yanıt
    Hocam hiç blutoothlu bağlantı yapmadım ve veri paylaşmadim telefon ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asterix64 -- 21 Mayıs 2017; 20:33:2 >
  • 
Sayfa: önceki 18671868186918701871
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.